Базел сломи безидеен ЦСКА

Отборът на ЦСКА записа втора поредна загуба в Лига Европа. "Червените" отстъпиха с 0:2 на Базел в София, като по този начин се закотвиха на дъното в класирането в Група Е с едва една точка от три срещу. В герой за швейцарския тим се превърна Александер Фрай. Нападателят отбеляза и двете попадения за своя отбор, а освен това се отличи и с няколко сериозни пропуска, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Базел сломи безидеен ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам напред. желая късмет на българския футбол. аз съм гинчо минков. цскар, но българин и за мене всеки успех за българия е успех за мене.

Е какво им има на двата мача, бе овци, аз толкова пари спечелих от Залцбург и Базел, че сега се готвя за Бахамите.

...съгласен съм с колегата "g", че трябва да се ивестира в школите, защото вчера бях на мач на децата набор 1996 г.между ЛокоСФ и Левски Раковски на ст.Раковски. Бях потресен от условията на стадиона. Кал от голлинийте на двете врати до центъра. Топката пада и се забива като гюле. Точно след 10 мин. всички деца бяха еднаки и не можеха да се познаят кой от кой отбор е. Това беше официален мач от тяхното първенство. А кажете ми сега, как при тия условия искаме да произведеме добри футболисти и искаме да имаме достойно футболно поколение???

Мутренски футбол, ама и мутрите ни такива. Вижте какво прави Абрамович с Челси!

Това, което става във футбола е просто огледало на това, което става в държавата. Това е !!!

А бе ЧОРБА, май ви размътиха мозъците СВИНСКИ . ЧИЧОВОТО май ще трябва да ходи при ЧИЧО да му плаче на рамото...Е, хайде със здраве .

фен съм на цска и мога да кажа че наистина нямаше никаква идея в играта, а едно лутане като мухи без глави. Сманята на Руи Мигел ???!!! - какво прави този странен футболист в отбора че и Пенев го пуска да решава мача като смяна. Много зле

ти моито момче имаш тежки психични проблеми- ходи се лекуваи,препорачвам ти болницата в карлуково!!!!

горе главата ! имаме епохални победи срещу ботев пловдив,монтана,криводол и други величия от нашето първенство.тук е истината.майната и на швейцария.

Това е след 20 годишна синя хегемония и убиване на футбола в БГ. Нищо добро не ни чака в следващите години във футбола. Колкото по-скоро изгоним кликата на Левски от БФС, толкова по-скоро ще има надежда за футбола б България

незнам ,защо им се дават толкова много пари като заплати,премии и др.мен ще ме е срам да ги взема като гледам че не става нищо от мен и се излагам.

бе мъчиха се завалиите ма не става я топката е била крива я обувките са ги стягали :)

хахахаха толкова ги хвалихте тези чорби е и видя се колко могат и те това да не е мачо от нашета смешна група

снощните резултати само показват глупостта да се обиждат едни други привържениците на 2та отбора. време е да се разбере, че това е само игра. в бг футбола се ползва за легитимаця на неясно забогатели бизнесмени и решаване на комплексите на пенсионирани звезди, които явно не успяват като управленци, но за сметка на това се имат големи разбирачи. просто има някакъв спад в цска и приветствам поведението на пенев (още не мога да повярвам, че това е той). поздравления все пак за желанието и борбата - от от левски и от цска. играха, бореха се, но загубиха.

...А беше време когато швейцарските отборчета ги нямахме за НИЩО....

Когато доиодох тук в Гърция през далечната 1994 година, подценявах гръцкия футбол (все пак бяхме и герои и юнаци в САЩ нея година)и се гордeeх да казвам на гърците : "аз съм българин, и ви вкарахме 4-ка в USA и имаме по добър футбол от вас".Уви сега след 15 години ми е много жално да гледам отчаяните опити на всички бг отбори когато играят в УЕФА (защото за Шaмпионска лига дори и не мечтаем - а и по добре, само ще оправяме головата разлика на другите). Чисто и просто, когато една държава изнемогва във всичко, естественно че това ще се отрази и на футбола. За съжеление днес всичко е пари..... Пак добре че поне аз лично се радвам от време на време с моя гръцки отбор, които не е Реал, но със сигурност се представя "малко по-добре" от моя любим отбор някога ЦСКА...! OLYMPIACOS 4 EVER !!!! p.s - Желая успех и на Левски когато играем навън, все пак сме си българи.....

ццата и лефито па усраха положението, които е писал тая статии сигурно е гледал цици вместо мачовете и цацата и лефито не са за тая игра само се мъчат горкичките някои намали да им тегли по един куршум да свършат тези агонии:))))

Не стреляйте по пианиста ...

С отбор,чийто бюджет е по малък от 3 МЛН. ЛВ НЕ можеш да се бориш срещу отбор,чийто бюджет е 30 млн. лв! С дачия,колкото и да се навиваш не може да изпревариш мерцедес!Знам го от многобройни лични опити! На времето си спомням как ЦСКА просто смаза и ОТВЯ СВАРОВСКИ ВАКЕР в турнир за КЕШ,НО КОЛКОТО И СТРАННО ДА ВИ СЕ ВИЖДА ТОГАВА НАЙ ВЕРОЯТНО ОРГАНИЗАЦИОННО И ФИНАНСОВО И КАДРОВО ДЪРЖАВНИЯ ВОЕНИЗИРАН БЪЛГАРСКИ КЛУБ Е ПРЕВЪЗХОЖДАЛ АВСТРИЙСКИЯ КЛУБ! Това е ! ТИТАНИ,БАТКОВЦИ,ГРИШОВЦИ ДА СЕ СТЯГАТ И АКО МОГАТ, ДА ИНВЕСТИРАТ КОЛКОТО Е СРЕДНО В ЕВРОПА, А ТО СПОРЕД ДАННИ ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СПИСАНИЯ Е ОКОЛО 30-40 МЛН ЕВРА ГОДИШНО ЗА ИЗДРЪЖКА И СЕЛЕКЦИЯ! С 3 млн. толкова!Пак ви казвам с дачия за 16000лв. не можеш да минеш S класа за 160000 лв. Просто няма как!

Любо Пенев и подобни треньори трябва най-после да разберат, че за тяхната дейност трябва акъл. Минаха първосигналните напъни от средата на миналия век. Днес се работи в много посоки, спортно-техннически, тактически, психологически, скрити вариантни шаблони и т.н. В миналото старото ЦСКА прилагаше един и същи стереотип на игра, с твърди шаблони и на 90% успяваше.

цека, лефски баси и смешното първенство дето имаме ама то за тва които ни хване по европата ни лупа яко хехе, а нашите пизи и зверове нека си ходят у чалготеките там е по-добре от терена :)))

абе аз съм левскар ама като гледах играта и на 2та отбора.. Всички прасета и говеда под ножа и да си направим една хубава създармичка викам аз

Не те чуваме ясно там от Б групата "шампионе" ! Хахахаха "умник"..... Само да ти кажа, че това което прави един клуб велик е ИСТОРИЯТА "умнико"... и ние българите сега сме ужасни, но сме били велик народ и това не може да се изтрие "умнико"........ а БГ футбола в момента се намира там, където и ние - в калта !

каквато държавата такъв и футбола ужасссс

Тъй като от Дир-а май имат нещо против линковете, ще кажа за последен път. Песента-поздрав е "Прасета" на Руслан Мъйнов.

Te това е, левскари, цесекари....гола вода сме! Австрийски и швейцарски отбори си правят гаргара с нас!

Здравейте свинки! Какво стана пак, а? Набиха ли ви пак? Набиха ви. Сега видяхте ли, че каквото сте казали досега за \"Левски\", абсолютно същото важи и за вас? Ако не сте, на следващия мач ще го видите. И стига сте навирали на хората под носа великото си минало, защото от него вече няма полза и главно защото е МИНАЛО И ЗАМИНАЛО И НЯМА ВЕЧЕ. А най-голям кеф ми направи Данчо Тодоров: \"Ало, съдията, дай жълт картон бе...\" \"-Ми на ти!\" Хахаха...Поздрав за всички въртоопашати Като се поздравите с песничката, идете някъде и се натряскайте по повод поредната загуба на любимия ви отбор, който по време на мача демонстрира невероятната ориентация на муха без глава и без едно крилце, със завързано за забит пирон краче...(умножено по 11). Айде чао, до следващия път(юбилейния мач номер 200)

К'вато държавата ,такъв и футболът.....резил

така ще е....ама не се косете хора,ще става по-лошо. дааам... и ние все още помним кога цска били не знам кои си и кога левски.... скоро зевзеците тук няма и това да помнят. за товааа...... само ман. унитед !!!!!!! хе хе хе

Вие сега ли разбрахте, че български футбол няма.

алооо чичивото... каде е балгарскя евробоец???

Абе , тия Базел се скъсаха да изпускат.

таш.. фоотбалл играемех9уч

духаите прасета!

абе хора стига сте се заблуждавали че било Левски било ЦСКА могат да играят на нивото на европейските отбори!Правят каквото могат,но не стига!Няма смисъл от надежди след 1:1 със резервите на Фулъм дошли просто за статистиката!Погледнете какви грешки в защита като на мач между 15 годишни!Още повече погледнете резултата на мача БГ&Кипър и стига сме се заблуждавали!Нз какво ни трябва в БГ ама няма да е скоро!

Че кой ви е виновен, че го гледате? Те толкова си могат...

Жалко :(

мммм нещасниците и те ще паднат ;)

лелееее,и тук резил. гледаи какъв футбол играеме само....