"Аз съм играл с тях и съм човекът, който най-добре ги познава. Жалкото е, че Левски е в такова състояние, а в съблекалнята са най-добрите футболисти в България", отсече новият наставник на Левски София.
Батков се срещна с новия треньор на ”сините”
Тони Здравков ще е треньорът с лиценз в Левски
Разгневени фенове на Левски опитаха да линчуват футболистите и Достанич
Гонзо провежда първа тренировка
"След всичко случило се трябва да вдигнем морала на футболистите. Нормално е да има проблем с психиката. Имаме доста проблеми в атакуващата фаза. Пропускаме много положения. Надявам се да подобрим този компонент и да го превърнем в наш плюс", продължи младият специалист Георги Иванов.
"Мъчим се да играем футбол. Играем добре, но пропускаме много. Това тежи на отбора. Загубите идват от индивидуални грешки, които допускат различни хора. Футболистите искат да успеят, но резултатите ги няма. Аз имам пълно доверие на играчите, не се съмнявам в нито един от тях", продължи Георги Иванов.
"Основната задача е да вдигнем морала. Тези загуби тежат. Това ми е най-първата задача, която трябва да направя. Трябва да си повярват отново, но вярата идва само с победите", отбеляза още Иванов.
"Не бързаме с новия треньор, защото не искаме да правим грешки. Нека новият треньор си дойде през зимата и да си направи подготовката. Има два месеца до тогава. Вече играем мач за мач, няма да говорим за титли и купи", откровен бе Гонзо пред репортерите на "Герена".
"За мен Ратко Достанич е добър треньор и не беше грешка. Просто резултатите бяха лоши. Не знам защо, може би липса на късмет или нещо друго. Ние в клуба не можем да не бъдем доволни от него. Казах ви още след мача с Черноморец, че ще го махна, ако видя, че не си върши работата. Понякога в живота е така, правиш всичко възможно, а става нещо различно", завърши Георги Иванов след първата си тренировка, като треньор на Левски София.