Родченков: Ако не бях избягал, щяха да ме убият

Бившият директор на руската антидопингова агенция - Григорий Родченков, се съгласи да даде интервю пред "BBC".

Обратно в новината

Коментари - Родченков: Ако не бях избягал, щяха да ме убият | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой, кой, кой ще те убие, изцедиха от теб лъжливата новина и сега дори просто не искат да те убият дори, ти сам ще се самоубиеш от нечистата ти корумпирана съвест, щото всичко си има цена и когато взе паричките, обеща и излъга е трябвало да помислиш,че всичко си има край, но не се страхувай, надявай се,че от оня свят няма да те върнат щото си мерзавец, а ще те пратят в ада,честито мерзавец

Те пак ще го убият янките!Преди него убиха двама!

Използваната тоалетна хартия се изхвърля. Тоя вече е мъртвец - и вероятно е наясно с факта. Въпросите са само кога - и кой ще бъде натопен.

ДА НЕ СЕ РАДВА ПРЕДВАРИТЕЛНО! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПЛАТИ за стореното! Истината е, че няма върхови постижения в спорта без стимуланти! Просто едни искат да ги хванат, а други - не! Нима си мисли, че страната която го е приютила няма държавна политика в спорта, използваща стимуланти!? Наивно и глупаво е да си мислим това. Просто УАДА има поставена цел да хваща само руснаци. На другите услужливо им събарят етажерките с допинг пробите.

Този не разбира ли че ако искаха да го убият сега е по-лесно! Само че идеята е да остане жив за да не се превърнат неговите лъжи в легенда! Той ще бъде опровергаван винаги и в крайна сметка ще свърши като лъжец, предател, изхвърлен от своите.!

За съжаление предатели и продажници има навсякъде..

Тоя откачен наркоман и родоотстъпник напълно е изкукуригал вече! Кому е нужен с неговите бълнувания в Русия?! Да си седи в любимата си Америка и да се крие - много му отиват тия маски и очила, веднага става ясно на всички, че е психично увреден тип, който е зомбиран и дрогиран! Когато изпълняваш политическа поръчка и предаваш родината си, знаейки, че всичките неща, които говориш, са пълни измислици и абсурди - до там се стига, до пълна деградация! Вече е правил опит за самоубийство, вторият ще бъде по-успешен! А руският спорт няма да свърши заради неговите бълнуваници - напротив, виждаме всенароден подем и спортни съоръжения в цялата огромна страна!

Подлецът родоотстъпник знае съдбата на такива като него и затова се страхува. Да живееш в страх е ужасно и сам трябва да решиш какво да правиш. Най-добре е да се консултираш сас свеи Петър мръснико

Под закритие на ФБР и ЦРУ, кои знаи какви пари са му дали, как няма да убият такъв ЛЪЖЕЦ които съсипа живота на хора трудили се цял живот, как ще ги накажат само по показанията без доказателства? Съсипаха спорта и олимпийското движение! Това е политика! Дори и българският олимпииски комитет го заиви!

Дали ще го "освиткат" свои или чужди - тоя е пътник. Употребиха го и повече не е нужен. В това, че системно атлети от Русия са се "зобили" няма нищо странно и изобщо не е изключение, просто защото всички се "зобят". Въпросът изобщо не опираше до това да се нанесе удар срещу употребата на допинг, а да се унижи Русия. Родченков изпълни тази роля и вече не е нужен...

Отмениха наказанието. Сега ще разберем кой кого ще убие. Кой ще търпи Родоостъпника - Доносник - Интригант. Едвали това са само Руснаците. Що ли да се занимат с Мършата, която е забегнала гузно в Щатите.

това е 1. неизвестно кой, защото първо показват някакъв тип с пластики, който уж е въпросния с променена външност - сега изведнъж с маска и тъмни очила, след като целия свят го е видял уж префасониран; второ - достатъчно "име" си е направил "оригиналния", така че сега каквото и да говори една негова марионетка ще се смята за меродавно, така че шоуто ще продължава - и всеки неудобен спортист от всяка държава не е застрахован от омазване. Дорри това на снимката да е оригиналът, той ще говори това, което му е наредено - защото иначе няма кинти, няма нищо. Ами да му е честито - който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи.

