Ето какво сподели Бербатов на летище "София":
Не беше срамно, тъй като явно сме по-слаби от Кипър в момента. На новите момчета не можем да им се сърдим, не може да се вика на младите, които дебютират. Дано в клубовете им обърнат внимание как да застават, как да играят по-правилен футбол. В един момент губиш настроение за игра, не е хубаво капитанът да го казва, но след толкова много неуспехи, така се получава. Ако не ни подкрепят хората, нормално.
И аз да бях зрител, и аз не бих се подкрепил. Вече се притесняваме от Грузия, дойдоха такива времена, че вече не сме фактор. Какви мерки да взима Мъри, да глобява ли? Това няма да помогне. Дойдоха нови момчета в отбора, първи мач, нормално е да има грешки. Но треньорите в клубните им тимове да работят с тях върху основни футболни неща. Но това е положението, нямаме други момчета. Ако имате предложения – давайте. Какво да се направи - да се натурализират пияниците, които идват да играят в България ли? Това не е сериозно.
Имахме хубави положения в началото на срещата, но не успяхме да ги вкараме. Видях плаката накрая. Всеки си има мнение. Мъри върши много добра работа, опита се да научи хората, които не знаят, как трябва да се работи, но това явно е много дълъг процес.