Шефът на тима гостува в "Зона спорт" по бТВ и даде да се разбере, че Станимир Стоилов със сигурност ще се върне в Левски, но не конкретизира времето за това.
"Още като завърших НСА имах планове да продължа като треньор. Да, иска ми се да съм, нормално е когато си се занимавал с футбол да искаш да си треньор", сподели Гонзо.
"Винаги има бъдеще. Имаме план и програма, която трябва да следваме. Всичко е на базата на резултати, ако не си на първо място, специално за Левски, всички останали резултати просто не се виждат. Ние имаме планове, но ни притискат резултатите, затова мислим мач за мач", добави Георги Иванов.
"Искам да виждам футбол, в който Левски да търси победата до последната минута. Да играем така, че хората да се забавляват и да искат да отидат на мач", добави директорът на "сините", като заяви категорично, че Левски не влиза в уговорени мачове:
"За мен е важно, дори и да загубим, но да играем честно."
"Нормално да съм приключил кариерата си на футболист, след като заемам тази длъжност. Заради ангажиментите, които имам сега, нямам време да тренирам. На 34 години тепърва да се връщам и да се доказвам, а след такава контузия като моята, трябва да се тренира много, а аз нямам време за това, заради задълженията ми", завърши Георги Иванов.