Фюри заплаши, че няма да се бие срещу Кличко

Тайсън Фюри заплаши, че няма да се боксира тази вечер в мача за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория срещу шампиона Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Фюри заплаши, че няма да се бие срещу Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Кличко попадна на достатъчно висок и силен съперник и се видя защо е постигнал толкова победи досега. Тук не мина нито един от номерата му.

"Тоя го определям като кръчмарски бияч. Най смешния, ако хората мразеха стила на Кличко то тоя е по зле и от него. Направо ми е трудно да повярвам че му дадоха победата, през целия мач инициативата беше в Кличко, а оня само бегаше и се циркосваше. Не направи един опит за удар, само се гмурка. Мега слабия мач и не заслужен нов шампион. Само дето тоя път няма как да обвинявам Кличко защото го гонеше през цялото време, оня просто не се боксира, тва неговото е неква уникалната пародия, как му дадоха победата, вместо да го предупреди и санкционира. Никога повече няма гледам бокс... тоя Фюри уби бокса тая вечер. Имам чувството че тактиката му беше "да бягам през цялото време, просто да издържа 12те рунда, а съдиите ще ми дадат победата" АБСОЛЮТНО!!! Смешна история...

Гледай балет!

Нали, нали и затова разкърти физиономията на Кличко.

И двамата се биха кат женки......Фюри бягаше, Кличко го търсеше ама Фюри нанесе повече и по-стойнсотни удари Имайки в предвид че тоя циганин ( а той има жилка) Фюри ми е най-антипатичния боксьор

Юлияне, събуди се, бре, гризач. Смени новината на: "Пичко падна от клоуна Фюри" По-унизителна загуба няма как и да се измисли за г-н Пичко.

Земи тези пояси...... Ебати кефа!

Най-после! Дано това е истинският край на ерата "Кличко" и да се започва с истинския бокс!

Край на ерата Кличко! Край на хохлите!

В колко часа ще е мача бг време и ще има ли мач? Чакаме на един онлайн стрийм ,на руски език , ама още е коментарното студио

Мачът е от 23.45. Ще се играе. Дават го по украинския ИНТЕР на руски.

23:45 бълг.време ли? благодаря предварително

Да, от 12 ч. бг време. Става, гледа се. Пробвайте линкове от лайвтиви да пуснете.

Май по украинския канал няма да стане. Някой да има друга идея?

От колко часа е мача и ще го дават ли по ртл

ако кличко е трениран на мек ринг,това би значело,че се бие тромаво на мек ринг,ако е твурд ринга ще издухне бурзо,защото вероятно му куца кардиото. пинизите са поредните,ще се радвам да го разобличат кличко...мрусен е като повечето хохоли.. когда родился хохол,евреи заплакал- уа народна поговорка

На мене ми трият коментарите, като кажа хохоль, но са си такива и те, като ц..ните казват хасфалт.

Арсенала на Кличко го знаем: малък ринг, мека дебела настилка, приспособления под бинтовете, малки ръкавици за съперника му, съдиите наточени, отлагане на мачовете... най-важното - не подлежи на допинг контрол.

Приятелю, ако Кличко се ползва с някакви предимства той си ги е извоювал с годините. Отговори ми ако Кубрат, Фюри или Дейвид Хей са на негово място нямаше ли да правят същото???

TIREX

Кличко е много много добър червеят пулев е дебил .

Това за приспособленията под винтовете е смешно. Първо, те се навиват пред представители на противника, и второ, ако има нещо тежичко в бинта, след 3 рунд ти падат ръцете. Просто Кличко млати яко.

А, високотехнологични приспособления, които се втвърдяват при удар, може ли? Такива, които могат да решат мач за 20млн. и кариера за 500млн.

Това за приспособленията под бинтовете е смешно. По-лесно е просто да си сложи тънки ръкавици и удара му противника да го усеща като удар с чук.

Май приспособленията в бинтовете бяха в ръкавиците на Фюри. Смешник.

Знае ли някой къде ще дават мача освен по RTL?

po sport+

Да отлага мача. Ккао се чуди. Що само на Кличко да е позволено да отлага мачове.

На крива ракета, космосът и пречи. Абе ненормалнико, нали и Кличко ще е на същия ринг. май взе да те тресе шубето.

ОтФорко, Кличко е тренирал на такъв ринг. Това беше една от многото гадории, които погоди и на Кубрат.

Разликата между Кличко и момчетата срещу него е това, че е пъти по интелигентен от тях. Освен това е добър стратег и не включва емоции. Не търсете причината за резултатите в неща извън неговите качества и съответно липсата им у противника.

Това май сме го чували и миналата година по това време :) Явно има някаква истина в думите на Кобрата все пак.

А, дубрутру, бульо Пено.

куасика. кат сие представим сумата на парите заложени на мача и си мислим, че ако не се бие - нема да изкълчи глезен, ама ше му сервират топките за вечеря некъде на некой бос.

Още по добре ,ще си легнеме по рано.