Мария Шарапова дала положителна допинг проба

Носителката на пет титли от Големия шлем Мария Шапарова обяви на специална пресконференция в Лос Анджелис, че е дала положителна допинг проба.

Обратно в новината

Коментари - Мария Шарапова дала положителна допинг проба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спре ли тези хапове, изчезва от стотицата

Успехите на руснаците са, докато ги хванат. Всички го знаят и се отнасят с недоверие към тях. За тях спортът е несполучлив опит за пропаганда. Ефектът е обратен.

Точно такива като Шарапова пълнят стадионите. Хората не искат да гледат само как една топка си я прехвърлят през мрежата. Те искат да гледат и красота, особено пък женската. Защото тя придава цел и смисъл на живота ни и го прави по поносим. Да не забравяме, че днес е 8 Март, денят на жените, благодарение на които ние сме живи и пишем във форума. Хев а найс дей.

В един милионен град винаги ще се намерят за един стадион тифози и маниаци,които не разбират от спорт,но ходят да си "плакнат очите".

А ти, ако изобщо от нещо разбираш то не е от спорт нито от жени!

Маша без значение, че вече не е с Гришо си е наше момиче и й стискаме палци да излезе от така създалата се ситуация възможно най-скоро. А що се отнася до така наречените забранени вещества, кой съвременен спортист на високо ниво не се поддържа по някъкъв начин. Въпроса не стои кой взима, а кой не взима. И отговора е - никой! Как се издържа на тези огромни натоварвания, как се възстановяват от контузии, умора, напрежение? Света на спорта отдавна не е в романтичния си период от средата на миналия век. Сега е жестоко. Спортистите са ужасно натоварени. И цената за това я плащат със здравето си за "нашето удоволствие" да ги гледаме и да им се радваме фенски.

След две години ще е на 30.През това време може да си роди едно-две деца(дано не са увредени от "лекарствата").

К'во ще да взима- прилича на жена, а не на травестит като Серена Уилямс :)

Тук не разглеждаме женственост и красота !Тук става въпрос за спорт чрез ,който трябва да има и възпитателен ефект върху всички нас.Мария Шарапова и още няколко други като например Азаренка които ревът като хиени мръсни трябва да бъдат изгонени защото те отвръщават хората от спорта.

Крава със крава ! Да и отнемат състезателските праваи всички купи .Не искаме да я гледаме как реве по кортовете.Уродлива крава!

.колко си зле само..

....за сега на Маша и дадоха 1 година , но може да го намалят до 4мисеца....дано.!!!

Така е Машке. Следват неприятности, след като не вземаш вече български краставичен крем.

международни хъмерикански организации...

Шарапова остави ярка диря и ще липсва, ако прекрати състезателната дейност. Та, тя изстреля и нашето момче във върховете на тениса. След краха на връзката им, Григор се сгромолясва неудържимо и все надолу.

Искам да правя секс с нея, за да я успокоя.

кой ти пречи?

Нищо, взимам я и така.

Всички вземат,някои ги хващат,най-честното е,както каза английското джипси ,дето наби Кличко,да се премахне допингконтрола,както е при бодибилдинга,не са деца,всеки да си носи отговорността

Григор се отърва от една аптека.

Това лекарство ако се взима от здрави хора ИМ ПОДСИЛВА ИЗДЪРЖЛИВОСТТА..

... ако шарапoва е... на магнезии, серина сигурно е на... обогатен уран... на димитров вече ще му викат магнезия...

zosha_@

има и още нещо...в последните години шарапова не е просто тенист, а име на продукт. подобни новини действат отрицателно на имиджа, така че признаването на грешката, е правилната стратегия за бизнес -дама каквато е мария шарапова.

Без да оправдаваме Шарапова,в тази история все пак мирише на нещо поръчково.С тези допинг проби вече май се разчистват някакви сметки.В момента професионалният спорт не е нищо повече от едно състезание между химически лаборатории и химически компании,подкрепени от тайните служби!Маша е станало неудобна с нещо и сега са я поръчали!Следващият ще бъде Джокович!

Да бе, липса на магнезий... 10години допинг... приличате на чудовища...

Eеее, баце, точно пък Шарапова да ти прилича на чудовище!?

Май ти липсва Българският допинг Бая си опитала ама нашият е най качествен

Сготвиха те и тебе. Там където играят стотици милиони и се раздават на определени състезатели, трябва много да слушкаш и въобще да не си отваряш устата. Чест ти прави, че не замаза случая и да спасиш името си, но може би и да е нямало как да се случи. Иначе в топ 100 и при мъжете и при жените нямя един, който да не взема забранени субстанции. Спомнете си разкритията на най известния спортен лекар, испанец и колко имена на известни спортисти от всички националности и във всички спортове му бяха клиенти от показаните негови списъци. Много бързо всичко се заглуши, но ако се беше разчуло, смятайте, че това щеше да е края на професионалния световен спорт. Ами преди един месец, китайские спортиски които признаха, че са ги помпали като бойлери. Да се стяга Ноле. Там отдавна мерника му е вдигнат, дано се откаже овреме.

