Кержаков: Все още мисля, че ЦСКА е слаб отбор

Нахалството на звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков продължава и след отпадането на тима му. Руснакът заяви за пореден път, че ЦСКА е слаб отбор, въпреки че родните "армейци" елиминираха далеч по-богатия руски клуб след победа с 2:1 снощи в Москва, която ги прати в групите на турнира Лига Европа, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Кержаков: Все още мисля, че ЦСКА е слаб отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

братушка изтрезней първо и пак пробвай да мислиш.......

моля, драги ми модератерю, публикувай ми коментарите. До с. Първо гледай на кого пишеш после ме обсъждай свиньо червена. Имам към 5-ет коментара не публикувани от модератора по ваш адрес са всичките офчи подобия. И най-вече за Оги - Червена свиня. ГРЕБИ ЛА... ОТ ЧЕРВЕНА КОМУНИСТЕЧЕСКА АРМИЯ. ЗАЩОТО СТАДИОНА ВИ Е КЕНЕФ

Смешник, ти си замълчи нито ме знаеш какво представлявам че да ми казваш къф съм си. Такъв съм защото съм истински Левскар. А не долнопробна червена курва като вас !

стига сте се яли вече. от левски съм но когато бг отбор играе със чужди отбори съм българин. браво цска! правите ни горди че сме българи. нека така бъде и когато левски побеждава.

Утайка е на бащати семето :)))

ЦСКА, че е слаб отбор, слаб е. За съжаление всички наши отбори са зле. Просто се оказа, че Динамо е доста по-скъп и по-слаб отбор.

Мужикът Коржаков си остава прост мужик и когато отборът му го бият като брашнян чувал.Прост човек!А пишещият във форума "севдо" е на пет минути от него.Селяк!

Какво мисли един некадърник не е интересно на никой ! Комплекси, самочуствие без покритие и тотална некомпетентност на терена - това е измислената звезда на отпадналият руски отбор.

отбора на ЦСКА игра прекрасно мисля че цяла България зарадваха с показаната игра и резултат нека да са наясно футболистите,че когато се раздават от сърце на терена и побеждават имат големи шансове да продължат напред в лигата и в по големи елитни отбори да бъдат привлечени.

АБЕ ТОЯ РУСКИ МИЛИЦИОНЕР КУРЖАКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ.ТАЯ ПИЯНА НАЦИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. НИТО КОЛИ ИМАТ КАТО СВЯТ НИТО СТОКИТЕ ИМ СА КАЧЕСТВЕНИ.САМО ЖЕНИТЕ ИМ СА ХУБАВИЧКИ НО И ТЕ МНОГО ПОРКАТ.УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ.

ЦСКА е класа над всички български отбори от време оно .И ще бъде винаги.Може да за губят от Левски но това не е фатално.Левски /фк/като спечелят дербито и спасяват сезона.От евроклуб като ЦСКА се иска много повече.Да сравниш ЦСКА и Левски,все едно да жребец и магаре.

"Днес – да. Но аз все още мисля, че това е слаб отбор. Ние обаче играхме по-слабо". - Реалист е човека, а не "нахален".

Внимавайте, става като с вобейболистите, велики са от една победа над отбор в криза и накрая дървото на олимпията. Не ги превъзнасяйте, българите са нация глуповата, лесно забравят действителността.

Момчета, тия мачове на Левски, ЦСКА и Литекс са изиграни още преди да се изтегли жребия!Помислете колко залога се скъсаха! Капо де тути капи не си поплюва.Висша футболна мафия!Поздрави на всички и тъжни и радостни.

Все още си мислиш,че си в Севиля ама не!Остани си със мислите мислителю ти за друго не ставаш,защото си недодялан и в първия мач срещу ЦСКА изпусна от 2 м.Във вчерашния мач удара ти не беше директен а тупна в земята!И ти имаш претенции да се мислиш за добър и да даваш оценки!Нещастен самогонец

Това момче е пиянка :))))))

"Днес – да. Но аз все още мисля, че това е слаб отбор. Ние обаче играхме по-слабо".Човека е реалист, стига сте се възнасяли от един мач, слезте на земята.

Кержаков, разликата между ЦСКА и жалкото ви отборче е, че имиджът и \"класата\" ви се крепят единствено на празните приказки на въздухари като тебе и на 70-те млн. за селекция на отборчето ви, които потъват кой знае къде. Но резултатите са налице - ЦСКА е в Европа, където винаги е бил, а вие си оставате в Русия, да мерите силици с всички останали отборчета от вашето несмешно първенство, в което всички(изключаеш вашта сбирщина) били по-силни от ЦСКА...

