Тайсън Фюри детронира Владимир Кличко

Владимир Кличко не успя да защити титлите си в IBF, WBO, IBO, WBA, след като допусна неочаквана загуба от Тайсън Фюри.

Обратно в новината

Коментари - Тайсън Фюри детронира Владимир Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има да мечтаем за бокса от 70-те и не само....футбола, музиката и т.н.......парата и пестата алчност съсипа всичко

Супер смешен мач - пълна имитация на бокс. Черно тото! Явно някой е убедил Кличк, че е добре да загуби този мач. Не може през цели мач британският циганин да бяга хо ринга, а Кличко да не му нанесе сериозни удари. В последния рунд Кличко така го подпука, че мангалът се чудеше къде да се скрие и ако имаше 13 рунд щеше сам да се просне на земята. Но Кличко се усети, че прекалява, а трябва да загуби мача. Реванш ще има и изходът е ясен - нокаут за британския танцьор до шестия рунд, че зрителитеса платили тлъсти пари за билети. Кличко за това не попибя Кубратчо още в първия рунд - трябва шоу и затова се плащат пари за билети. Какво шоу като го свали в първия рунд. Кличко може да е е сложил много пари мангото да издържи 12 рунда. Но победата на рижия циганин е абсолютно подарена. Дори и Кубрат да го хване този ще бие.

Супер смешен мач - пълна имитация на бокс. Черно тото! Явно някой е убедил Кличк, че е добре да загуби този мач. Не може през цели мач британският циганин да бяга хо ринга, а Кличко да не му нанесе сериозни удари. В последния рунд Кличко така го подпука, че мангалът се чудеше къде да се скрие и ако имаше 13 рунд щеше сам да се просне на земята. Но Кличко се усети, че прекалява, а трябва да загуби мача. Реванш ще има и изходът е ясен - нокаут за британския танцьор до шестия рунд, че зрителитеса платили тлъсти пари за билети. Кличко за това не попибя Кубратчо още в първия рунд - трябва шоу и затова се плащат пари за билети. Какво шоу като го свали в първия рунд. Кличко може да е е сложил много пари мангото да издържи 12 рунда. Но победата на рижия циганин е абсолютно подарена. Дори и Кубрат да го хване този ще бие.

Пак има недоволни, недоверчиви, конспиратори и прочие хора тука. Ако беше бил, щеше да има бинтове, мафия, ръкавици, допинг и пр. Като падна - уреден мача, не удрял, не взел правилния допинг, не сложил специалните бинтове и пр. Ами вие сте живото доказателство за зомбацията на населението и не знам кой си План XYZ. Да нямате доверие на нищо и никого.

Когато става въпрос за много пари, разумно е да не се доверявате на никого. - Агата Кристи

Нормално. След като някакви смешници Мейдуер и Пакиао гушнаха космически суми, Кличко да се чуства ощетен. Това е планирана загуба за да има реванш и още няколко милиона, че инак е безинтересно.

Най-оосле Кличко да срещне противник с по-дълги ръце от него а и по-висок. Така се видя колко може.

Тайсън показа че дори и стар още е железен.Кличко трябва да извика брат си за реванша и да тренират заедно.

Абе какъв Майк Тайсън те гони бе, я земи се осъзнай малко ??? : )

Tyson Luke Fury (born 12 August 1988), прочети малко чичко Гугъл преди да пишеш!!!

Смешен мач. Само се гушкаха, а когато не го правеха единия се държеше като клоун а другия като препариран. С британец шампион не ми се мисли какви финансови рекорди ще се разбиват в реванша

Докато има балами, тарикатите живот ще си живеят.

Вечни спортисти няма, малкият Кличко трябваше оше преди година, две да закачи ръкавиците на пирона, както направи и брат му. Последните му мачове показаха, че само рутината и заучените мръсни номера му носеха победата... примери Поветкин, нашия Кубрат и т.н. Започна края на ерата Кличко.

За съжаление, не само футболните фенове, а изглежда като цяло всички спиртни фенове са пълни малоумници! Или поне огромна част от тях. Веднага конспирации, продаден мач, постановка... О, Боже! Разбирачи! Фюри победи с тактика, това е! Да грозно, ама друг начин явно няма. И в реванша ще си проличи. Ерата Кличко не в свършила, защото Владимир Кличко не е такъв тип човек, който ше се откаже в такъв момент. Напротив. Ще си върне коланите без проблем. Залагал ми Кличко срещу себе си...хахахаха! Да припечели някой и друг долар за винетка сигурно...

Скоро ще има нов световен шампион - Дионтей Уайдлър.

Дионтай е клоун, който се бие само с клошари. Скоро ще му се наложи да излезе я срещу Глазков, Джошуа или Поветкин, и ще целува тепиха.