Мьи тебе найдем, не сомневайся ! !

Има ли някой, който да обича семейните му тайни да се изнасят в обществото? Не, няма! Не разбирам защо го защитавате този предател ??? Представете си, че и в България се случи това??? Даже ни се случи с щангистите преди няколко години, някой ни беше предал! Е, беше гадно като наказаха спортистите, всички запяха в един глас, че по цял свят се взима допинг! Да, всички взимат допинг и манипулират пробите, но едни са привилигировани, а други, не!

Българите никога не са обичали хора, които казват истината. Коментарите говорят, въпреки че не са представителна извадка а платени тролове . Затова не сме като Италия например, защото няма критична маса честни и смели хора у нас. Такъв матриала.

само българите, викаш... а ти, какъв беше, че забравихме - жид, или ?

Първо, не е Родченков, а Родченко (вероятно някой вече го е казал, но не ми се чете). Второ, никога не е късно, ако съответните отговорни лица имат желание, да го почерпят с полоний, олово или каквото му се полага. Нито Троцки се скри, нито Бандера, какво остава за някаква си мижитурка. Възмездието е най-сладко студено, казват. Трето, никой няма да се занимава с такъв плужек, въпреки помиите, които изля върху страната си. Когато го прегази кола или се обеси на вратовръзката си, това ще е дело на ръката, която го храни сега. Ще е чудесен повод да вдигнат още истерията срещу РФ. Доказателствата ще са, разбира се, двата руски паспорта, изпуснати на мястото. А, ако случайно паспортите ги няма, то това ще докаже колко подло, коварно и потайно действа Русия.

ей, пръдльо, като си честен и сигурен в това, което твърдиш, що избяга и се скри,що не се показа като свидетел и да кажеш истината, пък като си страхльопъзльо си поискай защита от благодетелите ти, защото твоята истина е истинска, толкова, колкото и факта че си сигурен и с цената на всичко трябва да свидетелстваш, а не да се криеш и като съсел да се показваш от мръсотията, която си забъркал за години напред на стотици хора, плазмодий гаден, не се показвай, а се самоубий да не цапаш земята,щото и ти не си вярваш,сволочь такая, гадюха

Ще кажеш ли същото и за Сноудън, който се крие в Русия???

А защо "позитивните" САЩ искат да съдят Сноудън за изнасяне на държавна тайна! Нали всичко което е казал е истина. Защо не последваха санкции за САЩ. Защо, кажи умнико.

Защото Сноудън работи с официални документи, а не с изфабрикувани "показания"!

Този на снимката, заради едната ебана политика, съсипа живота на стотици ЧЕСТНИ спортисти.

А онзи дето пак ще се кандидатира и за президент.. няма такава наглост..

ЧЕСТНИ спортисти- ха-ха... Алкохолиците ватенки се зобят само с допинг.

Но затова пък са здрави, а не както най-вече американските и почти всички норвежки "спортисти", които са много болни и имат издадени хиляди разрешителни от УАДА да ползват стимулиращи "лекарства".

забавно: крие си лицето от ПУБЛИКАТА. тези, които искали (ужким) да го убият много добре знаят как изглежда. а и като се крие лице се дава контражур. това си е ... театър за предпубертет

Човека е видял всичката мръсотия, погнусил се е, рискувал е живота си за да я направи достояние на всички. Ако Асанж и Сноудън са герои - герой е и той.

Ами ти бе мръсно копиле,с колко пари си се нахъплярил ,давайки допинг,с колко пари ти набъбна сметката след като "избяга" с "демократична "америка.От къде си се научил да даваш допинг на състезатели.А и колко съдби "уби" със своята "честност".За такива като теб казват"Изтъка си платното ,ритна кросното".И сигурно си заслужаваш присъдата и то в Русия-да те дадат на атлетите,те да те съдят.

забавно: крие си лицето от ПУБЛИКАТА. тези, които искали (ужким) да го убият много добре знаят как изглежда. а и като се крие лице се дава контражур. това си е ... театър за предпубертет

русся не е тая отпреди 100 год освободителаката=тя налага своите корупционни стандарти кото не варват обаче в демок.свят

За мене тоя си е мъртъв вече.....

