Сър Алекс: На ”Анфийлд” трябва да посрещнат Оуен като герой

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън вярва, че феновете Ливърпул трябва да приемат бившия нападател на тима Майкъл Оуен като истински герой. Двата тима излизат един срещу друг в супердербото на английския футбол в неделя, като двубоят е на "Анфийлд", информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: На ”Анфийлд” трябва да посрещнат Оуен като герой | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно, че не съм треньор, но футболисти, като К.Роналдо са ненужни за отбор с амбиции. Пояснявам защо...Роналдо е егоист и колкото и голове да вкара, рано или късно ще си тръгне. А егоизма му не е позволил на останалите да доразвиват уменията си..За това сега леко агонизират М.Ю...Не заради Оуен!..Той прави каквото може..Има много опит и в трудни ситуации ще е полезен. За без пари - много добър футболист!

само ливерпоол,какав е този манчо,ааа чичо манчо

\"0уен е способен да вкара (В)?! всеки мач, включително и в двубой от най-високо ниво\"

Оуен е в състава на сър Асекс поради две основни причини, че не струва на отбора дори и едно пени, и че Фъргюсън трябваше на пожар да привлече достатъчно познато име, което да запълва празнината оставена от Кристияно Роналдо. Това, че Оуен играе на 10% на онова което правеше като играч на Ливърпул явно няма значение, щом като продължават да го налагат, а резултат очевидно няма и да има! Хитростта на Алекс явно този път непроработи, да изпуснеш Тевес и Роналдо, и да търсиш без пари човек който да ги замести!