Европа разду пиянския скандал в ЦСКА

Медиите в Европа раздухаха здраво пиянския скандал в ЦСКА. Имената на деветимата, изгонени от първия тим за пиянство, влязоха в спортните емисии на много електронни медии от Русия, Испания, Франция и Португалия. Дори в САЩ алкохолните събития в ЦСКА също добиха популярност, пише "7 дни спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Европа разду пиянския скандал в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам футбола изобщо,но като гледах интервюто за случилото се....браво на Пенев !!

освен тези 9 пияндета,трябва и оставка за л.пенев,освен него няма друг виновен ,за да има фудбол в балгаря,трябва основна чистка и на големите некадярници,затова сме на това положение.

Така е, правилно са ни разбрали, що за стока сме, но само искам да поясня, че не само отборите ни, а и народа ни като цяло е задружен само и единственно на масата. Вече може да се гордеем- прочухме се!

Тая чистка която направиха в ЦСКА, май трябва да бъде приложена и доста други отбори в групата, щото с алкохолици и безотговорни мухлъовци, след 5 години няма да има футбол въобще! Но чистка трява да бъде направена задължително и в горните слоеве, защото от там тръгва цялата работа! Перуката, Обичката и хасковския ибрик на момента трябва да изхвърчат от топлите си корумпирани кресла, и със закон да им се забрани завинаги да доближават футболно събитие, на каквото и да е ниво! Или и тримата да се върнат в Левски, че май само там с иги обичат и там има за крадене със замах. Тримата в тандем с Бай Ганъо - Помашки, да си носят цаисите и да дават интервюта, и да не им виждаме крадливите говежди очи!

Абе видя се,че и Левски и ЦСКА са един дол дренки.Фани единия удари другия.Въобще с всеки изминат ден понятието "български футбол" престава да съществува.Вече и отбори като Малта и Люксенбург ще ни бият.Съжалявам за това положение,но мисля че реалноста е такава.

византиеца да мълчи...

хаха ти дето си произведен в гарция да ти кая че маикати не е в гарция а в парция

а наздраве момчета от вас само 4 се беха напили ама аз бях по-пиян та за това ми се виждаше двожно и наказах 9 ...

еи българи,за никакав к_р не ставате. и то не само вав футболно отношение. пак резили и смех из цял свят. хе хе хе