Бербо за капитанската лента: Бягам далеч от интригите, те са за дребни хора

Капитанът на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов обяви, че не се влияе от създаваните интриги, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Бербо за капитанската лента: Бягам далеч от интригите, те са за дребни хора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ти какъв си бре,маймун?Явно си азерец,според ника,но какъвто и да си от футбола си много далеч.Берба е иглач за месец ноември според феновете на Юнайтед а според Sky Sport e включен в символичния отбор на последната седмица от същия месец.Последния му гол е номиниран за гол на кръга.Това е само от последните дни.Направи си сам справка и за по назад,гледай малко и футбол.Шебек.

квото и да си говорим бербатката си взима 100бона на седмиза а ние пасем трева...много му дреме на него дали ша го викнат да играе за булгаристан или не тои за чистене на пеиките взима за една седмица колкото ние за две години...

Бербатов за пореден път доказа, че е истински чистокръвен българин- богат на акъл, беден на дела.

Ей това фенчетата дали сте от Левски или ЦСКА сте големи тъпънари.Пишете пълни простотии.И в двата отбора е имало големи футболисти независимо, че са имали някои лични недостатъци.

Вкарай си голчето прословуто коет още те направи велик, и давай и лентата и мястото си на хора които горят в мачовете да се случи нешо! Фразата \"Явно толкова си можем\", и \"Трима коне да дърпат 11\" ги кажи на Сър Алекс, а за тях той ще те върне по-далече и от Пирин, или с една дума там откъдето си излязъл преди 28 години! Взимай си голямата пачка в Англия, и си остани недосегаем, защото само това демонстрираш напоседък! И хич не ти отива да участваш в благотворителни клипове и фондации, и да смучеш големи комисиони за това! Ако ще го правиш, направи го с гордост и чест и за едното добро дело!

само подуенски пе... завиждат на човека.не виждате по-далече от мустака на Батков.никога не е имало няма и да има левскар в голям отбор.

Около този хермафродит се вдига наистина много шум .И както казва по- горе "haha" тук се плаща здраво за този шум.Всички добре знаем че този Бербатов не струва това което се говори.Но тук се плаща здраво.Около него има такива долни хюмнета които изкарват доста пари,та дори и самия т.н.бербо.Не мога да разбера какво аджиба е направил този бербо.99 % ОТ ГОЛОВЕТЕ му са "by chance" о, не по-скоро бих казал "by the accident" -а именно -някой рита топката удря се някъде и оооо серщна кухата глава, крак ,коляно и ето ти гол.Жалка история ,която доста добре се извърта

бягал тои него го мурзи да диша :) на мурката да е дадаут лентата :)

Бербатов ще го примести от единия крачол в другия.

идиоти

Бербо за пореден път доказва, че е сериозен и точен човек!

на стилян да е варната лентата

Не им го вземаш-те по този начин си го изкарват!