Миньор унижи жалък ЦСКА на ”Българска армия”

ЦСКА понесе втора загуба в рамките само на четири дни. "Армейците" сдадоха върха, след поражение от Миньор с 0:3, насред "Българска армия", след като в четвъртък отстъпиха и на Базел в Лига Европа. "Червените" са на точка зад лидера Черноморец, и само на три пред Литекс преди дербито в Ловеч след седмица, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Миньор унижи жалък ЦСКА на ”Българска армия” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА - загадка, безсилие, безидейност и 0:3. Евала на Миньоро! Бий чорбата!!!

Бий чорбата по главата с правата лопата. Да живей Владо Манчев - Герой на капиталистическия труд, майстор на спорта и транспорта!

Чичковите червенотиквеничковчета, как е чувството, а? Прияятноо...и оставя дълъг и неприятен вкус. Палачинката се обърна. Свиквайте.

хора истината ,че парите свършиха и в двата гранда.Мачове вече немогат да си купят а трябва да играят

по добре да сме загубили от Миниоро наистина,от колкото да се окаже че някой е играл тото.ако е второто амин на българския футбол и на всичко по стадионите.до къде я докарахме аа..пернишката мафия да си прави схеми и да пълни банкови сметки.много ми беше чудно че никой не е притеснен реално от загубата а се правят на такива с изтърканите клишета.

хаидеее, да не заложи някои, че 2-та бг гранда ще запишат по 8 мача последователно без победа в един сезон :) може ли да се палите толкова на всички жалки циркаджии, преоблечени като футболисти. едните били говеда, другите свине ... а някои трупат пачки и пускат платени саобщеня, за да мътят главите теенагерски.

"вместо да се стреснат, играчите на Любослав Пенев заиграха още по-стреснато, и позволиха на съперника дори повече да владее топката"-журналистчето, тука тафталогия ли се получава или какво... Явно доста си се стресирал от тоя мач...

Сега камъните от градината на Левски се прехвърлиха в градината на ЦСКА, което е логичен факт при структурата и управлението въобще в българският футбол. Преди Левски бяха и Литекс в подобна ситуация, а около Славия и Локомотив СФ винаги е така! Тука нещата намирисват вече на затвоен кръг, в който всички участват. Ако искат от ЦСКА да докажат, че са професионалисти и държат на себе си и на принципите които отстояват, редно е да започнат веднага с радикални реформи с коит ода прекъснат бъдеща негативна серия и от резултати и от управление. Смяна на ключови позиции, иначе ги чака състоянието в което изпаднаха Левски! Ако с такива футболисти и резултати борим влизане в шампионска лига, още 100 години няма да помиришем истинската Европа!

Обикновено падате от Левски независимо от пусничките дето ги пускахте на разклатения ви стадион. А я кажете - като сте такива чорбари що нямахте малко милост към отбора майка? Евала миньоро е отборо хаха - селянете биха боклукчиите

Щом не играят нищо, ще паднат. А защитата е като дантела. Миньорци влизаха както си искат.

жокер! шефовете на цска не са ли от перник?!

кво се кефят лефскарите ? ние бихме цска - не те!!! и тях ги чака сащото на геъ-арена! ако помака не си плати като предния мач!

смяхте се на левски и кво стана по зле сте от тях много поздрави от перник, чорбари мръсни ще видим кои ще се смее последен

Единственият шанс да направят отбор е собствениците на ЦСКА да изгонят Чичовото (който за пореден път предаде чичо си), да платят дължимите пари на Стойчо и да го поканят за треньор ! В момента е свободен, всичко останало е агония и нищо друго, с тези футболисти Стойчо ще направи чудесен отбор, не са виновни футболистите. Просто няма треньор

С тази защита на цска - толкова! Лошото е че, тези момчета се викат и в националния да им гледаме и там сеира. Мъка, мъкааа ...

Батков е виновен.

да...тази седмица е лоша за всички европеиски грандове-било то ман.у , цска , барса и т.н ама немога да разбера мизерните фенчета на измислицата лефски-що мучите бе, та вие изпадате от групата...аматиори

то едно първенство едно чудо...може да направят серял ще е по-забавен от турските сапунки....поне да си избят парите завалиите че заплатите им са само с 4 нули... така не може да се живее...

Видяхтели се какво представлявате в дейсвителност жалки смешници !!!!!!

НЯМА ДОМАКИНСКИ МАЧ НА ЦСКА, В КОЙТО ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ОТБОР ЗА НЕ Е ПОЛУЧИЛ ДУЗПА ИЛИ ДА НЕ Е ИЗГОНЕН ПРОТИВНИКОВ ФУТОБЛИСТ С ЧЕРВЕН КАРТОН.

да се проверят залозите и кой е намазал...

