В Добрич също се появиха плакати срещу Батков

Добрич е поредният град в България, в който се появиха транспаранти против Тодор Батков, съобщи "Топспорт".

Обратно в новината

Коментари - В Добрич също се появиха плакати срещу Батков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батков ти си номер 1 само още една година да изкараш .

Цяла България стои зад този отбор (половината със свалени гащи), поне морално, ако не финансово, а тоя тарикат ми се струва, че вече се гаври с нас.

Батков ВЪН!

Като гледам другаря Батков и гледам карикатурата в книгата на Алеко Константинов \\\"Бай Ганьо\\\", чета препрочитам я мъча се, но немога, да намеря разлика между това говедо Батков и героя на Алеко.

в. "България" издаван от Д.Цанкова, в една остра статия под наслов "Чорбаджии и чорбаджийски мекерета" пише: "Свищовските чорбаджии (Д.Цанков, техен съгражданин, ги познаваше добре) освен че са лукави лицемери, светокрадци, безбожници, предатели, набедители, грабители, хаинджии, с една дума изедници, сиреч дето са ограбвали черкови, училища, сироти, сирачета и сиромаси, скритом и на много са изпили кръвта с помощта на фанариотските владици, освен казват дето вършат тези общочорбаджийски тайни, има и таквизи, които и явно в търговията са показали грабителство с помощта на лъжовното банкрутство, сиреч има мюхлюзи и вагабонти." ЕЙ ТУЙ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ БОГАТАШ! С една дума - ДРИСЪК!!! Алеко Константинов в едноимения разказ казва: "Пази боже сляпо да прогледа". Толкоз за Българските печалбари и политици/управленци. Очевидно никога не са ставали за нещо, а винаги са били ДИСЪЦИ !!!

данаправят нова постановка за бай ганьо.ролята ще му заспи.да му дадат малко бобец и люти чушки и в народна носия ще е номер 1.

Е заклевам се,няма по мазен човек от този на снимката.Не напразно са го кръстили бай Ганьо.

да направи батков една контрола с нефтохимик и левски да се видят че и от б група ше ги бият хахахахаха

трябва като приваржениците на ботев по голям натиск да му се окаже на този шизофреник

Бай Ганъо сам си предизвика съдбата."който копае гроб някому, сам попада в него". Вси4ко му се връща...Незнам но този нахален и самозабравил се дири-бей има ли достойнство. Като 4е ли е най-добре да напусне Б-я. След вси4ко това, невиждам кой може да го приеме насериозно като специалист или партнъор. Пълен провал.А Томов има възможност да се радва на 4асти4но въамездие.