Гонзо: Иска ми се да съм треньор, Стоилов ще се върне някой ден

Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, нито потвърди, нито отрече, че ще поеме треньорския пост за постоянно. Въпреки това, той наклони леко везните, като заяви, че му харесва да е треньор на "сините", предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Иска ми се да съм треньор, Стоилов ще се върне някой ден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За мен е важно, дори и да загубим, но да играем честно." -Това го казва човек, който в името на победата погазваше феър-плея, вкарвайки голове с ръце и след явни гадни нарушения срещу противниците и нагло заявяваше след мачовете, че имало съдии на терена, да са гледали. Наглостта на някои е толкова голяма, че достига до гьонсуратлък. Ама какво да очакваш от човек, който не е спечелил нищо с честна игра. Просто представите ни за такава явно се разминават драстично.Затова и постигнс такива големи успехи като футболист в чужбина - там селските му номера не минаваха.

искам да съм директор на водопадддддддд ха ха ха , смешен плач. з

И аз искам да съм космонафт, но не съм учил за това. Така, че МЪРИ първо да отиде мелко да се изучи пък после де иска ... , каквото си иска !

"Искам да съм негър, в щата Алабама" - абе клети ми Гонзъо, това с искане не става мойто момче, ти освен да слагаш по 2 кила гел на четината си, даруго неможеш да правиш! Под косата няма никой - валат. А хасковлийчето няма скоро да стане тренер у тоя отбор, оти с кранти не се гради имидж! Ако мустакатия помак разпродаде тия гнили трошляци, и изгради нов обор - тогава търсете Мърлъо, а може и обичката пак да се присламчи, той нали знаете, че е мазник!

дано мури се вурне всички знаем че тои обича левски