Гонзо: Аз познавам най-добре тези играчи, те са най-добрите в България

Новият старши треньор на Левски Георги Иванов заяви след първата си тренировка начело на "сините", че той е човекът, който познава най-добре футболистите на клуба, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Аз познавам най-добре тези играчи, те са най-добрите в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонзо ти луд ли си или к.. ти е голям. Как това са най-добрите играчи на Българя бе! Като са най-добрите вземи си ги в б група, там ще изглеждат още по добри! Много сте зле всички от Левски,къде не може да играете, па сте и кухи като градински лейки и едно интервю не може да дадете! ..............жалко е да си от Левски!

Гонзо ще ги накара да играят ама сигурно в дискотеките в студентски град :):):)

Сега КЕШ ни е във витрината

Ех Гонзо - ти щом от сега познаваш играчите, какъв ли респект ще имаш и как ли ще ги накараш да заиграят. А пък те понеже са най-добрите, ние ще гледаме класирането. Ако така ще я караш, няма и 2 месеца като треньор да изкараш. Успех

ха така,ха така..... само Левски...... хе хе хе

Абе тия като са най-добрите , да не са им вързани краката , че не могат да играят ?!? Пияндета с пияндета . Обаче , маат гюбеци като за световно по фолк клубовете !!! Баровци ...Тъпаци ...

Благодаря на Batkoof ,истински точно казано на място.Аз спирам да гледам Левски докато не си купи 3 мача да бие .Докато водим куцо,сакато,пияно и прочие от чужбина това ни чака.Бензукан,и Рабех ако са в арабският свят те ще бъдат пребити с камъни,а тук пари им даваме.ГОНЗО ОБЪРНИ СЕ КЪМ ШКОЛАТА СМЕШНО Е ДА ИМАМЕ ТАЛАНТИ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ.

Поредната изцепка на посраните задници на управата на отбора, и имат наглостта да продължават да се тупат в гърдите! IQ на Гонзо е колкото на новородено врабче, ако имаше сиджимка на врата, човек може да го продаде за овца на пазара. Тренъори с опит затъват и немогат да оправят бъркотията, а човек с нулеви познания се тупа и дере, че само той е човека месия! Не мога да разбера тая жажда за власт и за себедоказване, която ще прати всичко още по-надолу, той е един от хората които твърдо трябва да си тръгнат заедно с половината играчи които не стават и за нашата \"Б\" група. Но за да не забравяме какъв е омбашията им, та искаме другите под него да са по-различни! Къде се доказа Гонзо (Франция, Хърватска и къде ли не), та искаме и тук да го бъде?!

Не се учудвам на глупостите,които Гонзо говори.Все пак той е толкова тъп,че надали може сам да измисли нещо умно.Много се смях на квалифицирането му като "младият специалист Георги Иванов"....

Пълни им ти главите още с тия глупости, че са най-добрите, па чекай да се напъват. А резултатите говорят, че на 10-ина отбора футболистите са малко по-добри.

За мен футболист е еквивалент на фолк певица.

Смях в залата! Най-добрите играчи ли? По-скоро най-пияните и най-надрусаните "футболистчета" в България. А Батков е смешник... Много взеха да го дават по телевизията сигурно скоро, ще стане политик!

...и нито дума за екскурзията до Русия...безочливи,нахални същества...първо искаме да разберем истината!Каква далавера направихте.Това трябва да кажете.Не ни интересува кой ще бъде треньор.Това не е важно сега.Истината!И виновните да бъдат наказани.Много е ясно.че играчите са в шоково състояние след тази подигравка с тях , а и с нас-запалянковците.Това е причината за загубите и лошата игра!Искаме ИСТИНАТА Гонзо!Мафията и мутрите вън от "Левски"!!!!

