Националите свалят капитанската лента на Бербатов

Голяма част от футболистите в националния отбор не искат Димитър Бербатов да е капитан на България, твърди "Меридиан Мач", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Националите свалят капитанската лента на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън от отбора и капитанското място цървуланко !

За мен това "българите" сте най-големите тъпаци. Имате един голям футболист от световна класа и това е Бербатов, а вие го направихте на незнам какво и ако това не е тъпотия то какво е ? А за простаците , ще ви кажа че цял живот ще си останете такива. Всички сте много жалки и дребни хорица , които не знаят да ценят доброто , което го цени цял святл Направете си сами изводите кави жалки същество сте. Нямам думи.......

Няма по-голямо зло от посредствеността ! Посредственият човек не иска да излиза от казана,а всички да врът в него.Той никога няма да прости на по-надарения. Трябва да имаш велико сърце, за да подкрепиш водещия. Това не е присъщо на българина. Той е роден вожд, макар и на маймуните !

бербо само така с тия инвалиди

Я, сега каква новина?!? Играчите щели да определят капитана в отбора! Ами нямам думи. Капитанът се посочва от треньора, негово е решението и той го съобщава преди всеки мач на съдийския екип, за протокола от мача и т.н. Съгласен, че трябва да е консенсусна фигура, действително отбора да го приема като лидер, но това го РЕШАВА ТРЕНЬОРЪТ! Писна ми от псевдо "звездички", които национално първенство без скандалчета на ниво "този казал, онзи не разбрал..." нищо друго не раждат. Ти си там на работа бе, таранкоолу и не твоя работа да обсъждаш неща извън това, за което си нает - да играеш ФУТБОЛ! Обичам я тази игра, но не гледам българско първенство. Ха, вие, смешковци, познайте защо?!? P.S. Видяла жабата, че подковават вола, та надигнала и тя крак...

абе хора моля кажете един мач в последно време в които е бил ключова фигура бербо.освен грузиа 4е не са отбор.и какво прави в манчестер . Вие сляпи ли сте?

между другото някой може ли да ми каже Бербатов колко от головете си за националния е вкарал в мачове за квалификации и колко в приятелски мачове, или къде мога да прочета. Просто ми е любопитно. Иначе считам, че тази голяма част от т.н. национали не е права да му се сърди за тва изказване... Нека първо себе си да видят!

ние българите не сме лсш народ но сами си ги възхваляваме тези( ПОМИЯРИ ) така наречените наши футболисти а по фъпроса за бербо във момента той е НОМЕР 1

бербатов-наи големя немояч.не ставаш и тоопките да гониш

барбо е велик другите не се занимаваите с него..ревноста обива бе хора...

Бербо ти мойто момче не си нито един от трите коня ,Ти си куцо магаре и не само капитанската лента да ти отнемат а и на стадиона нетрябва да те пускат.

Не само да му отнемат капитанската лента,а направо да напусне \"националния\",защото е крайно време да се занимава само с футбол .

Докога Б. все ще им е в нещастните усти. Не се ли виждат какво жалко подобие на футболисти са повечето от вътрешното ни първенство! Хабер си нямат как се играят за седмица два отговорни мача, какво значи режим, как се провеждат тренировки, какво е тактическо занятие. Виновни за всичко са им Бербо, М. и С.Петрови, които играят на съвсем друго ниво в клубните си отбори. Видяхте втория отбор на Фулъм какво прави с ЦСКА например, а това за БГ е отбор от ранга на Черно Море ВН например. И да не би някой друг като стане капитан на отбора, да намери защитници или свястна средна линия, която да разбива в зародиш противниковите атаки, и да захранва нападателите с добри топки, за да стават голови положения. Проблем не са споменатите по-горе,а това, че няма достатъчно като тях!

помнете му думата! стилян петров е виша класа интригант!!!!! защо имате къса памет господа фенове! бръкнете в е-пространството и вижте тозаи ''талантлив интригант'' какво ги е забъркал с тренери и колеги! невероятен талант е в това отношение, и завистник!

краино време беше

отборче приличащо на немощна баба си търси нов капитан --- хахаха ---- тия момченца не могат да си признаят пред себе се ,че са гола вода и си търсят оправдание

хопа, не си хабете времето да пишете коментари в булгаря фоотбалл нжме, нжма и да има ...

Абе хора,недеите така!!!Аз сам голям левскар,но нямам нищо против Бербатов!Момчето ни радва в Манчестър,а и като играч на чорбата е помагал по-вече на левски!!!Та тои гол не ни е вкарвал,даже шампиони ни направи!!!

