Левски удари дъното, пада от Берое на ”Герена”

Левски стигна дъното! "Сините" записаха седмия си пореден мач без победа, след като паднаха с 0:1 от Берое на стадион "Георги Аспарухов". Шест от тези седем срещи завършиха с поражение за столичани. За пореден път играчите на Ратко Достанич пропуснаха няколко отлични положения за гол, но като цяло играха слабо и без никакво самочувствие, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Левски удари дъното, пада от Берое на ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде ФК Дебил, Б група ви зове и приказката ще продължи във В

ХРИСТОЛОВ ЩЕ ГИ ОПРАВИ направете го президент на Левски и веднага ще разкара мароканците и всичко което струва повече трицифрена сума с една единица и 2 нули

Левски удари дъното а аз ударих 120 лева с 10 :) Мерси на Батко че се е договорил за 12 коеф.

Фен съм на Левски откак се помня ,а вече съм на 31г,но такъв срам не помня да сме брали.За пръв път ми се случва да се отвратя от играта на собствения си отбор и да спра телевизора по време на мач.Просто ми писна да се изнервям вече от тая мъка ,наречена мач на Левски....в момента в отбора играят разни мишки които не осъзнават какво е да играеш за фк"Левски"....остава ми надеждата че след дъжда винаги идва слънце и след ноща-деня...така че айде само Левски,и дано все пак се представим достойно в четвъртък срещу ред бул

Боже, колко мъка има на тоя свят... но смятма, че още малко могат да се постараят за да стигнат 15-то място :)))

А къде в БАТКО (ф)? :)

Браво Bakayoko пак си перфектен в изказванията си.Знаеш ли приказката за червените говеда в синия обор.Така е било и така ще бъде.Военното отборче винаги са ни били абонати.Запомни Левски не е Т.Батков,а милиони сини привърженици с широки сърца.....айде нали знаеш....супичката

Аз не разбирам защо всички говорят за ЦСКА или даже Левски. Нека си го кажем директно. БЕРОЕ спечели честно и достойно победата и това че Левски са в криза изобщо не я умаловажава. Който не вярва, нека погледне класирането. Аман от двуполюсния модел в българския футбол. Сиктир на комунистическите протежета в А група. Артък от тая гадна клика БФС.

до Kyp1954 19.10.2009 01:30 май си прав второто полувреме от два метра национали немогат да улучат вратата с глава защо ли? бижутеря стреля и гледаше да не би случайно да не вземе нещо да влезне и после

Като че ли има светлина в тунела. Това е истринското състояние на отбоеа наречен Левски. Това е състоянието му без измислени дузпи,съдийски и административни подкрепи. Видя се че тази политика води до убиване на футбола в БГ. Сега трябва да се изгони и кликата на Левски в БФС. Защото вълка козината си мени , но нрава не. Винаги тази клика ако е близо до управлението на футбола , пак ще започне пъкленото си дело. А на отбора на Левски пожелавам в реална обстановка да създаде боеспособен отбор, който да ни радва на международен терен.

хахах лефски са големи смешици :))) може почнат комедиен сериал ще е по-добър то турските сапунки :))))

Не са ударили дъното. Спуснаха се плавно.

Чудя се докато Левски отива надолу, дали на "НЯКОИ ХОРА" спестовните банкови сметки не растът нагоре?! Може ли да си "собственик" на отбор и въобще да не ти пука, че отборът ти няма спечелен мач? А ти същевременно да се криеш и като питат къде си, да казват че си в чужбина по "бизнес дела"! То залаганията срещу собствения ти отбор си е жив бизнес. Да не забравяме, че "Еврофутбол" бе извадил ЕДИНИЦАТА от тиража. А може би и други заложни къщи са спряли залозите за знак 1. Питам, какъв бе коефициента за знак 2. Дали ключа от бараката не се крие някъде тук?

все бях виждал слаб отбор но теа левски ме изомяват някои пут мухахахахах

Празнувай България ! К.. за левски , к.. за всички говеда , к.. за всички чорбари, к... за Вас мръсни комистическо милиционерси отбори! Смърт на чорбата враг на земята унищожила футбола у нас! Хайде наздраве! ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ! ХАХАХА ЛЯЛЯНАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ БЕРОЙЦИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

Отбора на СРАМА Баткоф падна в гроба , който копаеше ...

зеленият лъв мощно изрева УУУУУУУУУУУУУУУУУУА УУУУУУУУУУУА УУУУУУУУУУУУУУУУУУУА

Батко(Ф), този път чрез кого продаде мача? На (печелившите) Батко, Сратко, Перуката, Сраков, хасковската Мома и на други известни и по-неизвестни паразти, ЧЕСТИТО!!! Бярвам, че си е заслужавало!

Само в България я има тази практика да се кръщават отбори на национални герои. Резултатът е плачевен - Апостола се свързва с един жалък отбор, Ботев с някакви безработни жабарски стриптизьори и т.н.

Сините магарици "ручаха" сочна зелена тревица от Загорско

БЛАГОДАРЯ ТИ, БАТКО(Ф)! ОБИЧАМ ТЕ!!!

