40 хиляди и куп легенди уважиха юбилея на Камата

Стоичков тим победи Тима на звездите с 4:1 в юбилейния мач "50 години номер 8", игран пред 42 хиляди зрители при непрестанен дъжд на стадион "Васил Левски.

Обратно в новината

Коментари - 40 хиляди и куп легенди уважиха юбилея на Камата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятно шоу беше, ама нали Марадона щеше да се появи, Ромарио, Роналдиньо, Ето'о...

Мич, докато свят светува ще си останеш заблуден, манипулиран и невеж, ако знаеш какво означава това. Възхищавай се на величия като Хр. Ст. защото нямаш самочувствие и достойнство.

Ицо е велик и на 50години.Да си жив и здрав Ицо.

То кого ли не "нахрани" този велик футболист, то не беше Кройф, то не беше Христо Бонев, то не беше Бойко Борисов, то се отрича от България, то се отрича от родителите си, е, как да дойдат хора, които имат достойнство и памет?! А за обещанията кои звезди ще дойдат да не говорим..,

Добре че има п-си като теб ХХХ та да се почувстваме горди, че сме българи.

Ицо е велик и това се видя за пореден път. Респект. Колко много пъти ни е правил горди, че сме българи. Изпитвал съм го лично в Барселона през 2005. Хем по това време звездата вече беше Роналдиньо, но въпреки това името му беше като "Сезам отвори се". Кажеш ли го и кажеш ли, че си българин всичко се отваряше пред теб. Хората веднага ставаха необикновено дружелюбни и усмихнати готови да помагат. Но все пак имам някои въпроси относно юбилея на Ицо: 1. Не мога да разбера защо Любо Пенев не беше на юбилея? Имаше покана. Дори неговата беше една от първите. Защо? Не беше е на погребението на Туньо. Защо? 2. Защо Боби Михайлов също не беше на юбилея? Този въпрос е риторичен разбира се. Но все пак не го ли е срам? Шеф на футбола у нас, а не присъства на най-голямото футболно събитие в София от години? 3. Последно. Защо Бойко Борисов не беше на юбилея? Нали е страшен фен на футбола. Нали беше близък приятел на Ицо. Който знае отговорите нека каже.

Ще ти кажа. 1. Любо не дойде и на двете събития заради Данчо Лечков, който беше в основата за неговото уволнение от националния отбор. 2. За БМПП всичко е ясно. Той е мишка. Крие се. Гузен е. Предаде всички които му помогнаха да е начело на БФС. 3. Бойко Борисов го е страх от армейската любов която можеше да го залее от трибуните. А и много вероятно да трябваше да отговаря на неудобни въпроси от журналисти или някои червени звезди.

Поклон пре Христо , но се питам защо онзи пудел боби михайлов го нямаше и защо още е президент на БФС ...

...Ицо разби за пореден път представите за живота на много хора....!!!! ..затова отсъстваха някой " ГОЛЕМИ"....Йцо, ти си Велик....!!!!!!

Момчета,умни сте .Направихте много за България.Трябва вие дапоемете управлението на нашатародина,съюзете се с слави. Тръгнете из банките,съдилищата ,университетите.Намерете най умните ,най кадърните.Има такива момчета.Стига партии икрадци.Потърсете им сметка искайте имравносметка .

Всички фенове на футбола, независимо на кой отбор , подкрепят и обичат Христо Стоичков ,защото е Велик!Ице, бъди жив и здрав!!!!

Стоичков-абсолютен талант,Човек ,Талант!Жив и здрав поне още 50години!

Само тази жалка креатура Фъндуркова липсваше на юбилея, какво разбира тази кокошка от футбол и изобщо, коя е тази селянка та да се пъчи като градоначалник, метреса на боко тиквата ли е или на васил бижков?

Да, истина е, че навсякъде по света като кажа, че съм от България, чувам "Стойков, very good". Никой не е чувалъъу за агент Гоце или Бойко тиквата, или които и да е от останалите тулупи в политиката. Ицо е нашето лице пред света, благодарим ти Ице, да си жив и здрав.

Абсолютно вярно. Много хора по света научиха за България благодарение на Стоичков. Няма да забравя, когато преди 13-14 години се преместих в Дания семейството и познатите на съпруга ми веднага казваха:: "ААА Стоичков!" винаги щом споменавах, че съм от България. Дори сега след толкова години продъчжават да свързват България със Стоичков. Да е жив и здрав и да направи пак шоу за 100 си юбилей!

Тук в испания знаят каде е българия само като чуят името Стойков....Велик!!

и що марадона,маси и ромарио не доидиха? ... ама на мен малко нагласен ми се види този мач...

Много интересно преди час писах позитивен коментар за събитието а виждам че не е поместен

Не знам защо но коментарите не са много . Това че Стоичков е велик футболист не подлежи на съмнение . Това че организира този бенефис е нещо което заслужава поклон и което радва и прославя България . Да е жив и здрав !!!

От както се помня Ицо винаги ми е носил радост на сърцето.Дори днес вкара дузпата сякаш е най елементарното нещо на света.Господи дай му здраве,щастие и все така да ни радва още 50 години.

Къде е перуката?

... боби е... под перуката, а самата перука... къде е батко, бе?

Велик футболист. Велик мач. Велик празник. Не ми липсваха нито Марадона, нито Меси, нито Ромарио. Липсваше ми Любо Пенев и Бойко Борисов. Да е жив и здрав Ицо Стоичков. Даде много и ще получава любов винаги заради това.

... присъствал кмета на София. Ама, че президента на България е бил там, няма значение?! Дира, дира ...

Велик!!!!!