Коста Янев минал метър, недоволстват наказаните

Част от наказаните от Любо Пенев футболисти недоволствали, че халфът Коста Янев минал между капките, твърди "7 дни спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Коста Янев минал метър, недоволстват наказаните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и любо пенев сигурно не е цвете ,незнам не ме и интересува цска не са ми любими,нооо ми хареа това че трябваше най после да им покаже някой на българските звезди че не може да ходиш цяла вечер по дискотеките и на другия ден да не можеш да направиш един пас като хората.За каква тактика говорим при условие че те не могат да правят елементарни отигравания .... и това са национали пълен ужассс

Чорбалъспор се развълнуваха а преди две седмици не можеха да им затворят устите. Левски това, Левски онова. И кво? и вие си имате Рабех, и вие си имате вашия Останич, а както е тръгнало от зимата Любо Пенев може и той да се картотекира. а аз препоръчвам от Титан да дадат на Данчо, Иванов и Караджов един голям оранжев камион

Едно бих казал на тези футболисти. "Като не ву харесва тръгвайте си". Свикнахте в БГ треньора винаги да е виновен. Е този път не стана. Момчета, вие приключихте с футбола. Сега всички ви знаят и никой няма да ви иска. Сега спокойно си ходете по дискотеките без да се страхувате, че някой ще ви хване. Футбола за вас свърши, и уважението на хората към вас.

Според мен Пенев не е наи- добрият пример за треньор.От миналаа година тои не е проминил нищо в стила на игра на отбора.Сменя само състезателите масовои безогледно.По този начин прикриваш само собственната си некъдърност.Тои е треньор от типа на Стоичков неъдърен като треньор,но с безкраино болезнено самочувствие.Досега футболисти за два отбора се оказаха лоши.Нали тои си ги избира.Не виждам смисъл някои да иска да доиде в ЦСКА.Примери са Муши,Д Тодоров,Тимонов и др.Първо ги смачкваш за да им покажеш кои си,а след това чакаш да играят.Според мен за доброто на отбора наи-добре е да му се изплати неустоиката по договора и да върви да духа супата.Младенов чака с тези футболисти да стане шампион на Б-я.

Браво на Любо, но че Иван Стоянов изглежда толериран и това е ТАКА. Отдавна трябваше да се пуска Вл. Манчев за повече време - с тези по 15мин. накрая когато вече всичко е загубено в каква форма да влезе, а той е единствения истински професионален футболист... в BG-първенството.

Тези смешници наистина трябва да ги върнат на село да пасат овцете. Левскар съм, обаче евала на Пенев за това нещо. Трябва да им отреже високото самочувствие рано. Ако някой от тях наистина иска да успее в тази професия, ще си проличи. Ако продължат да се оправдават, направо ги отписваме от футбола.

Това не са футболисти - това се лекета. Не знам дали и твърда ръка ще ги оправи :(

Ами така трябва. Българския футбол отдавна страда от псевдо звезди, които играят когато им кефне и понеже никой не смее да ги смени резултатите са никакви. Пенев показва как трябва да се действа!