Понеже бокса е политика, а и двамата "финалисти" са политически коректни (единият от десен сектор, другият пък циганин), та е трудно да се познае, кое е по-скъп на сърцето на кукловодите в момента и на кого да заложи човек в реванша.

Кличко - печели достойно реванша и окача ръкавиците. Вчера преди мача се сетих, че беше казал, че ако спечели, това ще му е последния мач, което ме наведе на мисълта, че вероятно ще загуби, а в реванша не ще го позлатят, а ще го оплатинят - заслужава си една загуба, нали?

Мисля, че за подценяване няма как да става въпрос. Кличко не е на това равнище от вчера, той излезе мобилизиран и готов както винаги..но проблема бе друг. В този мач просто бе надхитрен, той знае да играе мръсно, но не е свикнал когато друг го прави срещу него. След 5-6 рунд увереното му изражение просто изчезна, изненадващо за мен се поизмори доста ( може би вече годините си казват думата ), в съчетание с това англичанина си изигра картите просто перфектно. Време беше да има нов шампион, това може да пораздвижи тежката категория.

Много точно казано! Фюри го би с неговите мръсни номера!

а някой обърна ли внимание как се държеше световния шампион след края на мача,поздрави новия шампион и му пожела успех.Дано Кобрата да е научил нещо важно,да умееш да губиш

вярно е,че липсваше атркцията,но е вярно също,че британецът си изигра по-добре картите!!! съвсем друг е въпросът:постановка ли беше това,преди ремачът или ерата на Kличко наистина е свършила!? между другото,сега е моментът,Tайсън да му скочи със същите ченгеджийски номера преди реванша,та поне и малко да им стане ясно(на боксовите федерации),че това вече е грозно и опрочава много тоя спорт!!!

Това е правилният въпрос - този за постановката. А според мен, Тайсън се дуе в момента, защото просто и той иска да намаже. Отдавна не е "Железния", колкото и да ни се иска. Ивендър го развенча достатъчно.

Тоа па горкия даже не знае кой Тайсън е играл ....

някой ако си мисли,че е гледал бокс честито.Тва си беше чиста постановка,на следващия мач хонорарите ще са им умножени по 2.Световния шампион 11 рунда не вкара един удар с дясната ръка и изведнъж в 12 рунд му дойде тока и безмалко да го нокаутира ама се усети и се спря

Бокса вече се управлява от същите "агенти", които управляват и т.нар. "кеч". И феновете на "бокса" са същите малоумници, които гледат "първична сила".

ами не може всеки път да печели Кличко. Фюри игра изключително тактически дисциплинирано и заслужено победи. Лицето на Кличко беше показателно

абе дреми ми на патицата за тоя пършив хохол,обаче ми дреми за бокса като цяло,и това не беше бокс те се удряха с глави, с удари зад глави абе трябваше накрая и по едно коляно да си вкарат.ЦИРК

Вгледайте се в лицата след края на мача. Кличко изглеждаше като пребит, с аркади и кръвонасядания, а на Фюри му нямаше нищо! Какво повече да си пишем. Ясно е кой кого наби! Погледнете и физиономията Виталий още в средата на мача. Отаямие, нищо друго не се четеше на тая физиономия!

"Тоя го определям като кръчмарски бияч. Най смешния, ако хората мразеха стила на Кличко то тоя е по зле и от него. Направо ми е трудно да повярвам че му дадоха победата, през целия мач инициативата беше в Кличко, а оня само бегаше и се циркосваше. Не направи един опит за удар, само се гмурка. Мега слабия мач и не заслужен нов шампион. Само дето тоя път няма как да обвинявам Кличко защото го гонеше през цялото време, оня просто не се боксира, тва неговото е неква уникалната пародия, как му дадоха победата, вместо да го предупреди и санкционира. Никога повече няма гледам бокс... тоя Фюри уби бокса тая вечер. Имам чувството че тактиката му беше "да бягам през цялото време, просто да издържа 12те рунда, а съдиите ще ми дадат победата" АБСОЛЮТНО!!! Смешна история...

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ТОЯ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ДЪЛГО.ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРОБВА СЪС НОМЕРАТА НА КЛИЧКО.....БАВЕНЕ,ОТЛАГАНЕ,И ПОДОБНИ НОМЕРА НО ВЪПРЕКИ ТОВА,МИСЛЯ ЧЕ НЯА ДА Е НА ВЪРХА ДЪЛГО !

защо ти не се качиш на ринга и покажеш какво можеш само много пишете тук и плуете !?

