Коментари - Фенове на Левски бити в Будапеща | Корнер.dir.bg
назад

Фенове на Левски бити в Будапеща

Групичка фенове на Левски отнесли жесток пердах от хард ултраси на унгарския Ференцварош в Будапеща преди двубоя на "сините" срещу Дебрецен, предаде БЛИЦ

Обратно в новината

Коментари - Фенове на Левски бити в Будапеща | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

абе ти геи ли си бе тва е наи яката игра пуфф кви хора има...а тия па ференцварош да наминат през софя там да ги видим кви мъже са

Унгарски комплексари решили да се правят на мъце? понеже отборчето им Ференцварош не струва 10 стинки вече

Не гледам футбол. Ужасно тъпа игра, която се точи ужасно дълго. И изобщо, що за ненормалници ходят по мачове? Айде, някои жени си падат по типове като Бербатов и... как му беше името на оня англичанин... Ама мъжете? Дядо Славейков беше казал \"Да би мирно седяло, не би чудо видяло\". Айде опразвайте стадионите и се захващайте с нещо градивно.

Аз по принцип неходя по стадионите още по-малко на нашите. Но това в съвременния футбол го има и е традиция.Не съм го измислил аз.Не си ме разбрал както трябва.

Заради такива идиоти, който смятат мелето за част от играта, стадионите ни приличат на военна зона. Брат ми години наред не си пускаше дъщерята на мачове, когато стана на 17 и позволи да отиде на мач на Левски. Резултатът- 5 шева, защото някакъв 'фен' я уцелил с бутилка предназначена за полицай.

На мач като на мач! Добра постъпка от страна на синьото ръководство.