Босът на ЦСКА окачестви скандала около Рома, като абсурд

"Моля?! Е, такава глупост не бях чувал", бе първата реакция на собственика на ЦСКА Димитър Борисов, след като разбра от "Меридиан Мач" за написаното в "Пресбол".

Обратно в новината

Коментари - Босът на ЦСКА окачестви скандала около Рома, като абсурд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е комунистическо уродче, ами УРОДИЩЕ или по9скоро ИЗРОД, не искащ да мре, както се съпротивлява с всички сили и партията майка, наред с видоновите педали, румените петкови пикльовци и румените овчи овчаровци. Тия само тотално изтребление до последното бебе до 9 коляно може да ги премахне от този свят - иначе са както каза еди умен човек по ТВ - все едно да облагородяваш СИФИЛИС.

Тези трябва да ги забранят със закон. Комунистическо уродче.

Манипулираха мача с Левски сега излиза, че са се опитали да манипулират и мача с Рома!!!До сега им се разминава, ама до кога ли?Ще дойде видов ден и тогава ще ми стане готино защото няма вече кой даги вади от кашите!!!

ЦСКА да се съобразява с настоящия шампион на България и много-много да не знае!!! Да се радват, че са заграбили стадиона на АС 23 в центъра на София и да не дрънкат!!! А че Батков не е свестен, съм съгласен.

Все Батков ви е виновен на вас,каквото става в ЦСКА,винаги е виновен Батков!Ей нещастник,гледай си отборчето и уважавай противниците,ако имаш поне малко възпитание и някой в тъпата си глава,няма да пишеш простащини.А за собствениците на ЦСКА,цяла София знае с какво се занимават и че нещата около тях не са толкова чисти,и че взеха ЦСКА за.....!Но в никакъв случай няма да тръгна да обиждам ,както правят мижитурки като теб. А дай боже да попаднеш някой ден някой помак....

Тия долни миризливи партенки ги пуска помака Батков, много му се ще да има неразбории или фалшиви истории около ЦСКА, както в неговата кочина, защото това им е начин на живот и мислене! А и на собствениците на ЦСКА не им е нужно да уговарят срещи за да искарат пари, докато при мустака това "Дай Боже да се случи"!!! Пълен мизерник е тоя псевдо-адвокатчо, ама му остана да лае само като микишар, щото всичко смислено в тоя живот започна да го заобикаля, и то отдалече! Ще има да се оглява кат помак га си изгуби мулето насред балканя! Долна сган е тоя ей!