Изигра му Тайсън кючек :)

Явно си гледал различен мач. Гледай повторение. Определено Фюри си доминираше целия мач и не е бягал. Напълно заслужена победа над Убиеца на качествения бокс. Дано в близките години бокса успее да се възстанови поне малко, че заради Влад вече хората го отписаха като спорт.

и аз съм на вашето мнение! "кръчмарски бияч"- ми хареса много. боксова среща - без бокс...грозен бокс. тук не е нужно да се охулва кличко, само защото като украинец е нелюбим за някои "коментатори" - всеки човек си има слаби, бавни дни. така бе и с кличко.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНЯТ ПРАВИЛАТА В ПРОФИ БОКСА ! АКО КЛИЧКО НЕ МОЖЕШЕ ДА СИ ИГРАЕ ТАКА НА РАЗНИ ГАДНИ НОМЕРЦА,НЯМАШЕ ДА Е 11 ГОДИНИ НА ВЪРХА.АМА ДА СИ ИЗБИРАЛ ОПОНЕНТА,АМА РЪКАВИЦИ,НАСТИЛКА,АМА ПО 100 ПЪТИ ДА ОТМЕНЯ МАЧОВЕ.БРАТЯТА КЛИЧКО НЕ СА НИЩО ОСОБЕНО,ИМАЛО Е БОКСЪОРИ МНОГО ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ.МИСЯ ЧЕ ТРЯБВА ПРАВИЛАТА ИМ ДА СА ПО ЧИСТИ,КАТО ПРИ АМАТЪОРСКИЯ БОКС !

Бая парици направиха братята Кличко с тоя коефициент у букмейкрите...в един от мачовете с най-малко чисти удари в историята.

По пъргав беше Фюри и амбициран.И с тоя стил на пияния морков и постоянно падащите му гащи съвсем обърка Кличко :)

Кличко да вземе бързо да смени доставчика, че му е докарал некачествен допинг този път.

Без нито един удар с дясна ръка и нито една серия ...доста странно за Кличко! Аз смятам братята за отлични боксиори ,но като цяло вредни за бокса с правилата които налагат чрез промоторската си компания!

Правилно си забелязъл, че няма един удар с дясната ръка като хората. Това ме подтиква да си мисля за театрално представление. А и като се върна малко назад във времето, преди месец-два, Кличко заговори за отказване, което значеше- нов кумир пред боксовата мафия. Сега десетина години Фюри-шампион, после друг и така нататък!

Няма театър тука пич, играят големи кинти и голяма репутация. Защо му е да губи на Кличко и да си разваля репутацията като може просто да се откаже на върха?

фюри игра без гард, но много бързо с крака.... и като цяло много мръсно също. най-накрая кличко си намери майстора, не кой да е, а един английски циганин, който му се подиграваше през цялото време.

Една хубава новина. Фюри хвърли един як бой на Кличко, в Дюселдорф. На боксовия ринг. Кличко никога няма да се възстанови след това поражение.

Всичко си има начало и край.тоз на кличко дойде.не мисля че ще спечели реванша.така или иначе почва да пада.

Сега идва най-трудното за Фюри, да запази титлите! Аз лично мисля, че той нама този потенциал, все още и скоро ще ги загуби. Но все пак адмирации за Фюри, и за поведението на Кличко след мача!

Най накрая излезе истината че това е измислен шампион

По добрият победи! /Мога да кажа и още за кли4кото, ама ще ми скрият поста за нецензурни думи/

Срамота! Сега ще се изложи и на реванша ако има такъв изобщо.

Въпреки поредните мърсотии и отлагане най-накрая украинеца си намери майстора. Дано по-бързо историята го погребе, ще го запомним само с това, че развали профи бокса и го направи скучен и гаден за гледане.

Може би голяма заслуга за загубата на Кличко има нашия Кубрат. Толкова лесно му беше на Кличко, така размаза нашия, че се помисли за Мохамед Али. Стана нефелен, смелостта му отлетя и един никаквец като Фюри му взе титлите.

Желая и на Кубрат Пулев успехи на ринга и да го подкрепим и му дадем кураж, като българи. Все пак за мащабите на нашата страна той прави много, защото никак не е лесно да бъдеш боксьор на световно ниво и в подобна категория.

Дали феновете отново са освиркали украинския химн?!

Фен съм на Кличко и то много отдавна. Но това "раздвижване" в добро за бокса. А 11 години стигат:)

Не виждам, какво толкова е загубил Кличко. Та той прибира над 22 милиона от наградния фонд. Разбира се, че има ответен мач, а може и трети такъв, а това носи само парички. В крайна сметка, нали никой от нас не вярва, че Кличко ще побеждава вечно на ринга, но това което е постигнал в кариерата си е достойно за уважение.

Май Фюри си беше сложил "високотехнологичните приспособления" в ръкавиците, направо му скъсаха тиквата на Кличко. Ще гледаме реванша с интерес.

