Разгневени фенове на Левски опитаха да линчуват футболистите и Достанич

Разгневени привърженици на Левски едва бяха удържани от полицията да не влязат в съблекалнята на "Герена" и да линчуват футболистите и треньора Ратко Достанич, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Разгневени фенове на Левски опитаха да линчуват футболистите и Достанич | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достанич не е за Левски,добре че подаде оставка трябваше да го направи по-рано.Ако ръководството на Левски желае мога да им пратя тандем треньор да дигне нивото на футбболистите. Това са треньорите на ФК "Стамболово-2007", но за това се плаща стига да имат финансови възможности

Аз мисля че ако Левски бяха били Ред Бул с 1:0 с грозна игра и защитен футбол едва ли не щяха да ги обявят за финалист в купа Европа, а сега като паднаха в София за Берое никой нищо не казва, момчетата които са без заплати 5 месеца биха "звездите" с Мерцедесите и джиповете ??????

Чудесна идея на родителя! Само да не се допускат залагания, че тия мошеници ще ограбват децата ни! А предложението за смяна на името отдавна е актуална и трябва да се вземе бързо решение даже на правителствено ниво по въпроса. Няма Левски, няма Ботев. Никъде по света не си излагат така достойноти за уважение герой!

пълен управленски провал - виновни са всички имащи отношение кам план 2010/2011 и да си понесат отговорността. баждеков също е виновен

Тъй като Георги Петков е доказан професионалист, предлагам да запази поста си - ще пази вратата ... на увеселителния парк. Ратко Достанич ще треньор на малчуганите по джаги (надявам се да не се провали). А за продажбата на билетчета бих препоръчал на Батков да не се доверява на никой от отбора, че тия пияници като видят пари.....

XAXAAXAXAXAXAXAX

верно е срамно тва подуенско отборче да се казва по този начин!!!!!!!!!!!!!!!

Подуенското отборче да подава документи за смяна на името. Писна ни на всички българи да излагат името на революционера Васил Левски. Да се кръщават ПОДУЕНЕ и да си падат както си искат. Крадци и нахалници са от този отбор и цялата шайка дето го е създала.

Батков, като сериозен бизнесмен би трябвало да знае, че и най-рисковите финансови операции имат лимит на загубата. Тъй като този лимит при Левски отдавна е достигнат смятам, че е най-разумно Герена да бъде преструктуриран в увеселителен парк от типа на София Ленд. Откакто последния не работи в София има пазарна ниша в този сектор. А и какво по-добро за Гонзо, от това да е технически директор на въртележка? Рабех може да отговаря за блъскащите колички ...

гонзо не разбра ли че нищо не става от него,като го изгониха от рен,всеки викаше"вземи го ти!"....даже и в левски не го искаха....няма и основно образование....тези,които ги представяха за елита на тима,ги продадоха за 210 000 е мечо 150 000,бижутера 60 000,въпроса беше колко е струвал топчо !!!!!???? явно и стинка не струва,и то си пролича,изгониха ги бързо-бързо и се върнаха в левски сега всички виждаме колко добри футболисти са !!!! пъни нещастници са целия отбор !!!!! гола вода,но с голямо самочуствие !!!!!! седят и търкат пеиката,а пък другия нещастник,мъри,ги вика даже в национала,белким ги види някои и даде 20 стотинки за тях смех !!!!!!

колко пъти ще го удряме това дъно бе. срамота е

А къде е БАТКО (ф) ??? :))

Аз не виждам нищо ненормално в загубите на левски - никога досега левски не се е справял сам - винаги са му купували мачовете, за да спечели. В момента батков е финансово затруднен - не купува мачове и левски пада - какво по-нормално от това. Те винаги толкова са си могли, просто се бяха объркали с далаверите на батков и се бяха взели насериозно. El debil. Честито, все така да се развиват !

Къде е Батков?! Да не гони някоя вещица, дето е направила черна магия по поръчка на Титан? Дали е успял да заложи добра сума и за тази загуба? За малко съдята от съжаление да му обърка тотото с това продължение и измислен фау накрая. Все пак, всичко си отива на мястото - Левски към "Б", а Батков при говедата на село!

Аз мисля ,че вината за състоянието на Левски е на Литекс,ЦСКА,Славия и т.н.,а и на съдиите. Гонзо е футболист колкото и Жеков каруцата,та и за треньор ще става толкова.