Бербатов постави рекорд след 4:1 над Малта

България победи с 4:1 националния тим на Малта в контрола, играна на стадион "Хибърниънс граунд". Двубоят обаче ще се запомни не толкова с играта и резултата в мача, отколкото с новия рекорд, поставен от капитана на националите ни – Димитър Бербатов. Нападателят успя да вкара два от головете в мрежата на малтийците, с което оформи головата си сметка на цели 48 попадения и по този начин се превърна в голмайстор номер 1 на България за всички времена, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов постави рекорд след 4:1 над Малта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Бербатов. Само ЦСКА. Това е единственото хубаво нещо от футбола в България. А на всички привърженици на "подуенското" отборче - ...духайте супата!!!

АЛООО, "СПЕЦИАЛИСТИТЕ", ПЪРВО - БЕРБАТОВ НЕ ЗНАМ КАТО УЧЕНИК КЪДЕ Е РИТАЛ, АМА ДОЙДЕ ВЪВ ЦСКА НА 16 ГОДИНИ. ВТОРО - МАЙ ЗАБРАВЯТЕ МАЧОВЕТЕ СЪС ХЪРВАТСКА, БЕЛГИЯ И ДАНИЯ? ТРЕТО-СТОИЧКОВ НАИСТИНА БЕШЕ УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ, АМА КАТО СТЕ ТАКИВА "КАПАЦИТЕТИ" ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГОЛА И СРЕЩУ КОИ ОТБОРИ БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАЛ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ДО 28-МАТА СИ ГОДИНА (ДЕМЕК, ДО САЩ -94), А АКО СЕ НЕ ЛЪЖА БЕРБАТОВ Е НА 28 ГОДИНИ. ЧЕТВЪРТО - ЗНАЕТЕ ЛИ Г-ДА МАЛОУМНИЦИ, КОЛКО ГОЛА ИМА БЕРБАТОВ ВЪВ ЕВРО-ТУРНИРИТЕ И ПО СПЕЦИАЛНО В ШЛ, СИГУРНО И ТАМ НЕ СА РЕШАВАЩИ, ИЛИ ПЪК СА СРЕЩУ ОТБОРИ ОТ МАРС?И ПЕТО-ЕТО ВИ СЛАБАЦИТЕ С-У КОИТО Е ВКАРВАЛ: РЕАЛ МАДРИД, ЛИВЪРПУЛ, БАРСЕЛОНА, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, ЧЕЛСИ, ЛИОН, БАЙЕРН МЮНХЕН, РОМА, СЕЛТИК, БАЙЕР ЛЕВЕРКУЗЕН, АРСЕНАЛ, ГЕРМАНИЯ, ДАНИЯ, ХЪРВАТСКА, БЕЛГИЯ, РУСИЯ, КАМЕРУН И ТН. ШЕСТО И ПОСЛЕДНО - ВМЕСТО ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ, ПОБАЧКАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ, НАМАЛЕТЕ ЛЕПИЛОТО ДЕТО ГО ДИШАТЕ И СИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЖЕНИТЕ, ЧЕ ДОКАТО УМУВАТЕ ПО ФОРУМИТЕ, КОМШИИТЕ ГИ ПЛЮЩАТ НА ПОРАЗИЯ, А КАКТО СЕ ПЕЕШЕ ВЪВ ЕДНА ПЕСЕН: НЕМА СЕ УСЕТИТЕ КАК ВИ ПОРАСНАХА РОГАТА!!!

Велики контроли - срещу Шахтьор и Малта. Какви запомнящи се и полезни мачове, а другите балами търсят силни съперници.

МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ПОБЕДИХМЕ И БРАВО НА БЕРАТОВ

ам стига ве колега ти искаш и с тия отбори ли да се изложим ве , дано не ни уреждат контроли с тях

Гонзо е по-добър. Той е вкарал 4 гола за националния отбор!

БРАВО ТОЧНО ТАКА! Абсолютно си прав и точно така - как може да се правят такива статистики - едно време футбола е бил съвсем друг и всеки е играл заради играта, а не заради тия пари прословути - спукаха се да го възхваляват а в най - важните моменти беше супер незабележим - сещате се как играеха Лечков и Балъков преди - а Трифон Иванов изриваше терена и никой не се е оплаквал от много мачове и преумора! НЕЩАСТНИК е тоя!