Спокойно Виталий Кличко преглеждаше всяка марличка и бинтче на Фюри докато го подготвяха за двубоя.

Не разбираш от майтап. Това е специално послание към любителите на високи технологии.

В тоя мач има само едни голям губеш и това, какво винаги е България! Не можете да си представите това какъв срам е за нас! Защо ли? Ами защото именно нашият Пулев се опита да направи точно същото, но не успя! И вместо да си признае, че се е оплексал, той продължаваше да крещи, че ще продължим напред! Е, питам, аз днес и сега: Къде е Пулев?!? Какво направи той? Нищо! Ето за това казвам аз, че по-голям срам за нашата страна просто не е имало и няма и да има!

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Или де го чукаш, де се пука.

Да бе, щом тоя палячо би Кличко, а нашият какъв бой изяде :):)

Абе положението между тримата е "Баща ми бие цела София, брат ми бие баща ми, аз бием брат ми!"...

Какви пари има в този спорт и малката България не може да бъде допусната до финала с лека ръка, защото не може да донесе приходите които генерират другите държави. Всичко в този спорт е бизнес, а бокса е на заден план.

Тук няма държави,има хора които играят за големи пари.Малка България, бедна Украйна,все тая.Кубрат е собственост на германски клуб.Това е. На британеца честито!На Кубрат: -Видя ли как се играе срещу по силен бе чалга?

Ключовата дума, би трябвало да е "изглежда". Както онея в "първична сила", изглеждат като кечисти.

Не съм гледал мача, но допускам, че това е планирана загуба, за да не замре хептен зрителския интерес към явно мафиотизирания и режисиран цирк. С "реванша" всичко ще си влезе пак в обичайното русло.

Ми да беше гледал , най-сетне украинеца го набара ;)

Щом не си гледал мача, какво се обаждаш. Зрителският интерес винаги е огромен, дори и на Х-фактор. А лицето на Кличко беше на пихтия, не ми говори за нагласени работи.

От два удара с глава:)

Кличко просто не заслужаваше да спечели. Височината и дългите ръце на Фюри бяха такава загадка за него, че той цял мач не рискува, а игра на дистанция да не получи удар. По-важното нещо бе да не получи, отколкото той да удари. Кличко бе страхлив този мач. Може би е очаквал като в други, че ще му се отвори все шанс. То между другото към края на мача имаше, но Кличко бе толкова уморен, че не можеше да удря. Фюри пък явно се бе подготвил много добре и отслабнал много. Иначе бе преди малко като торба. Тези тикове с главата са явно и за да не знае противника къде е. Но преди получаваше удари дори от разни като Абел, който го победи и Пулев. Като го гледах първите рундове се чудих дали просто няма да се умори, а то се оказа, че Кличко не изглеждаше по-малко уморен накрая. Кличко не направи нищо с което да спечели мача. Бе пасивен от страх от удари. Явно с други съперници разчитайки на височината си и дългите ръце, можеше да дебне за моменти.

Продължаваме напред!

въпреки мафията! Ние украинците не се предаваме!

Като цяло слаб мач, с много малко удари, повече дебнене. Бях за Кличко, защото мангала е всичко друго, само не и боксьор:) Но Владимир сам си е виновен, игра слабо,страхливо, измори се бързи, не показа нищо шампионско този мача.Едва ли не чакаше оня сам да падне. Напълно заслужена загуба,но на нейният фон, загубата на Кубрат говори много. Кличко да се отказва, няма какво повече да доказва.

НЕ ФЮРИ,А НОВИЯ ФЮРЕР НА 21 ВЕК!

чакам коментара на асан,тъпчо и красная........................

проблема на Кличко е че неможе да носи на бой и той много се пази на тези години да не го пребие някой. А и с такъв по-висок от него, с тези дълги ръце и доста подвижен, да му се ненадяваш на Фюри??!!!, не е играл... сам си се би, но по-добре е да си ходи вече. Виталий беше по-голям биткаджия

Путин е виновен за всичко! Това е ръката на Кремъл.. муахахахахаааа

Кличко беше подпиран и използван като оръжие за геополитически цели, но времената се менат и започва нов цикъл.

Най-после някой да се опъне на украинската курва .

Всяко нещо с времето си, а и младостта си казва думата. Загуби си прилично и мисля, че е добър момента да се откаже вече.Има и дете и жена.Взел е достатъчно на ринга.

ще има remach! Има го в клаузата при договарянето на срещата

Хубав мач с готин край... Поотупаха мафията Кличко... Всички видяхме номерата на украинеца, които този път не проварвяха. Радвам се че победи мн.по-добрия и истински играч ...