Борислав Михайлов: Стоп! Искам европейско!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов сподели в интервю пред вестник "Труд" как възприема критиките за работата си след позорното поражение от Кипър в събота и коментира проблемите на националния отбор, съобщи Спорт1.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Михайлов: Стоп! Искам европейско! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе еи,боклуци! хората говорят за българия и националния отбор,вие пак за левски и цска.... да ви еа ме на всички. и още нещо: говеда нещастни,син отбор велик никога е нямало,няма и няма да има на тази планета. само ман. утд. аре да го .......!!!!!!!!!!

бобка вземе се скрий и покрий някъде добре че ша взема една лопата и ша доида да те ступа и изхвърля от там охранен шопар...стига кради и пи по коктеила....

С човек като Михайлов нищо добро не чака българския футбол. Тук трябва воля за промяна,трябва характер, трябва и акъл :(. След още няколко провалени европейски и световни пак ще замазва положението по същият начин. БФС в момента е една "мафия" в държавата в която група хора гледат да се хрантутят и да замъкнат нещо ако могат.

Еба си наглостта работил за България.Ти го не пускаш в къщата а то ти казва,че ако не е тои тя ще падне.Аман от добри хора които мислят и работят за наше добро.Оставете ни да се развиваме така както ние искаме а не по вашият фалшив и крадлив начин.Като видиш ,че си се вмирисъл иди да се измиеш за да не смърдиш.Това се отнася и за Обичката и Пъпеша.

няма нито дума за отговорност и дали при провал и на следващите квалификации ще си подаде оставката. въобще какво трябва да се случи, че да се сменият управляващите в бфс. а сираков & стоилов май само за вътрешното първенство стават - номерата им не минават сред хората идващи от европейските футболни първенства. очевадно е, че подборът им на играчи е провал. трябва оставка след загубата в кипър, било то и уговорена

Абе хора,какво ви е виновен Михаилов?Човека е много точен!Истината,е че Левски неварви,а когато това е факт,кои да играе?некадърните чорбари ли?Тези анонимници имаха,малко касмет и си помислиха,че могат да играят футбол!Ето видяхме ги-червени боклуци!!!

Ами синчето?! Кой го пускаше? - Всеки! Заплата за какво взимаш? Управляваш БФС , заради финансови интереси многократно превишаващи 100г. заплата!