Бербо: Да натурализираме пияниците, които идват в България ли?

Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов призна, че след толкова много неуспехи, в един момент настроението за игра в тима е спаднало. Нападателят на Манчестър Юнайтед защити младите момчета, като каза, че не бива хората да им се сърдят за грешките, които са допуснали в дебютната си среща, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Да натурализираме пияниците, които идват в България ли? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само цска

Срам ме е от играчи и треньори и вече не ми пука, кой ще се пъне и кой с едно око ще ги води тия безмозъчни индивиди.

Всички само плачете и не видях един да е прозрял цялата истина че менеджърските интереси пак надделяха. Какво очаквате от Иван Иванов да играе като менеджър му е Данчев който всячески се стреми да елеминира Мъри и Сираков от националния за да вкара свойте клиенти вътре в отбора.Днес някой видяли Лъчо Танев от къде излезе от летището - от VIP-а за да няма неудобни въпроси но никой от журналистите не се сеща или не искат да подхванат тази тема и как Бербата няма да го защити - И.Иванов като и двамата са клиенти на Данчев. И днес вижте веднага двамата нови в отбора - Бандаловски и Венков пак клиенти на Данчев.

Написах тъжен коментар. Няма смешно. Що си го спрял? ако булгаря бие грузя, ще запази треторо място. трниора ще остаане. и цловна наско. аз бях на стадиона, когато наско показа дупето си. гъзар е без съмнение.

бербатов е в топ 20 на наи-добрите футболисти в света в момента ,но само тои не стига .трябват още 10 такива и доказан трениор чужденец .тогава може да очакваме да се класираме за европеиско или световно. а мури и перуката да се обесят на пурвото дурво,от тях и чеб за зеле не става :)))

тази игра е за феновете и не знам какво повече от това трябва да се случи, че трениорскя щаб да си трагне. трябва абсолютен боикот и освиркване на това футболно раководство, трябва да им се саздава сащото неудобство по заведеня и хотели, кадето и да се появят докато не си транат, защото явно се подиграват с нас. що за наглост е да се правят, це нищо не е станало и не са виновни. или са уредили мача или трябва някои да си трагне, защото е много виновен

.. кой набеди Божинов за национал..дори и гола на Бербатов можеше да бъде отменен, поради това , че Божинов стоеше пред кипърския вратар в засада..

сираков е крадец и некадарник!!!!!!!

Докато играчи като Благой Георгиев се водят светила в Българския футбол нищо добро не ни чака,човека го изгониха от всички западни отбори и обявен за абсолютно ненужен,нашите тренери продължават да си го викат!!!Това дърво незнайно за мен е набеден за един от най добрите ни футболист!!!Спирам да ги гледам тази пасмина(с изключение на двама трима)

ти пък кво ти е обективното на тебе е?!? Н.Сираков и Мъри да са гонили ли 4ух? Да бе да И като те гледам с каква типична цесекарска злоба пишеш Кой да сложат Сашката Тпмов ли Или И Иванов Я стига моля От ръководството не са виновни а тези дървета дето са на терена Хубаво че нямаше кълвачи снощи в Кипър че щяха да ги нападнат тези пънове

Ако България бие Грузия и Кипър падне от Италия, тогава 3-тото място е сигурно. Иначе 4 или 5-то. Поздрави на ДУПЕТО Сирака. Веднъж се е вече издупил на феновете. Тогава лигльо играеше за Левски - спед големи успехи в Чужбина!

мури пусни иван иванов. тои много добар. що не го пускаш?! е на...пусна го!

Бербатов греши!!!Едно е да загъбат веднъж да загубат със срамното 4:1,но те постоянно губат това е тяхна вина.Просто се чудат какво да кажат,накря и агитката ни ще обвинят

Да, прав е до някъде, но... В защита бяхме слаби - о.к. ЗАщо като в нападение сме добре мачът не завърши 4 :4 или 5 : 4?

футбола не е работа на държавата,достатъчно /мръсни/ пари се въртят там,по-скоро това е държавна работа,а иначе-какво искате от пишлемета,дето всичко им е осигурено и им се молят да им дават,а не да изискват

а къде са базите и стадионите, каде са трениорските щабоове които поне малко разбират от работата си ? Къде са финансите така нужни за този спорт ? Как кипър за 2 год се извисиха толкова ? Как Аржентина ще инвестира 110 Милиона за футбола си в следващите 10 години ? Много "как" и "къде"...ако си отговорим на поне 1 от тях , може нещо да се промени !!!

