България 3:0 Германия (подробности)

България победи тимът на Германия с 3:0 гейма и отива на 1/2-финал на Европейското първенство по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - България 3:0 Германия (подробности) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тоя Казийски родоотстъпник, стига. Ако милееше за България щеше да играе. Не да се прави на обиден и недосегаем. Браво на нашите момчета. Обичам ви! Играйте всетака. Смачкайте французите в съБота, дерзайте. Ние сме с вас!

Перфектни! Много се радвам че има такова обединение на всички българи. Но все си мисля,че пак ще повторим лошия сценарий от послдните години като Казийски го няма. А именно- загуба на полуфинала от Франция. От Русия-Италия който бие ще отива на финал щот ще бие Словения на полуфинала. И ние в мача за 3-тото място бием Словения. пп. Ако Полша на световното когато станаха световни като домакини, ако играеха мач за 3-то място щеше да се счита за провал, така че и аз ще считам за провал ако играем в мач за 3-то място. Затова задължителна победа срещу Франция на полуфинала, за да прекъснем тоя омагьосан карък!!!

Ами да дойде Казийски, да си извоюва място в отбора и да играе.

Италия в момента води 2:0 срещу Русия. Очаква се финал България- Италия.

Нека Казийски вземе пример от Владо. Браво БЪЛГАРИ, за разлика от политиците и футболистите тези са мъжкари а не мухльовци и боклуци.

Бълагри - юнаци !!!!! Победа !!!!! Очаквана напук на разни орки , коняци и редови идиоти ! Бог обича България и има защо :)))

А аз обичам РОДИНАТА и мразя държавата.

Пичове, ние вече ги бихме!Сменете го на 3 на 0

Дано Казийски вземе пример от Владо Николов! Истински българин, патриот, родолюбец и капитан!!! Браво Владо!!!

БНТ на живо България - Германия - Да ама Не

бнт hd ДА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ....