Гонзо: Тежко е, когато си надиграл някой отбор, а да загубиш

Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо обяви след загубата с 0:1 от Залцбург, че футболистите са се раздали напълно, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Тежко е, когато си надиграл някой отбор, а да загубиш | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонзо да се смени с пазача на стадиона

По какво ги надиграхте бе тъпчо, на ганкиното или на кумска ръченица.

Представянето на българските отбори в европейските турнири отново придобива характер на "кръводарителска" кампания. Все пак някой трябва да губи точки за да могат другите да печелят. Силните са великодушни.

гонзо ма е зяпал цицте на цецка кои са били надиграли нещо не доразбрах та хубаво че леферите имаха късмет иначе 5:0 не им мърдаше :)))

тежко е Гонзо,даже много

Ех как се радват, че падат с малко. Май отсега нататък ще се радвате само когато не падате с много:)

"С цървули по дивия запад"... тоя въобще не се вписва в бъдещата политика на отбора! Могат да ги надиграят единствено на кючек или на комар, щото ония австрийчета едва ли са виждали и двете! Тогава и Рабех може да е тренъор, щото онва циганче знае как да върти снага - а и учител му е Батков, който умело може да върти гъза, и да манипулира общественото мнение! Гонзо, ще си останеш цял живот цървул брате, какъвто си бил винаги, а вземи Батков, Баждеков и другите покрай вазе, па си идете който откадето е, за да се види светлината в тунела, щото вие сте застанали на пътя на футбола в България! да не забравите с вас и Перуката и Обичката, а на Мърлъо вземете 11 овце, там той ще ги научи как да пасат...

бедно, бедни гонзо, защо не оставихте достанич и този мач да е трениор, та поне да не говориш глупости. вярно е - играха, бореха се, изпуснаха положеня, но за надиграване ... хаиде, остани си с победите над цска, то друго няма да има с твоите вазможности. между другото, откакто гонзо се заварна от тогава левски варви надолу. саялявам, но гонзо е като цветан иончев за цска. да беше отишал в пловдив да помага :)

Вярно е, не е необходимо да се бърза с промените. Всичко трябва да се осмисли добре. А тези, които тук ругаят Гонзо не са левскари а чорбари.Те още помнят какво става, когато СВЕТИ ГОНЗО СВИНЕУБИЕЦА види червено.

гонзо,чуи изказването на чорбата,учисе защото си кон с капаци.тапи говеда

Аз ви казах, Гонзо е тъп като Стоичков. Надиграли ги били! Малоумник! Пенев поне си казва "това са ни възможностите, Базел ни изнесоха лекция по футбол", а Гонзо глупакът - надиграли сме ги били. По Гонзовата безмозъчна логика - Евертън пък как надиграха Бенфика (5:0 за Бенфика)!!!! И той прихвана комунистическата наглост от Батков - до гушата е в лайна, ама нагло отрича, че е посрал и отворил уста бетер хипопотам.

кои си надиграл,кои мач гледа.парвия срещнат клошар да сложем за тренер положението ще е абсольотно сащото,липсват им порвите 7 г.на всички бг футболисти,вие играете футбола от 80 г.с либеро...тапчите на едно място.няма развитие,нямаме и няма да имаме нито един класен защитник,защото няма кои да го научи да играе правилен футбол,ако е за ритане скеки може да рита,но ние говорим за футбол.нападатели що годе имами,защото е по лесно и като имаш малко талант се получава,но при защитата трябва да се учат,по трудно е

Все едно и също слушаме при всички загуби на Левски досега, добре играли но нямали шанс. Как досега един път не чухме да са играли лошо, или който и да е да ги е надиграл. В Европа хората и без игра знаят как да печелят, а ние ше се учим как да избягваме малшанса! Същото се случи и с ЦСКА, пълни параходи бяха на терена, единственото което е радостно от техния мач е, че се оттъраха само с 2 гола - реално трябваше да паднат с 5 или 6. Да престанат да се бият в гърдите и да започнат да работят като хората, че след 10 години няма да има футбол въобще, или ще е с любителски статут...

никого не са над играли тез балъци. за нищо не стават. левски винаги са приказвали твърде много и са с твърде голямо самочувствие...

абе тоя неандарталец що не се грамне? играли по-добре, ама загубили. и така до втора бг дивизия. кога ще постапи като маж и ще се махне от отбора, за да даде пат на по-можещ и знаеш, а най-вече по-кадарен и по-голям реалист? ама май много искам. ама това поне е добре за бг футбола - няма да има кой да опорочава парвенството.