Кержаков, а аз все още смятам, че си пълен мухльо. Добре е и жена ти да го знае. Честито на всички привърженици на родния футбол зад граница. В международните турнири се вижда кой какво може, а не по родните стадиони, където мачове се купуват по 2 за лев. Нека Левски да помислят върху привличането на повече младежи, а не да гледам едни и същи некадърни физиономии. А дано и оня провинциалист, дето ми излиза на пресконференция с риза с къс ръкав и вратовръзка да си напрегне 2-те гънки в мозъка и да започне да вика повече младежи в националния!

Левскар съм! Но ЦСКА бяха по добрите. Евала! :)

На Кержаков ще му кажа в България има една хубава поговорка - Бит и е... не си признават, а за нахалството му ще добавя, но пак налитат.

Момчета, не намирате ли прилика м/у Гонзо и Кержаков?! И двамата са страшно тъпи, и с много голямо самочувствие без никакво покритие :)))) Недоказани ритнитопковци ( в никакъв случай футболисти) Смяххххх голям :)))

Абе тоя да не е бил пиян, перманентно състояние на повечето мъже-русняци. Той да е благодарен, че паднаха с толкова малък резултат, мешки нещастни.

Слушай какво драги ми привърженико на комунистическия отбор - аз сър роден в квартал "Суха Река" или "Подуене", както искаш го наричай! Мери си приказките, защото има прекрасни хора израстнали в къщите и живеят тук от 50-60 години, а не разни злобарчета от панелките в Люлин! Тук има хора с традиций, с възпитание и недей да казваш на някой псевдолевскар, който е от не знам си къде, че е от Подуене! Приятен ден и поздравления за победата! И още нещо - не си мисли, че вие щяхте с лекота да биете унгарския отбор! Че Левски са слаби - слаби са!

Тоя що не отиде да се гръмне!Като са толкова силни, за кво не се класираха те, ние?.За каква сила говори, за кви 5 лева.Тъпанар!

тоя тъп руснак не заслужава да се коментира... ако някой се чуди защо руснаци /мъжете/ са олигифрени ... отоговора е прост във Втората световна измират няколко милиона здрави и умни мъже от тогава не могат да наваксат

Дали ЦСКА са били силни или Динамо по - слаби ще се види в групите на ЛЕ. Същото важи и за Левски. Мухлясалите спортни журналета така и не разбраха, че в Европа отборите не се делят на слаби и силни, а на достатъчно мотивирани и не дотам мотивирани. Да обявиш Динамо Москва за еврогранд само защото преди 50 години там е играл Яшин е смешно, също толкова колкото да кажеш, че Дебрецен и Бате са аутсайдери щото ги чуваме за пръв път. Въобще тези глупави препирни не помагат по никакъв начин на развитието на футбола ни. Сега и Левски и ЦСКА ще имат в групите силни отбори и по един слаб. Моето мнение е, че отборите в трета и четвърта урна са еднакво силни. Важното е и Левски и ЦСКА да играят на върха на възможностите и те нещата сами ще дойдат. А що се отнася до грандове или не ЦСКА е типичен пример за това. Миналата година ЦСКА имаше 60 % друг състав. Сега всички тия добри футболисти са от тази година. Е как тогава да заключаваме. Затова Българските журналисти трябва да разберат, че е важно моментното състояние на отбора.

абе на тебе май водката ти е слаба :) пийни още една, две и великият Реал Мадрид може да ти се види слаб :) ама че пияна свиня и да незабравиш да гледаш днес жребят по телевизията, еиии мушморок такъв

Възхитен съм от въодушевената игра на ЦСКА! Браво млади българи ,показахте им откъде извира бензина! За съжаление "Левски" няма този хъс!!!!!!!

Има една аксиома: "Там където има ЦСКА, няма класен футбол". Така че не очаквайте в Русия и България футболни чудеса!

Севдо, много е тъжно и жалко да си дребен, завистлив и злобен. Но някой да е видял такива като тебе от Подуене да имат чест, достойнство и мъжество да поздравят далеко по-добрия сега ЦСКА. Както казва българската поговорка - гърбавия и говедото ги изправя само...

Горките ... аз разбирам ЦСКА да играеше слабо, че да кажат, че са имали късмет ... ама евала на тия младежи ... скриха им топката. Верно ся че имаше дузпа. Ама пък и колко положения създадоха. Дет викате ... като му мине водката ... да поздрави майка си. ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!

Типично за надменните руски дебили - колкото и да затъват, другите продължават да са под нивото им. Не му ли стига, че го видяха в Европа какъв бездарник е на терена, а сега и пред камерата. Мръсни руски отрепки, всичко ще ви се върне, алкохолизирани помияри!

Кержаков,простено ти е,да си жив и здрав,разбирам те.Но утре,след като изтрезнееш,да занесеш много поздрави на майка си.

Морееее, не можаха да ви ударят още 1-2 парцала на контри, както ви бяха подхванали, друга песен щеше да пееш гаден алкохолик :)

хахха те са слаби, а вий сте по слаби от тях утайки такива