Както може и да е прав, така може и да е вербуван от едно разузнаване, което сега го пази след изпълнена задача

САЩ е голяма страна. Ако ЦРУ реши да те "скрие", няма проблеми. Така ще си умреш от старост. То и в Русия е така. Ама американците раздухват историята умишлено и след година, две ще го утрепят и само местният шериф ще знае за това. Там за чужденец, даже и не мислят.

Родченков ... Хммм по точно Гробаров ... само след месец, два, като мине "Олимпиадата", ЦРУ ще го пише "мъртав" и ще го прати на среща със Свети Петър. В ЦРУ "Петото Асо" е обречено на смърт. Там пари продължително за такива "Свидетели" са само за кампанията. Този "Руснак" вече е Мъртав. Щото още утре, никой няма да си спмня за него.

За него може би не, но този скандал ще е петно още 5 олимпиади поне - путин и банда съсипаха спортистите си за следващите 20 години. Очаквам смяна на гражданства в следващите 3-4 години към държави, в които няма наложени санкции. За сега им обешават, че скоро всичко ще се забрави, но надали..

банда определено има. много 'случайности' станаха, от обърнатите епруветки, до ... абе, защо тези медалисти с тези болести направо не отидоха на параолимпийските? 12 години тежка астма си е направо инвалидност.

Кефят ме запотените копейкаджии-евтиняци дето акат тука? Колко изкарахте неска? За патрон евтина водка има ли! Ако не, марш да чукате камъни в сибир!

С маска е защото е защитен свидетел, най-вероятно има пластични операции и не изглежда като преди. Животът му винаги ще е в опасност. Има защо да се страхува някой от директорите от антидопинг комисията в Русия умряха внезапно след скандала.

Цитирай имената на тези внезапно умрели.

малко след това двама от доскорошното й ръководство - директорът Никита Камаев и председателят на УС Вячеслав Синев, починаха в рамките на няколко дни.  От в.СЕГА

двама от доскорошното й ръководство - директорът Никита Камаев и председателят на УС Вячеслав Синев, починаха в рамките на няколко дни.  От в.СЕГА

Те точно сега ще те убият, наивник. Но не руснаците, а ЦРУ, за да закрият случая и да те канонизират, като поредната жертва на "режима на Путин".

Що никой не коментира ,че тоя заявява ,че всички страни правят същото като РУСИЯ? Що не забраняват и на другите страни да си ползват флаговете и химните в такъв случай? А за американските астматици-шампиони в много спортове дори не ми се говори.

Абсолютно безсмислено е един човек да си крие лицето, пък да си каже фамилията !? !? Няма никакъв смисъл. Така че не ги е казал тези думи, не е давал това "интервю", не е той на видеото. А иначе пак ще го убият, нищо че е избягал.

Най вероятно има пластични операции и не изглежда като преди. Все пак е защитен свидетел.

много анимирани филми гледаш.

А пък ако аз бех на местото на мок щех да кажа на хората в русия":ДОКАТО ВАШАТА СТРАНА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ ПО СВЕТА И ДОКАТО ЧРЕЗ ВАС ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ ШАНТАЖИРАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА,ВАШАТА РОДИНА НЯМА ДА Е ЧАСТ ОТ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО.Так евреите ционисти НАСТРОЙВАТ и НАСЪСКВАТ човечеството ПРОТИВ РУСКИТЕ ХОРА ПРОТИВ РУСКИЯ НАРОД и ОТ ТОВА НАЙ-МНОГО СТРАДАТ ТЕ-РУСКИТЕ ХОРА. Така руски еврейски подлоги дето пишете срещу мок-ТАКА ВИЕ ДЕЙСТВАТЕ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.За пари разбира се.

Това са приятелите на путин

Момче изглежда ти имаш много добър началник,след като смяташ че един началник може да бъде приятел на свой подчинен.А релацията между ционистите по света и милиционера в кремъл е точно такава:началник-подчинен.Утре ако рекат ше го издухат за един миг.

