Сектор ”Б” иска справедливост заради убит фен

Официалният сайт на "сините" фенове sector-b публикува протестно писмо, чрез което остро се възмущава от отношението на държавата спрямо криминално деяние. Предлагаме ви целия текст на запалянковците по повод трагичен инцидент, след който загива привърженикът на Левски Митко Златанов, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Сектор ”Б” иска справедливост заради убит фен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е аз пък съм от Сливен и съм фен на Левски София не на Сливен.

криеш се под никът Простак пишеш и говориш тъпизми ;)

Това доведе комунизма в България, разруха, мизерия и хора превърнати в живи зомбита, няма значение от кой отбор си, като си боклук такъв оставаш завинаги!мир на праха му!!!

Слаба държава ... нещасни хора - ние !!!

Е ми така. В държава където е по лесно да си намериш подкупен съдия или прокурор, отколкото свястна проститутка, за 3 хиляди лева всичко е възможно.

Тук съм съгласен с вас аз пък съм левскар вярно е че няма нищо общо с това от кой отбор си.Просто вижте в коя държава сте и ще ви стане ясно.

и аз съм от ЦСКА, но това няма нищо общо с футбола. Дано поне после го накажат максимално строго

Тук вече няма никакво значение от кой отбор си. Цялата държава е пълен абсурд.

като ви казах да не гласувате за ГЕРБ се правихте на дръж ми шапката. Тях не ги касае нищо в държавата а само колкото може повече пари да налапат. Животът си е скапан и особено хора като Бойко Борисов, Иван Костов, Волен Сидеров и Яне Янев са в политиката България не я чака нищо добро. Това са чисти престъпници целящи диктатура.

Аз съм цскар,но се чуствам съпричастен към тази трагедия.Силно съм възмутен от гнусната ни съдебна система!!!Наркоманите трябва да се избият независиммо от кой отбор са!!!Лека му пръст на момчето