"Имахме малшанс. Добре стояхме на терена и не можем да бъдем недоволни от отбора. Всеки един се раздаде. Играем добре и губим. Животът е такъв. Ще се опитаме още в неделя да победим", коментира Гонзо.
Левски записа поредна загуба, този път от Ред Бул
"Владеехме играта с изключение на първите 20 минути. Тежко е, когато си надиграл някой отбор, а да загубиш. Не мога да бъда недоволен от футболистите, които дадоха всичко от себе си, но трябва да започнем да вкарваме положенията си. Аз имам доверие на тези футболисти", добави Иванов.
"Виктор Генев и Йордан Милиев се раздадоха и се представиха добре. Това е бъдещето. Исках да започна с победа. Аз нямам много голямо желание да бъда треньор на Левски, но обсъждаме най-добрият вариант за нов наставник", сподели старши треньорът на "сините".
"Искаме новият треньор да работи 2-3 години, да направи селекция и да остави необходимите му футболисти и да бъдем спокойни, а не да прибързваме и след 2-3 месеца да го уволняваме. Живко Миланов има удар точно в окото и бе невъзможно да продължи. Окото му е почти изцяло затворено и затова направихме смяната", каза още Георги Иванов – Гонзо.