Поне уточни, че става дума И за САЩ, защото много олекна

Да уточнявам очевидни неща?хаха.А ционизма е европейско творение."Червенощиткови"(надявам се знаеш на коя фамилия е този мой БГ превод-тези дето са платили метежа преди 100г и са се сдобили с собствена държава наречена съветска русия) са немци.А сега са по целия свят.Но това го знаат и бебетата.Така че няма какво да се уточнява в израза":"яденето е полезно".Това е очевидно.

Щом си толкова сведущ, може ли да ми дадеш сведение, дали евреите-ционисти управляват и други страни по света. Като начало можеш да започнеш със САЩ.

е работил в Русия, сестра му, която сега също е в САЩ,е била хваната с допинг и лишена от правото да се състезава две или повече години. така че хич да не се прави на велик борец. лежал е в психиатрия, има диагноза - как са могли да го назначат на тая длъжност просто умът ми не го побира. всички негови покровители в Русия и по-специално в руския ОК са за оставка и за уволнение.

най-после ми излязоха мненията. накрая - като гледам снимката кой гарантира, че това е той, а не негов двойник? тия думички се наизустяват лесно. като гледам е решил да се захване с британските спортисти - гарантирано ще му приседне и затова най-вероятно е да му спрат хранилката най-после.

той вече Е пречукан. това с маската е актьор.

Kalin

Клеветници и предатели за пари много.така че при тия сто и кусур милиона руснаци се някой ще го познае и.......прети там където му е мястото

Този го съдеха в Русия, понеже прикривал вземането на допинг от някои спортисти (срещу заплащане от тях, разбира се!). Беше избягал в САЩ, когато го бяха пуснали под гаранция от ареста. Та, ако действително руската държава е поддържала вземането на допинг от руските спортисти, то нямаше да има хванати с допинг спортисти в Русия, и този тип нямаше да бъде арестуван! Отделно, ако руското правителство действително искаше да убие този, едва ли би си играло да го съди, и то за престъпления, за които се полагат няколко години затвор и глоба, и отделно че съдът едва ли би го пуснал под гаранция! Този плъх е избягал в САЩ, и клевети своята страна и нейните спортисти, и доминираните от Запада МОК и антидопингови агенции предпочитат да вярват на неговата дума (въпреки че е очевидно, че този би казал всичко, за да не го върнат в Русия да си излежава присъдата там), отколкото на руското правителство и руските спортисти! Така че цялата история е фарс, организиран от САЩ и техните васали, които не се свенят да използват дори спорта, за да дискредитират Русия и руското правителство!

"... и клевети своята страна и нейните спортисти...".А бе сладък,според теб еврейските подлоги в кремъл-милиционера и къмпани,ли са русия.Щото човека не говори срещу хората в русия, а срещу путин и къмпани. Руския народ ,руските хора-това е русия а не ционистките подлоги в кремъл.Тези подлоги избиха 56 милиона руски хора за да могат ционистите по света да шантажират същия този свят.Ти какво,защитаваш палачите на руския народ ли,койте е най-голямата жертва на еврейския ционизъм.

трети път се опитвам да кажа, че най го е страх да остане без пари. и не ми излиза мнението в дир.бг - вече в движение ли се трие тука?

понеже не ми излезе мнението - бъдещ клошар, това го чака. ще откачи, ако остане без пари. от това най-много се страхува. останалото е бла-бла.

това го чака.

Този ако не беше такъв лъжец досега да са го изритали от сащ

скоро и той ще бъде в САЩ с маска. И Лавров и той. Другите от руската престъпна шайка вече са в списъците със санкции и забрани.

Ако собствениците на русия-ционистите по света-не искаха да си върнат загубеното през 1989г и да господстват над света,да тогава "...нямаше да има никакви допинг скандали, освен обичайните... "Разбра ли бе умник

Ако Крим беше в Украйна сега, а главата на Асад се вееше забита на кол в центъра на Дамаск, нямаше да има никакви допинг скандали, освен обичайните. И Вервайте на човека с маската. Той избягал и си крие лицето в сигурните страни, щото видиш ли явно като е бил на държавна работа в Русия и никой не му е виждал лицето и не знае как изглежда.

Помисли пак, защо е с маска и очила, пройчоооооо!

Най-чистият вариант е, защото си е "фотошопнал" лицето в съответната клиника.