Гостите имаха само два удара към вратата на Петков, един от които обаче бе голов. Димитър Телкийски пък направи повторен дебют със синята фланелка, който няма да се запомни с нищо.
Двата отбора започнаха мача предпазливо. В началните минути Левски имаше една добра възможност за гол, но ударът на Йовов бе твърде неточен и мина високо над беройската врата. Играчи на гостите пък бяха близо до това да се измъкнат от "синята" защита, но първо Бензукан, а след това и Петков се намесиха отлично и предотвартиха потенциалната опасност. Най-добрата ситуация пред Берое се откри в 25-ата минута. Слави Жеков намери Петър Димитров зад гърба на отбраната, но ударът му бе слаб и не затрудни вратаря на Левски.
В 37-ата Георги Христов направи непростим пропуск. Нападателят получи удобна топка от Телкийски в наказателното поле, но не успя да я насочи във вратата. С изключение на това добро подаване, правещият повторен дебют за "сините" Мечо се представи слабо и бе незабележим по терена. Завърналият се след травма Георги Сърмов пък сбърка около 90% от пасовете си. В самия край на полувремето Георги Христов падна в наказателното поле след единоборство с Иво Иванов, но дузпа не бе отсъдена. Левски започна настървено след почивката.
Йовов бе близо до гол, след като овладя на гърди едно подаване на Минев и стреля от въздуха, но защитник на Берое подложи крак и предотврати сигурен гол. Сърмов също изпусна страхотно положение в 54-ата минута. При едно центриране от корнер, халфът бе оставен сам в наказателното поле. Той стреля с глава, но ударът му не бе насочен прецизно и срещна вратаря Пейков. Левски засилваше натиска си, но така и не успяваше да стигне до заветния гол.
Берое пък изпадна в почти глуха защита. Постепенно обаче натискът на "сините" отслабна и грешките зачестиха. Старозагорци пък използваха всяка възможност да си спечелят някоя и друга секунда. Достанич се опита да засили нападателната мощ на отбора си, пускайки Ортега на мястото на Жоазиньо. Малко по-късно и Зе Соарес замени Миланов. Най-нелогичното се случи в 83-ата минута. Бензукан загуби по много глупав начин топката от Петър Димитров. Останал сам срещу Петков, играчът на Берое нямаше проблеми да го преодолее и откри - 0:1 за Берое!
Левски се хвърли да изравнява, но просто не знаеше как да стигне до вратата на беройци и в крайна сметка записаха шестото си поражение в последните седем мача.
Сега топката е в ръцете на собственика Тодоро Батков и изпълнителния директор Георги Иванов...