Цвети Пиронкова победи световната №2 в Париж

Цветана Пиронкова спечели мача срещу световната №2 Агниешка Радванска с резултат 2:6, 6:3 и 6:3.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Пиронкова победи световната №2 в Париж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Цвети ! Пожелавам и още победи!

И когато губеше, играеше борбено и без страх. Честно казано, след 3:0 във втория сет на 100% бях сигурен, че Цвети ще падне, но нямаше да съжалявам, защото Цвети се бореше. Истината е, че Цвети направи немислимо, невероятно ЧУДО! Нека я похвалим (както досега заслужено я критикувахме) и да й пожелаем да играе със същия хъс и срещу Стоусър, пък каквото стане. УСПЕХ, ЦВЕТИ и СМЕЛО НАПРЕД!

Давай Цвети мачкай ги наред нищо , че по немската телевизия обръщат специално внимание , че не си с маркови маратонки . Ти си N1 .

Полякинята-грозотия си намери майстора. Хубаво я нацецкаха, да и държи влага.

В лошото време. Корта и топката стават тежки и трудни. Има открити първенства на червени кортове, на зелени, т.е., на трева, има на изкуствени настлки, затова предлагам в България да направим открито първенство през зимата. Тенис на бели кортове или тенис на лед. Егаси кефа, Баце.

ДавайЦвети!!!

И на двамата ни топ тенесисти. Все така да ни радват и да се редуват ;)

Ние тук коментираме тенИс. Не энам ти эа какъв спорт говориш.

Той говори за някакви хора от щата Тенеси ;)

Давай, Цвети! И от Стоусър си по-красива, така че трябва и нея да победиш:)

Очевидно на Цвети и трябва дъжд ;))))

Браво, браво, браво Цвети. Успех от все сърце и срещу Стоусър. Абе тоя нашия големия тенисист, няма ли да поиска да си врътне едно селфи с тебе. Той обича да се отърква в големите. Няма да ти се обади. Опита се да се отърка преди три години в тебе, като играхте микс, ама много бързо му стана ясно с какъв човек си има работа.

Браво! Сериозен успех...НО "Не знам как успях, това е сигурно. " с това сбъркано мислене, ще стигне до под кривата круша....ИГРАЕШ ЗА ДА ПОБЕЖДАВАШ, а не да се чудиш как си победил. "Нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал, че ще достигна до четвъртфиналите..." ...ми какво правиш въобще на Ролан Гарос? Не иска да омаловажа победата, напротив яд ме е, че с подобно мислене и нагласа не се става шампион!

А ти как си с победите :) хе-хе ей големи смешници има като вас.....

Радост за целия народ браво!

Вие се радвате, ама аз завиждам !!!

Голям мъжкар е това момиче!!! Оня хасковски глезльо да и целуне ръка и да помоли да го научи...

Браво на Цвети ! Наистина онзи женчо Дришо да види какво прави една крехка дама , как се бори и да я помоли за някой урок !

Това са глупави изхвърляния. Вярно е, че Григор е в много тежка криза и не оправдава очакванията, а Цвети току що постигна голям успех. Но да се генерализира, че той трябва да се учи от ная на дух и мажество е пълна глупост. За нея това е един от много редките такива успехи (ранглистата ѝ не лъже), а той играе такива мачове ного по често. Вярно е, че напоследък повечето ги губи но дори и тази година има победа над Мъри (номер 2 в света). Психиката му в момента не е на висота, но това не винаги е било така. През 2014г. той беше играчът в топ 100 с най-много обърнати мачове. Веднага се сещам за победите му над Джокович в Мадрид 2013, над Дългополов на Уимбълдън 2014 и над Фелисиано Лопес на финала на Куинс 2014. Тези мачове той ги спечели точно с дух и борбеност, които съ сигурен, че отново ще му носят успех ако намери отново изгубеното си саочувствие и излезе от дупката. За днес обаче браво на Цвети!

Браво Цвети!! Трябва Мин.на спорта да помогне финансово на Цвети,за да ползва и международни треньори.Толкова пари се крадат,да отпуснем за Цвети!!!!!!!!!!!Да се обединим да се помогне да ни радзва Цвете!

Браво, Цвети! Продължавай все така. Желая ти преди всичко здраве, късмет и много успехи!

Цвети надскочи себе си и приятно изненада всички българи.Браво!

дано гледа женски тенис

Цвети спечели сърцата на цялата публика в Париж, симпатиите на коментаторите по Евроспорт и сътвори невероятен празник за всички българи. Поздравления за Цвети, всички горди пловдивчани и стискаме палци за поредния успех в надпреварата в Париж.

Така се печелят сърца, браво Цвети ! Григор Димитров с простотиите си печели само омраза и негативизъм, никога нма да стане голям спортист...

Браво,Цвети!Победа,за която даже не смеехме да мечтаем!!! Успех!

Браво Цвети.... само така, мачкай наред. Само не ми ставай гадже, че пропадаме и двамата :)

Браво! Голяма радост за всички и успех срещу Саманта!

Немислима победа! 10 гейма поред! Голямо БРАВО!

Цвети победи и в третия сет с 6:3 и спечели мача срещу втората в света! Хайде, завистници, злобейте колкото си искате!

кой пък ти завижда на тебе?!

Firi

Ми как нема да спрат мача, Цвети трябва да напазарува с кредитната си карта поне 4-5 пъти днес иначе се чувства неконфортно.

Добре,че са жените ни да ни умият очите и в политиката и в спорта... Дали ги заслужаваме обаче?

Цвети ние те обичаме!Ще успееш!

... цвети, не се предаваи за нищо на света, успехът ще е с теб!

браво

Браво Цвети! Явно дъжда беше добре дошъл, успех докрая!

Давай Цвети!!! ... пък живот издраве, редакторите на dir-а може да се съобразят с българския правопис и да напишат, че си изравнила "НА Радванска", а не че си "Я изравнила" . . . със земята, вероятно???...

Firi

Аре па ти ма даскалицо тва да ти не е час по литратура? Разбрахме кво имат предвид поне тия дето си дават труд да четат глупшостите свързани със спорт. Той оптдавна е толкова допингиран, че вече е пот+химиотерапия.Виж и мустачки наболи има Цвета:)

...пък някои си мислим, че след като тенисът е интелигентен спорт, от него се интересуват само интелигентни хора . . .

... хм-чо, нема такова понятие като "интелигентен спорт"... особено в професионалния такъв... пoверваи ми!

Много си "компетентен" - като истински спортен журналист!?!? И защо "изравнила НА Рад...", "води НА". Едва ли ще го ВДЕНЕШ, но трябва да е: "води ПРЕД" и "изравнила с/със"

Мачкай, Цвети!

...Калояне,ти ли си бре,айде стига вече....