Бербатов много добре е схванал най важното.Всяка смяна на екипа Стоилов е перспективен и не трябва да се правят смени на треньора и директора. НО ГОЛЕМИЯТ СПЕЦИАЛИСТ И НАЙ ДОБЪР БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ПРЕДВИДИ ТОВА И КАЗА,ЧЕ ЩЕ ГУБИМ ОТ АЛБАНИЯ И КИПЪР. САСМО БАТКОВ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ АКО ИСКА ДА ИМА ОТБОР, ТРЯБВА ДА НАЗНАЧИ ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ИЛИ СТЕФАН ГРОЗДАНОВ В ЛЕВСКИ. А ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е ЯСНО ИЛИ СТОИЛОВ ИЛИ ПЕНЕВ СТАРШИ.

Аз имам малко по различно мнение.За мен целия отбор не бива.Всички са слаби.Ако бяхме паднали 4:3 или 5:4,може да се каже,че нападението е работило,но защитата ни е провалила.Но при положение,че нямаме сили да вкарваме голове,това значи,че и нападението хич го няма.

Разбира се, че е прав!Просто не може да се разчита на 2-3 големи имена!Нивото на клубния ни футбол е отчайващо и оттам идват сериозните проблеми, които няма да се решат в близките няколко години. Нито Мъри, нито Наско трябва да понесат цялата вина.

Точно тия нищо не направиха, кво да ми изнасят мач на гърба, като те бяха най-големите дупки, щом от Кипър падаме с 4 гола, искаш да ги хвалим ли... параходи са и тия ами май само дто ги надценяваме толкова!!!

Мале па Божинов що работа свърши

Левскар съм и евалата на Бербо, че така точно го е казал: „Какво да се направи - да се натурализират пияниците, които идват да играят в България ли?“ Дори Митко е научил за „подвизите“ на пияндето рабех и с право иронизира този български абсурд - да не се санкционира нито от клуба нито от държавата подобно поведение. Разбира се и за останалото, което е казал е напълно прав. Няма как наистина, ако в клуба ти не те научат, за 2 дни с нацианалния отбор да те напряват тактически грамотен. Освен, че новите момчета в защита доста се бяха притеснили се видя и че елементарни неща, като това къде и как да застават не знаят и бяха тотално неориентирани. За съжалени и хората пред тях никак не им помагаха и единствен Бербо най-вече първото полувреме се опитваше да е навсякъде и хем да гради играта хем да завършва атаките.

жалко за момчетата,но това е загубено поколение..как да се вярва на трениор коъто казва че момчетата са виновни..нали тоъ определя састава,ако не му е достатачна цяла балгаря за избор на тин ,да варви на пу..... си маъма ,заедно сас сводника/не казвам менидяра защото тоъ не е такав/ сираков..

проблема по едно време беше че не викат в националния чбебетата на любоч.е...ето господа,викнаха ги и какфо стана? има натиск в/у мъри за да излязат в защита смешника иван иванов...и к.стоянов,за които немога да кая че е некадарен..просто не му е времето да е титуляр.та недеи казва че мъри и наско са виновни за всичко а погледни кам бежаберниците на терена!

ем тря но тря се тарси чужденец трениор(добар не някав мухли като ратко достанич (левскар сам ма тоя сарбин е мн зле)) имаме 1 кадарен трениор балаков а отделно е че лекетата не играят а както сички знаем 3-4 отбор не правят

митко не можеш ги научи тез кретени на тази игра,ако искаш ще ти го докая и матиматически. никои не е успял до сега,няма да успееш и ти. по-добре си идваи на острова да ни радваш тук. не вярвам в англия да има булгарин,които да каже лоша дума за теб. голямата игра я играят големите,остави го национала. и без тва за нищо не става и все ти си виновен......

те не могат да играят въобще.бог да го прости Начко Михайлов беше казал че бълг.защитници нямат необходимата дисциплина да играят на една линия.то никой в този отбор нямаше дисциплина.кипърските селяндури падне ли му вкарва наште се хващат за главата.все нещо им пречи-пречат им краката.малко си развалиха прическите снощи ама карай.направете им по изрязани фланелки да им се видят и татуировките.

Особено пак Божинов да върши работа, но за другото си прав.

чЕкай бе обективния, бербатов защитава мъри, и хем е прав, ама хем нещо мъри ти бил виновен? ПОследно? Шизофренийка ли нещо?

еи обективен, не мисля че си обективен вйобще, тия 11 души се насраха за пореден път и ни накараха да се срамуваме заради техните простотии !

Бербатов е прав.Поздравления за неговата игра.....но останалите сукалчетата....са големи ливади.Не може 4-ма души (Бербатов, С.Петров, М.Петров и Божинов) да свършат цялата работа.Проблема е в този така наречен треньор и онова леке Н.Сираков.Жалка картинка....няма ли кой да изгони тези боклуци от БГ футбола...къде е държавата?