отдавна трябваше да го му я свалят! това момче просто не е за капитан, това и слепите, безмозачни чорбета го разбраха. няма менталитет на капитан, а по-скоро на един от тия дето викат хората "пази боже сляпо да прогледа". много ялко, че от толкова време му лият задника, не може никож на никаде да поведе с арогантната си недалновидност.

Че се и засегнали... Позанвам достатъчно български футболисти, за да им знам средния начин на мислене ...\" Да си изритаме срещичката за седмицата (ако има такава), да отбием номера с двете мижави тренировки за седмицата, да си приберем мизерната заплатка, а вечерта в дискотеката, после в чалгаджиницата, някоя кака ако има и по една св... да ни врътне, само с алкохола и цигарите да не прекаляваме, повече от литър на вечер не бива, а цигарките - повече от 20 само ако има повод, а най добре, ако някоя контузийка се улучи, тогава - чисти парички, без изобщо да се напъваме...\" Когато някой го купят в чужбина и види как е футбола там, тогава има право да се сърди, ама то как да ги харесат, като никой няма и грам желание за самоусъвършенстване... С всяко нещо е така, за да си добър, много копане иска, по гръб не става... нещастици, затова и от 15-на години даже и не поглеждам български футбол...

Супер, ако Бербо се махне , нашите манекенчета хептем увисват. Абе хора... скрийте се някъде... кой ви каза ,че сте футболисти.Ако бяхте футболисти нямаше да си стоите в българските отборчета и да играете уредени мачове.

Никой не те иска в националния,цървул!

Ако не е Бербатов и след 5555555 милярда години пак няма да се класираме за Европейско

На тия глезени плюнки кой им каза че имат право на избор? Кои са и какви са им заслугите? Какво ви говори фактът, че Бербатов има най-много голове за националния? Или може би му ги изработиха ? Кой и кога точно, че не си спомням. На практика от няколко години само Марто и рядко Благо показват някаква креативност, всяка друга идея идва от Берба. За Стенли мога да кажа, че по непонятни причини той се разви негативно и не е това, което показваше като потенциал преди 3-4 год. Иначе според мен няма значение, кой от двамата ще е капитан, понеже крантите, които играят понякога на оборотен принцип ще са си все същите и бар-звездите от скапаната ни родна футболна реалност пак са си те...

Е и какво?не е ли така?Точно трима футболисти имаме,другите са некви селски ритнитопковци!

Бербо,не обръщай внимание на зависта на хората.

Те са като ученички ,,звездите".тая се сърди на другите,тая казала това ,на ти куклите дай ми парцалите.те все едно не са мъже, а некви махленски клюкарки.

Я-а-а-а, че каква е тази демокрация в "националния" - събират се играчите,гласуват и който си изберат - той им е капитан?!?!?!..........

Останалите национали вместо да се замислят как да подобрят играта си намерили проблема в капитанството на най-добрия футболист на България!?

Боли го фара Бербатов дали е капитан или не....

Какво се обиждат, като това, че са куци магареда е ФАКТ. Бербо си е казал горчивата истина и нищо друго!

Хора,разберете.В спорта е трудно.В колективния-още повече.Нивото се определя от много аспекти.А колкото до Берба-на мен ми доставя истинско удоволствие да го гледам .

БЕРБО ЗАРЕЖИ НАЦИОНАЛНЯ.И ЗА СЛЕДВАЩОТО ЕВРОПЕЙСКО ПАК НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ДО КАТО Е ТРЕНЕР СТОИЛОВ. А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА В МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД.А ВСИЧКИ КОИТО ТЕ ХРАЧАТ ГО ПРАВЯТ ОТ ЗАВИС.ТАКЪВ НИЕ МАНТАЛИТЕТА.УСПЕХ.

Не само от Националният отбор ,но и от приза за \"Мъж на годината\" трябва да му свалим призьорската лента,въпреки уваженията ми към него,но младото боксьорче Далаклиев ни направи щастливии ни даде увереност ,че спорта в България се възражда,докато Бербатов тази година не допринесе с нищо за национална гордост/както и неговите колеги-футболисти/.Така че хора дайте да подкрепим Далаклиев в борбата за\" Мъж на годината\"

Ами крайно време е да му вземат капитанската лента...за мен той не е истинския капитан, а именно: борбен, нахъсан, раздаващ се на 150%... барби си се рахожда, докосне класно няколко пъти и... не става... Стенли е истинският капитан !

Хехе тая мърда изобщо не трябва да рита топката у национала пък за цаптаин да не думаме :)))))))))))

Време е нашите играчи да разберат че не могат да играят и нивото на игра в България е доста под това в повечето държави в Европа стига се правилни процеси(играчите от Български отбори) а да се стягат и да ходят да тренират на терена а не на бар-плотовете по всички заведения!!!