Димитров спечели демонстративния мач с Монфис

Григор Димитров спечели демонстративния мач срещу Гаел Монфис, който се изигра в зала "Арена Армеец" в София.

Обратно в новината

Коментари - Димитров спечели демонстративния мач с Монфис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пл. Константинов го каза: Бербатов, Казийски и Гр. Димитров. Какво е общото между тях ? Отговорът: Отказаха да играят за България. Мишоци.

Бе той и Бербатов уж бе "голям футбулист" и "звезда", но нещо все не грее както трябва а ааа да загасне. Аман от претопляни и превъзхвалявани стари манджи. Същото е положението и с въпросния Гришо, случайни победи, непостоянно развитие като спортист клонящо по-скоро към залез отколкото към въход и победи.А ако случайно победи някъде ....леле Боже, то са едни метания по килимчето от страна на българските медии,то са едни хвалби и възвеличавания, белким докопат някой залък от щаба на Григор. Абе лошо няма, нека цирка продължи, народа е жаден за зрелища.

Хайде сега, никой не е перфектен на тоя свят, няма как Гришо да е първият. Нека оставим на страна дребните препирни поне сега и да погледнем на светналите очи на децата, които го наблюдаваха. Те са най голямата му оценка. Защото, каквото и да говорим, това си беше един малък празник за доста хора. Тая публека все балами и заблудени хора бяха?

Дрън-дрън! Спомням си появата му в Шоуто на Слави преди 6-7 години - говореше си съвсем, ама съвсем разбираемо и нормално, а сега се лигави като английски лорд, които сега учи български...

Защо не се обявява хонорарът на великия Гришо за сношното мизерно шоу (поне да бяха изиграли всичките 3 сета, нали)?! Грубо сметнато 12000 зрители при билети от 100 до 300 лв водят до хонорар, какъвто Гришко не еполучавал за нито едно участие в реално състезание последната година, а е може би и сравним с общата сума от тези участия. Като цяло наистина може да е мноооого развълнуван от щедрата българска публика, та и някоя сълза от вълнение може да пусне даже. Просто - шоуто продължава...

"Мислещ"... тъпак!

До тия с минусите: Кое от горенаписаното не е вярно? Май наистина ви мързи да мислите. Защо знаем хонорарите на Кличко, Кобрата, Веско Топалов, С. Фетел, а тоя не го казват?! Да го обявят тогава за благотворителен и да кажат все пак каква сума се е събрала за благородни цели - ама няма такава?! Май сте същите, дето гласуват за такива като Бат Бойко, Фъндъкова, Кунева и пр. - за това мислене не се иска, дори е противопоказно.

Спонсорите на Гришо са заложили на куц кон. Достойнство се гради цял живот и за един миг се срива. И както казваме в България " кой кавото сам си направи, никой не може да му направи". Така че Гриши сам си е виновен за пренебрежителното отношение на хората към него. И да вземе да се понаучи да говори български, че е смешен и жалък.

Всички коментари под статиите ви са антибългарски....

ДО ЕЛЕКТРА-А ТИ СИ ЛИЧИ,ЧЕ СИ ГОВЕДО ОТ ПОДУЕНЕ!ЗАВИСТТА,ХОДИ САМО ПО БЪЛГАРИТЕ!!!

Димитров е един изключително слаб играч , без постоянни успехи, тук таме ако се докопа случайно до някоя победа и услужливите и продажни български медии продънват ушите на публиката да го хвалят и величаят. Момчето няма усет за топката, за позиционирането, въобще за играта, като цяло е непостоянен и тенденцията му на развитие клони към залез. Добре че Мария Шарапова за известно време го допусна по-близо до себе си та Гришо усети малко от полъха на големия тенис и големите тенесисти, но и това не бе за дълго защото Машо му видя акъла и "способностите" и бързо бързо му би задлужено дузпата. Ай със здраве и не ни занимавайте с този надут и бездарен пуяк.

Абе ти нормален ли си??? Гришо може да не разбира от друго, но от тенис разбира. И като те дразни, не го гледай, но не облъщвай хората със злобните си малоумни коментари!

Сори, това е мое лично мнение което не налагам на никого, но имам право да изкажа. Да де, като не мислим еднакво и като не хвалипръцкам Гришо "облъчвам с малоумни коментари" и съм "ненормален" - типично по български, трябва да мислиме, да се изказваме единодушно като по калъп, евала Ира.

Изключително слаб играч който е победил номер едно в света....Не си се научил да си мериш приказките. Това по-скоро означава, че нямаш представа за реалността. Ако всичките ти изказвания са толкова недодялани, що за човек трябва да си?

Пещка, що не погледнеш статистиката - колко мача е загубил напр. Джокович последната година и от кого?! Четни пък после плямпай.

Добре, че не си дадох парите за това безумие!!!!Подиграха се с хората и спонсоирите.

Все пак това е демонстративен мач, какво си очаквал? И то най-обикновен тенис, скучен до безумие спорт.

TIREX

kauna без пари не играе та явно много кинти глътна а най вече от залози.

По-скоро цирк.Хората не са дали прите си да гледат как деца играят.Пък и го бяха замислили до 10.30, пък те рано биха камшика.

Такава пародия на тенис не бях виждал!!

Този мач като бенефис а стимул за по сериозни успехи.

Гришо е симпатяга, но за съжаление ме изненада със силния си хасковски акцент. Добре е да поработи по въпроса, ако смята да дава публични изявления на български.

Ела ми говори правилно....

На Григор английският му е перфектен.Когато ти започнеш да говориш английски като него,не знам какъв ти е проблемът за бг.език на Григор.гадни завистливи българи.

Въобше не му е перфектен английския. Не знам какво толкова се заблуждавате. Това, че го докарва на акцент и праска думи просто ей така въобще не означава, че говори добре. Уважавам го, но тук грешите. :)

Много приятно събитие беше. Успех Гришо!

Гришо е противен тип, като и Бербатов...

Ееей,как не спряхте да хулите това прекрасно момче...Успех,Гриша!Всички нормални българи сме с теб!

Браво , Гришо ! Всички нормални Българи сме с теб . Имаш огромен потенциал , стегни се и го реализирай ! Силата да е теб :) Със здраве ;)

TIREX

делнаха си от тотото Вън Кауна от Спорта! Вън долния калтак!

Ти си е* а си нещастника!