Не ми пука какви са повечето фенове на Левски - аз не влизам в това число, няма и да оспоря факта, че наши привърженици злобееха за това, което споходи ЦСКА преди известно време! И все пак, не ми пука кой се кланя на този измислен отбор - ЦСКА, за мен всичко свързано с този отбор не ми харесва. Не ми се спори с този и онзи - вече нямам нерви за това. Всичко в България не прогресира, ами деградира. Огледайте се какви са феновете и на Левски и на ЦСКА - 90% са отвратителна измет - няма какво да се лъжем. Аз лично не се радвам на никое чуждо нещастие, все ми е тая какво ще ми каже някои предубеден цесекар. И "чичовото" и "батковото" да ми викате - вие сте просто едни фенове, а мои двама роднини са имали нещо общо с този клуб - единият е играл преди, а другия в момента има нещо общо със тази школа, така че - не ми казвайте разни форумци какви са нещата в "кухнята" на този отбор! Може да съм на 23, но познавам възрастни хора от този клуб.... съжалява за това, което се случва в този отбор, но какво мога да направя?! Приятна вечер. :)

аиде аиде аиде бероеееее !!

Колко прекрасно щеше да бъде за Българския футбол,ако ги няма тия два мафиотско-комунистически отбора,с примитивно-просташка публика.Стига се плюхте нещастници.Обединете се , изгонете мафиотите от клубовете си и тогава ще гледате истински футбол.

левски ксручка,мале леее..... ха ха ха ха ха ха

"Ой ви вазе синъо ми леке, дошли в обор незнайно откъде, помак в "Казан" ще ви даде, говеждо синъо-за свине!

нема мое нема твое всичко е берое :д:д:д

Вече съм фен на ФК ДЕБИЛ. Знаете ли къде трябва да се регистрирам? Има една кочина до жп релсите на подуене. Дали това е фенклуба?

К.р за сектор Г к.р за вас СВИНЕ

Оги ЦСКА щеше да играе в Б група защото собственикът на Левски с помоща на криминалните пари на престъпникът Чорни подкупи Боби Михайлов.Това предполагам никой не би го оспорил, истината един ден ще излезе наяве. А сега Левски като нищо ще отиде в Б група, но това няма да е заради заговор а заради собствената им некъдърност.Когато Батков открадна титлата на ЦСКА всички фенове на Левски ни заливаха с помия и подигравки въпреки че отлично знаеха каква е истината, сега вие какво очаквате- да ви съжаляваме ли?! Истината рано или късно винаги излиза на яве, и дени ден всичко се връща- запомнете това!

Къде е неграмотния мангал с турско име?

за всичко са виновни от ЦСКА,и затова че се нааках в гащите

Да живеят говедата и свинете със син отенък и все така да ни радват като тази вечер

Отбора на народа е най-силен в България, но всеки път съдията ни прецаква.

обичам БЕРОЕ! И само БЕРОЕ-Е-Е-Е!И само БЕРОЕ-Е-Е-Е!И само БЕРОЕ-Е-Е-Е!И само БЕРОЕ-Е-Е-Е!

батков спечели екскурзя до израел - а след нея може да заболее тежко ...от притеснение

И повечето тук, които не са от Левски си позволяват да пишат името на Апостола с малка буква! Еххх..... колко сте жалки, питам се - за какво даже си хабя времето да чета злобни коментари от прости българи!

копае надолу , дуното отдавна е стигнал

Ей палячо, ако пишеш само, за да провокираш някой да те напсува - ще го срещнеш в мое лице! Да ти припомням ли кой отбор щеше да играе в "Б" група?! Този с комунистическата петолъчка! Не е хубаво да се радваш на чуждото нещастие - така само може да те споходи нещо лошо за в бъдеще! Тая злоба дето я има в някои българи има къде да се връща. Ама ти е по-лесно да си злобен и прост, отколкото да си свестен, каквито почтни няма! Хайде бегай да си лягаш, че стана късно за тебе.

Дъното е далече, има още накъде да се пада. Цесекарите, не ми злобейте, че Черноморец ви чака

КАКВО СТАВА НА ПОДУЕНЕ.ДА БЯХТЕ ИГРАЛИ С ПОДУЕНСКИТЕ БАБИ,МОЖЕХТЕ "Х" ДА ИЗКАРАТЕ.ЯСНО ОТ ПО-ЯСНО Е ИМА ЧОРБАРО-ЗАГОРСКА МАФИЯ!ЕБАТКОВ ДА ТЪРСИ ДАНС.НА КРИВ К... МУСТАЦИТЕ МУ ПРЕЧАТ!!

Честито на Редко Даостанич, Борат и Гонзо - най-после се вижда истинското лице на селският отбор от герена - жалки, некадърни и посредствени. Заслужават Б група с оглед на показаното през тази година. Всъщност левски винаги са били такива, просто батков им купуваше мачовете досега и не си личеше. От сърце им желая тази година да им е най-добрата от тук нататък. Нещастници ...

Достанич е виновен, той е агент под прикритие на ЦСКА, Батков сега ще го разследва, ще видите вие, ако трябва ще се вземе лиценза на всички български отбори, но Лефки догодина ще играе в Шампионската лига.

Batkov, bulgarian homo sexual... Достанич, ку..о сръбска... Йовов, Христов и незнайно какви маймуняци от близо и по-далече..... ВЪН ОТ ЛЕВСКИ ПРОДАЖНИ НЕКАДЪРНИЦИ...

сега и за тази загуба ли е виновен цска бе борат мустакат алкохолик

„Играли смо добро, али смо немали шансе“

пред изпадане сме...........въпросът е кой първи ще отпадне - отборът или Шматков

айде смешници тфа беше дъното за вас вънка от кораба стее

не се косете, а доете тотото, докато батков не е източил жсичко

Пак има някаква завера. Сигурно Ковачки е направил врътка със събрите. Абе Батков да не е водил пак футболисти да продава, а? Може би в Гвинеа Бисау или в Грона Волта. Има нещо мътно пак тука. Доста парички смъкна адвокатчето от отборчетос тези залози. Пък будалите по стадионите нека си се нервят.