Е то вчера и манчестър загубиха от ливърпул, но не виждам от това да се правят умопомръчителни изводи и заключения. Не може само да се побеждава!!! И крайно време е футболистчетата от дата "гранда" лески и цска да разберат как да си спечелят надницата.

Пичове, не ни е виновен нито БФС, нито световната конспирация. Никой ли за толкова време не разбра, най-вече собствениците на ЦСКА, че отбора няма ТРЕНЬОР! То е очевадно, мове ли един човек, който е: 1.глупав 2. простак (двете са различни неща) 3. никога не е бил треньор, отведнъж да стане успешен треньор??!! Лошото е че за собствениците на ЦСКА той е абониран да бъде прав, сега сигурно още 20 нови футболиста ще купят и резултатът ще е същия, накрая виновно ще се окаже или бфс, или УЕФА или дядо господ, но не и Чичовото. Уви, така е в живота, има вечно прави и вечно криви когато тия които оценяват са пристрастни. А иначе истиският треньор за ЦСКА мисля всчики знаят как се казва - Стойчо Младенов, само дето ЦСКА му дължи доста пари... Само ЦСКА

къде си бе ???? защо не пишеш нищо?? какво стана с малкото чорбенце??? паднало, ауууууу? къде си бе????

Да духат супата, ама някой им ритна канчето. Чорбаливковци и говедари са все едни и същи помияри оле, оле, оле.

Сламената кула ЦСКА най-сетне се срина!

крайно бреме е всички да слязат на земята

не бе станимир стоилов е виновен че не ги взема в национала. всъщност той ги взе и те се осраха както и сега. това е нивото на бг футбола. да не се залъгваме че имаме големи футболисти които станимир ги пренебрегва. истината е че вече мое да се водим а аматьорска лига или мутренска лига. вечна му памет на бг професионалния футбол. амин. всичко е далавера.

Ей червени фукльовци-осрахте се.... тава е защото много лаехте и се кефехте без причина!!!!

Не разбирам защо по подразбиране в БГ, Левски и ЦСКА трябжа да бият а другите да падат. Всеки може и да загуби и да спечели. А за ЦСКА осте с Ботев се видя на къде отиват нещата. И издънките на защитниците им в национала никак не са случаини... Но нищо, ще се оправят.... И Барса загуби на Ноу камп но нищо страшно не се е случило..

ади е цесекарчетата (puke) де са ви големите усти и самочувствието ви ве аа ? Каде е репликата ''съдийте се ваши хора'' ? НЕЩАСТНИ НЕКАДЪРНИЦИ! С човек повече и с дузпа не можете и гол да вкарате!! Ай бяхайте на село е !!!

Бий чорбата по главата,бий,бий,бий.Свини червени,къде сте бре.Вижте се какви балъци сте.Пак ще водите с туш и ще паднете по точки.Ще стигнете до кладенчето,но вода няма да пиете,боклуци червени.Радвате се на кризата в любимия отбор,ама накрая ще видим.почакайте само да изгоним Бай Ганьо Боратски и Синята лавина ще ви помете в Перловска река барабар с този чичов пенделсън недовършен.

Чудно...Само Левски! :)

След като получиха гол във вратата си, вместо да се стреснат, играчите на Любослав Пенев заиграха още по-стреснато... Драскача на сапун!

Последните маове ЦСКА полеждаваше с късмет и съдийска помощ. сега всичко свърши - царят е гол! Иначе съдията нарави кавото можа -несъществуваща засада, челвен калтон на противник, дузпа и обратни отсъждания.

ПОНЕЖЕ ТЕ УВАЖАВАМ,МАКАР И ДА НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ,ЩЕ КАЖА САМО ЧЕ НАШИТЕ МАЧОВЕ СА ДА СТАНЕМ ШАМПИОНИ(АКО МОЖЕМ),А ВАШИТЕ ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ИЗПАДАНЕ(АКО МОЖЕТЕ).НО ВСЕКИ СПОРЕД ЦЕЛИТЕ И СЪДБАТА СИ,,,,,

Айдееее на чорбенцата, айде на истинските евробойцииии. Смешницииии, днес Миньор, утре пак Литекс и Черно море, ОЛЕЕЕ. Нали помните миналата пролет,ааааааа. Сега може да пишете по вашата тема, чорбенца и такива олита като оня ред свински, той си се знае.

За съжаление и Чичовото тръгна по наклонената плоскост на уредените мачове! Убеден съм 200% че мача е уреден! Не виждам друго обяснение как отбора които наби Динамо Москва в Русия сега изглежда меко казано жалък и то пред такъв отбор като Миньор!

КО СТАНА БЕ ТЕЖКАРИ ВЗЕХТЕ И ВИЙ ДА УСИСВАТЕ ПУ... ;)ХАХХАХ ТОЯ СЕЗОН СИГУРНО ЧЕРМОРЕЦ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН ;)