ЕГАТИ РЕЗИЛА ОТ СТО ГОДИНИ СЪМ ЛЕВСКАР И НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ - НЯКАКЪВ СИ ПЛОВДИВСКИ ГОНЗО ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН В КУЛТОВИЯТ ОТБОР Л Е В С К И ТОВА НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ - ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА СИГУРНО Е СЪН - ЧАО ГОНЗО ТИ СИ ПЪТНИК И ТОВА ХУБАВО КОЕТО СИ СТОРИЛ ЗА ЛЕВСКИ НИКОЙ НЯМА ДА ГО ЗАПОМНИ С ДОБРО ЗАРАДИ ТОВА КОЕТО СЕ ВЪРШИ В ЛЕВСКИ В МОМЕНТА - БОГАТ КЛУБ С НИКАКВА СЕЛЕКЦИЯ

Гонзо спри дрогата и пиенето не ти влияят добре :)

"Мъчим се да играем футбол. Играем добре, но пропускаме много" Колко много съдържание има в тези признания-мъка,мъка!Пази боже такива работяги!

Само гледайте Ботев с италиански футболисти от 3-та дивизия на Италия какво ще започнат да правят с Гонзовите \"най-добри футболисти\" в нашето пропаднало първенство.

За пореден път се убеждавам, че по-тъпи същества от комунистите и левскарите няма! Просто не знам как бих могъл да коментирам подобно изказване след като си на прага от изпадане в "Б" група, екстремно жалки просто...

Гонзо!!!! нетелие срам че след седем поредни загуби твърдиш че разполагаш с най добрите играчи на България.Това са най големите бездушници!!!

Били са най-добрите,макар че и там може много да се спори.Това са футболисти от предното и по предното поколение

Гонзо вземи голмайстора на Газиантепспор Жулио това много добър футболист снощи сам победи Фенербахче

Нема по обидно от това да те нарекът футболист.

Batkoof е №1 - много забавно е всичко, което си написал и в същото време трагично, защото целия този сценарии си е истина - някой хора се гаврят с нашия отбор - това е!

БАТКОВ Тодор Батков от Уикипедия, свободната енциклопедия Тодор Батков български адвокат и бизнесмен Роден: 17 октомври 1958 Левочево, България Тодор Костадинов Батков е български адвокат и бизнесмен, известен предимно като собственик на ПФК Левски (София). През периода 1984 - 1991 работи като организационен секретар на Общинския съвет на Район „Оборище“, София и съветник в Министерския съвет. След 1991 година е сътрудник и мениджър в Адвокатска кантора „Батков, Стоев, Ботев и Ко.“; член на Международната адвокатска лига в Париж. Член на Надзорния съвет на Мобилтел. Председател на Съвета на директорите на „Стандарт Нюз ООД“ - издател на вестник „Стандарт“. Собственик на списание „Don balon“. Собственик на ПФК „Левски“(София). Адвокат на изгонения от България Майкъл Чорни, бившия собственик на футболния клуб. На 17 октомври 2008 година президентът Георги Първанов му връчва Орден Стара планина - първа степен.

Много забавно да твърдиш че имаш най-добрите играчи ,само дето те да падат от Берое.Пък те си и повярваха че руският шампион ще купува играчи от тях,че и извън трансферния прозорец

Е тия тропачи да вземат да върнат парите и да бягат от Левски докато е време, щот послее мое и да не могат да бягат.Колкото другите тренери можеха да се оправят с Гонзо слипа, толкоз и Гонзо ще мой да се оправи с тия тропачи.

Много добро е това, Batkoof :)) Ти да не си Георги Атанасов ? :))

xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa

Точно в моментите когато е най-тежко си проличава кой е истински левскар. До сега за толкова години съм бил точно на пет мача. От сега нататък, поне докато "Левски" не си стъпи отново на краката, смятам да посещавам всеки мач. "Левски" това сме ние. Не хлапетата със свастики и замаяните наркомани, а хората които се радват на спорта, красотата и справедливостта.

\"продължи младият специалист Георги Иванов\". NO COMMENT!

видяхме ги

Това момче май гледа чужд филм без субтитри, пак не е в час

гонзо, кретен, защо не си във рен