Колко прилича на Лора Крумова на тази снимка :)

ти ми накара да се смея с тази коментар

Ако Шарапова е взимала този препарат/лекарство 10 години ,няма как да се изчисти за 1 година!?

zosha_@

това няма значение за изхода на пробата й в мелбърн. но би могло да е отправна точка на защитата и пред допинговата агенция..ако е състоятелно такова твърдение. съответно да и наложат минималното наказание.

Явно няма как да продължи да бъде във форма, ако го спре. Така че от самосебе си се подразбира, че ще спре с тениса, ако не днес, то утре. Разбира се може да опита със заместители, но явно няма да може да играе "на чисто", защото здравето й ще се влоши.

Я сгига,тя не знаела ,че веществото е забранено.А личния и лекар не е лизнаел цели10 години?Изтъркани оправдания.Най лошо е ,когато който и да е състезател да завърши кариерата си безславно.Най -лесно е да търси оправдания.Това е "Кой каквото прави за себе си го прави"!

zosha_@

ооо, прочети целия текст на прес-съобщението - лекарството е забранено от началото на тази година. в предишни години не е било забранено. на личният й лекар - домашния не му е работа да знае кои лекарства са забранени за нея като спортист. спортистите са тези, които са длъжни да следят тези неща, включително промените в списъците. чест прави на мария шарапова, че не бяга от отговорност за грешката си, нито търси проблем някъде другаде, а не в себе си. обратните примери, и в спорта и в други сфери на живота, колкото искаш.

Да бе, тя щото ходи да се реди в поликлиниката пред кабинета на JP-то, нали? И си няма цял антураж от доктори, физиота, рехабилитатори и какви ли още не, поне един от които сигурно трябва да проверява този списък ежеседмично или при всяка промяна. Тя, видите ли, не знаела. Не че й вярвам, но нейната работа е да играе на корта, задължение на едни други тумбаци е да следят какво взема, кога го взема и как го взема.

Или ще се отказва от тениса заради травми,или ще обяви че е бременна и временно се оттегля :)

В един друг сайт вече пише,че е с положителна допинг проба.Жалко ако е така,но едва ли е само тя,в големия спорт се съмнявам да има някой топ състезател,който разчита само на тренировки и режим.

Oberst

Айде, изгърмЕ с допинг.

Нет Григор, нет пп..тенис!

Ще каже, че е бременна и за няколко години ще прекрати заниманията си със спорт. След като роди ще каже, че спира да се състезава изобщо. Вервайте ми!

Само да добавя - когато в един спорт и то още Професионален, една среща не е с регламентиран Край във времето, това е голям "Скалпел" - физически и психологически. Това е голям Тормоз и никой не трябва да завижда на Парите Им .

Хубава Жена. А като престане с Тениса ще стане Още по-Хубава. То, този Спорт ще те Утрепе, ако не спреш на време. Дано да го направи. Тя вече написа Своята Страница в Профи-Тенис-Историята.

Проверявяйте си поне заглавията - "Мария Шапарова"

Emi osven da pochnem da pishem komentarite na maimunica taka i taka nqma kontrol nad saita

Я напиши нещо протим Цура (цска) и ще видиш дългата ръка на модераторите в действие.

Запали се един АЕЦ в САЩ и няма ток за микрофоните на пресконференцията ли?!?

Алоо,никакви PR-ове не прави никой...Истината е , че Гришо ще й предложи официално пред всички медии сватбен пръстен... Т'ва е...!

Поредна ПР акция на нейния агент Макс, за да обяви ново бизнес начинание - купуване на нова модна фирма. Спекулациите около отказването ѝ само увеличават интереса към събитието.

Аутване?

Интересно нашия Гришо колко предвидливо се раздели с нея, ако се окаже, че наистина се отказва от тениса. Просто няма изгода да са двойка, ако тя не играе вече...няма реклами, ПР, събития, тва онова и тн. Дано не е вярно де.

Младежо, тази в момента има повече пари, отколкото нашият мунчо ще изкара през целия си живот. Така че, хич не е предвидил нещата. Ако въобще опират до парите.

... да отказва професионално тениса... и да се хваща с истински мъже...

Ще съобщи, че е бременна в 8 месец от Григор.

Не думай, оти коня у реката че иде... То вече не мина ли година поне... баси бременността нищо се не види в корема - 5грама плод...