Митичният Артур: Батков е просто ужас, Левски ще пострада много силно

Мистериозният и станал вече митичен Артур Оганесян бе открит по телефона от "Труд". Едно от прочулите се покрай псевдотрансфера на четирима от Левски в Рубин имена обаче не внесе яснота в аферата. За сметка на това повтори обилно и сочно обвинения, отправени към Тодор Батков още миналата седмица пред "Канал 3", на които сам се обади. Футболният мениджър твърди, че адвокатът го повикал в България и в присъствието на осем бодигарда го заплашили с убийство, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Митичният Артур: Батков е просто ужас, Левски ще пострада много силно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе чета ви коментарите и се чудаа...тоя Артур ли е какъв е,говори някакви несвързани приказки и всички му вярвате..далеч съм от мисълта да защитавам Батков,той си е ясно че е е мошеник,ама защо всички вявате на някакъв измислен арменец дето в цялото интервю не видях да казва някои конкретен факт а само общи приказки и псувни по Батков,а веднага го приемате за чиста монета..не знам...

кои дава пари за да продаде нещо, та макар и футболисти! това си е сума за залози маи...

тоя измикяр па голям тарикат се извъдил за затвора си помио Артур ли си къф си.

На лъжата мустаците са дълги!

ЛЕВСКИ Е ЗА "Б" ГРУПА

ако всичко това се окаже истина,то батков и томов,да се пуснат на феновете на двата отбора,

тия вече не знаят какво да измислят като простотия нямат равни.защо не вземат да кажат истината,така и така батков не го искат вече.той е срам за футбола у нас.

батков с 8 бодигарда бие артур с пищов,хахахахха....е заклевам се тва да го вида нема да го повярвам,хахахха,ебати филма.....шефа на босс-а на мафята! хахахахах може да са мъ приложили и типичното бг наказание - ,,наказателен сех'' хахахахаххахаха

Този съвсем явно е някакъв циркаджия,нещата се задълбават още.Някой ще изгори зверски,но не знам точно кой!

мале мале ,сра маца в каца.Какво излезе ,че не САШО ДИКОВ си измисли Артурчо,а той си е баш мениджър от плът и кръв и господина ГАНЪО БАТАКОВ почва да гълта квото е налапал.Не съм левскар ,но от малък си имам много свестни приятели левскарчета тях съжалявам ,ще се поболеят като му лъсне гъза на този полуумен, но лаком адвокатин от селски тип.Срамота за моите приятели от Левски,той е много под нивито им като интелект ,но успял да се пооблажи покрай Миша Чорни.

Смолянски помак- подлога на Доган ! Не мога да разбера що го търпите?

Toзи еврейски мустак е наитина крайно подъл.То вече ПФК Лефски са съжаление

"Най сетне историческият въпрос - Къде е гробът на Левски получи отговор- на Герена"

Тоя е ебати измисления герой!

Е, най-накрая ще лъсне истината и това самозабравило се адвокатче, който явно живее с мисълта, че света е негов, ще си изпати лошо и завинаги! Като познавам нашата действителност съм склонен да вярвам на тоя мениджър, а тоя мизерник Батков толкова се е увъртял в блатото, че излизане няма! Отбора на народа и той ще бере ядове пред европейските институции, ама на - много си харесваха президентчето, и всички около него, а оня на гърба на един отбор смуче като пиявица всичко което има шум на пари.