България е на 1/2-финал след подвиг над Германия

Походът на България на домашното Евроволей 2015 продължи с нова победа над Германия с 3:0, за радост на пълните трибуни на "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - България е на 1/2-финал след подвиг над Германия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да каза, че това което направи Нели Петкова преди началото на мача с нашия химн, беше доста грозно! Доста зле се получи. Нямаше никакво съгласуване на нейния говор с химна, тя нямаше място там, а и тя пее фалшиво!! Да бяха извикали Деси Добрева. Човек който може да пее и е истински професионалист. А и не е коректно-нашия химн да се пее наживо,а на другия отбор не. Забележка и към Теди Джорджо-всеки път се обажда преди началото на химна. Като кажат на английски, че ще пеят химна на България, ще изчакаш да изпеят химна, а не преди химна да се вмъкваш и да говориш-какво е това неуважение? Никъде не се прави така по света.

Забележка и към организацията: доста ни куца с това видео повторение (видео челиндж). Примерно искат повторение дали има игра с мрежата на някой играч. Няма изписване на резултата TOUCH в червено или NO TOUCH в зелено. Да знаем има ли няма ли. Само едно повторение, без видео изписване на резултата. И постоянно камерата беше върху треньора на Германия, вместо към делегацията обработваща повторението. Един вид треньора на германците виновен, че искал повторение. Да се чувства виновен все едно като погледне нагоре камерата. Казвам всичко това, защото видях на световната лига, как беше видео челинджа там, и как всичко беше професионално направено, а при нас сега виждам че не е така, и затова казвам, че да се корегират нашите които отговарят за това, и да стане и при нас професинално.

TIREX

чак пък подвиг!? коментатора на мача бе Идиот!

Ако е гледал мача снощи, дано това момче Матей Казийски си вземе пример от Владо Николов. С какво себераздаване и душа игра Владо за Родината.

Няма по-голяма радост от споделената с толкова много хора! Успех, български момчета! Направихте ни щастливи и съпричасни с успеха Ви и красивата игра. Гордеем се с Вас!

Не разбирам защо победите на български спортисти превръщат феновете в животни. Гледах снощи репортажите след мача и направо се уплаших - хората излъчват омраза - не радост, отмъщение - не гордост, диващина - не спортментство. Все едно са чакали някакъв малък какъвто и да е повод, за да демонстрират колко сме велики и колко жалък е останалия свят. Примитивна работа. А в същото време, коментарите на играчите показаха колко те са умни, интелигентни, възпитани, образовани. Наистина бях възхитен. Препоръчвам на феновете да слушат по-често интервютата на тези волейболисти - тогава ще разберат, че спорта не е място за фашистки изстъпления.

Това са балкански фенове все пак...Нали гледам мачове от Премиършип-80 хиляди ръкопляскат и на свои и на чужди.Това у нас е немислимо-просто ни липсва култура и проявяваме криворазбран патриотизъм.

Robbie Rotten

По скоро хората се подтикват да мразят противника. Примерно вчера много неприятно ми ставаше при сервис на германците от уредбата да те призовават - "знамената горе" и после едно мощно - "у-у-у-у". Може ли да вдигнеш флага и да викаш "у-у-у-у"?

Суперлативи за Пламен Константинов! Да живей!

Дано Петев се е сетил, да заведе футболния национал да гледат този мач на живо... не ги видях на камерите...

с еуфорията. Всеки път голям старт и слаб финал. Айде да дойдат до финала и тогава се радвайте.

Ей, аман от такива като теб! Абе радвай се на момента и не се филмирай излишно! И какво ако отпаднат на полуфинала, пак ще са герой!

Герои но ако НЕ сме домакини! Като домакини ако не си на финал, се счита за провал! Полша на световното първенство когато бяха домакини, целта беше само титлата, а минимума беше участие на финала! А ако бяха останали да играят в битка за 3-тото място щеше да се счита за пълен провал!!!!!!!! Така че и при нас ще е провал ако загубим полуфинала!!! Нека за бием на полуфинала, и да играем финал, пък нека загубим финала, но да сме на финал!!! Италия единия домакин ще играе на финала, защото ще победи Словения. А ние другия домакин ако не се класираме на финала, за да играят двата домакина на финал България - Италия, ще се счита за провал. И ще се ИЗЛОЖИМ пред цял свят!!! Че не успяхме и като домакини................................ панимаеш?

За мен не е важно дали ще сме първи или четвърти, което също си е много голям успех, а да показваме това себераздаване и отборен дух, който показваме досега!

Победа! Тая сладка дума победа. Колко беше зажаднял за нея нашият прекрасен, но нещастен народ. Тя доказа на всички ни, че ние можем много. Можем, стига достатъчно да го желаем. И да дадем всичко от себе си, за да я постигнем. Нашите момчета силно я желаеха тая победа. Те дадоха всичко от себе си. И я постигнаха. Да им честитим и на тях и на целят народ, тая сладка, заслужена победа.

