Гришо: Надявам се да направим добър мач с Монфис

"Целта на двубоя ни с Гаел е не само да направим шоу, но и да направим добър мач", това заяви Григор Димитров преди утрешния демонстративен двубой с Момфис.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Надявам се да направим добър мач с Монфис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех , Гришо ! Всички нормални Българи ти го желаем . Имаш огромен потенциал , стегни се и ги почвай ! Със здраве :)

Успех му желая ! И да не му пука кой какво мисли за него ! Кой каквото и да мисли не е негов проблем. Живее своя си живот, не чуждия !

Само на мен ли този от снимката ми прилича на божинов ?

Ало, българи! Според вас ние май сме най-големите глупаци на света, щом играем за Швейцария, а???

Феди, споко баце. балъци са тез дето дават незаслужено на някой внимание и пари. ВИЕ И ДВЕТЕ СИ ГИ ЗАСЛУЖАВАТЕ... та, не сте бълъци. А най ме боли, че сигурно и да не играете за Швейцария, пак ше си се класира подобаващо. УДРИ ПО НОЛЕ И СЕ НЕ БОЙ.

Ако ще и световен шампион да стане, вече го запомних като персоната, която отказа да играе за България. Няма да го гледам.

НИКОГА ЗА БЪЛГАРИЯ!

мене ми е през оная работа

Идва в България единствено и само за пари! Очаквам тази година да се срине до ТОП100 в класациите, а от догодина да бъде забравен!

Аман от пишман патриотари. Григор и без да се напрега прави достатъчно за България с изявите си в професионалния тенис. Пък и тия отборни Дейвис - мейвис не се интересува никой от тях, освен патриотарите. Да не говорим, че 2 години пореше азиатската к... рва :)

Съвсем скоро ще става само за жигуло на застаряващи VІР персони.

TIREX

хасквоскяи е педер беше гадже на р. раший. маша бе само реклама и никога не заяви че му е гадже. печели основно от тото машинации залагайки срещу себе си така най сигурно.Вън кауна от спорта!

Кво? Бе кой го е еня за тебе вече?

Гледа ли посрещането му, а пресконференцията? Явно на доста хора им пука за Гришо, но виж за теб ....:)

Пожелавам на Григор здраве и големи успехи, но вече няма да следя неговите мачове с вълнение, да ги изживявам сякаш самият ги играя. След отказа му да играе за България се отнасям с пълна апатия към проявите му. Не ме интересува... Това момче вероятно и не знае думата патриот и патриотизъм...

Нищо не може да измие позорат ти с отказа да играеш за България