Изключителна отборна игра! Невероятен треньор, на който също следва да отдадем дължимото

БРАВО!БРАВО! П О З Д Р А В Я В А М В И - ПЛАМЕНЕ, СНОЩИ БЕШЕ МНООГО ХУБАВ БЕЗ ДЪВКАТА /аз ти писах за нея/ НО СНОЩИ РАЗБРАХ ЧЕ СИ ДОБЪР ТРЕНЬОР БРАВО И НА ТЕБ

На ТОВА се казва ИСТИНСКА РАДОСТ. Каквото и да кажа за НАШИТЕ ЮНАЦИ малко ще е. А германците, даже и да си Правиха "тънките сметки", НЕ им Мина Номера. В мача БЯХМЕ КЛАСА НАД ТЯХ. И май ще свикнем, като ги прегазим да отиваме на Полуфинал. Хубав Навик - така да се каже. А на НАШИТЕ МОМЧЕТА само МНОГО ЗДРАВЕ и СИЛА - МЕДАЛ и ТИТЛА. Страшно МНОГО ЩЕ ИМ ОТИВА.

Всъшност подвигът беше от страна на немците ;))) Можехме да ги размажем още по-категорично ! Браво , Българи - юнаци ! Гордеем се с вас ! Със здраве :)))

Браво на момчетата , така не се бях чувствал от 1994 г. Желая ви успех ! Горд съм , че съм българин !

dirddd@

Да поясня, за разбирачите по-долу. И втория, и третия гейм, буквално им подарихме, съответно 4 и 3 точки, и можехме да затворим респективно и двата гейма с по 3 точки, мининум, разлика в наша полза. Но важното е да се плюе, съдийте ни били подпирали, айде у лево. Мен даже ме е яд, че не ги унизихме както трябваше, защото имахме възможността. В крайна сметка, победата си е победа, а в Събота мачът ни с франсетата ще е най-интересния от това първенство :)

Интервю с Матей Казийски и Радостин Стойчев : "Как се чувстват двама предатели когато отбора им печели не благодарение а въпреки тях ?! Как се чувства човек който е предал род и Родина за да слугува на низките си егоистично подбуди ? Какво ви приравнява с Григор Димитров освен егоизма ? Ами с Димитър Бербатов? А какво прави Ноле велик (освен таланта му на голям тенисистка? )

ти да не си на инженера Лазаров любовницата че толкова си се загрижил за някакви "родоотстъпници"? А с Данчо ядете ли с голямата лъжица хайвер,а?Що не ни кажеш как карате всекидневието?

Инженера и федерацията си вършат работата - европейското се провежда в България.

Бравос, за среднощен труд плащам топълнително от откраднатото с БайГанев!

Как му беше името....Димитров

Защо не слагаш към предателите и инжданчолазаров?! Защо той отказва да играе вместо Казийски??? А, не можел да играе?! Ами да напуска топлото си местенци и Казийски ще играе!!! Ти представяш ли си ако Казийски, Цецо Соколов и др. са заедно в отбора, какво може да стане?! Значи приравни и мекерето инжданчолазаров към предателите!!!

Аз знам , че нищо не знам . Но има други , които и това не знаят. Ти си от другите. Няма да ти обяснявам нищо , но за две от препратките не си прав.

Де порадвай се малко бе човек! Ако не сега кога ще се зарадваш... и с какво в тази мизерия тук! Порадвай се малко като българин и отпусни душичката си! И без това почти нямаме поводи за това напоследък!

Господин комплексар, връщай се веднага в лайната, в които си живееш по принцип!!! Никой няма право да говори така за най-добрите и най-прославилите България в тези три спорта!!! Това, че някои хора имат достойнство и чест не ги прави предатели! До ден днешен тези хора играят с името на България стоящо зад тяхното лично във всяко едно състезание, въпреки, че ако бях аз отдавна да съм забравил за тая каца с лайна , в която живеем тук!

Абе, Знайко, на тебе истинското ти име случайно да е Данчо?

Българи - юнаци ! Заслужена победа , с класи бяхме над немците . Браво , момчета , цяла България е с вас ;))) Със здраве !

Не обиждайте отбора! Какъв подвиг? Просто са по-добри.

Искам финал България - Словения ! Франция и Италия да отпаднат на полуфиналите муахахаха :)

Сечко, Отиде мойто момче и си изпиѝ хапченцата

Съдиите ни побутнаха, играхме като пълни слабаци.

Ще ти скъсам трътката, предателю!

Недей, само ще му стане хубаво.

Да, да бая подпиране, за т'ва с кански мъки бихме немците с измъченото 3:0, пак!:)