На "препълнен тумбак" винаги храната му е малко. Нали България винаги е играла на световно и европейско, нали има най-силното първенство по футбол, нали е пълно с таланти играещи във водещи европейски клубове, нали футбола ни е вързал и цъфнало, та взехме да плюем Бербатов. Ама то същото беше и със Стоичков, докато не стана носител на златната обувка и зл.топка. Сега пак си го плюем, щото не бил възпитан и учтив/че кога е бил/ и не е направил България световен шампион като тренер. Така, че нищо ново под слънцето. Докато Бербатов не стане голмайстор на световно или европейско, все ще носи упреци, а че сам не може да отиде, щото футбола е отборна игра - няма значение. Дори и да стане, пожелавам му го, пак ще се намери кой да го оплюе.

головете му не струват. Гола на Стоичков срещу Германия за 2:1 през 94 година в САЩ се брой за 50 гола на женичката Бербатов и за това той отпада от тази калсация :)

браво на бербатов ! наи-големия ни футболист и това е !

Сега ще уредим още няколко контроли с Лихтенщайн,Андора,Тонга,Папуа и Нова Гвинея,за да може Бербо да стане недостижим голмайстор.Нека смешниците които го боготворят да кажат какви успехи има националния отбор,откакто \"великия футболист\" играе в него.И колко са головете му срещу отбори от ранга на Италия,Швеция,Холандия,Хърватия и др.от тяхната класа.

браво бербо! смао така!

браво мите, ти си една велика нула!! влизаш в историята с безмислени голове, стана капитан и разби отбора - арогантно леке! не бъди пу..., направи нещо мъжко и напусни национала!

Радвам се за Бербатов :)

Единственият отегчен трябва д асъм аз, че ти слушам празните приказки! Не ми казвай кога и колко съм учил, а си гледай в твоята паничка, зашото не се радвай на това, че Гонзо нищо не направи в Рен, ами си спомни с бинтована глава в 90-тата минута какво направи на ЦСКА. Хайде бягай да си играеш. И пак ще кажа - БЕРБАТОВ НЕ Е ШКОЛАТА НА ЦСКА, А НА ПИРИН, ПРОСТО МИНА ЗА МАЛКО ПРЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОТБОРЧЕ!

вие сте мн зле няма значение за кои отбор е играл важното е сега за кои отбор играе и ние всички трябва да подкрепим бербо

ХАХАХА! Ние няма да играем на световно, Бербатов не го пускат в Ман Юн щото е контузен, обаче идва да играе с МАЛТА че да прави рекорди - егати абсолютния смях - де факто той има кинти а ние ловим мухите пред телевизорите и на стадионите - що не биха ИТАЛИЯ някак си?

прилича ми на свадба, булката се омъжва за втори път а момчето е девствен.

Омръзна ми да ви казвам, че Бербатов е от ШКОЛАТА на Пирин, а не от ЦСКА и да спрете да се биете в гърдите за неговите успехи, защото тези успехи не са на комунистическия отбор! Приятен ден чорбарчета!

Когато фактите говорят и Боговете мълчат,плюнките -загубват говор ЗАВИНАГИ!!! Голмайстор на Българския Национален Отбор не е гундьо, гонзо, грозньо, цървулкьо от поДУяне, ДИМИТЪР БЕРБАТОВ! С ОСЪЩЕСТВЕНА детска мечта да играе в ЦСКА, и после в

А бе user Бербатов не е от ЦСКА, а от Пирин сега играе за Манчестър Юн. А ти си болен ама много болен мозък

Колко си прав "user"!!! И не само те са левскари, а и повечето журналисти, които по всякакъв начин се стараят да сринат психиката на Бербатов, да го унижат и омаловажат качествата му - така правеха и със Стоичков, но той е непукист. Жалко, че не се класирахме,това поколение го заслужаваше,но....

До като не видя мистър Бербо да играе със сърце и да се раздава във важните мачове за националния отбор не го признавам. Сигурен съм, че ако си беше дал повече зор и проявил лидерски качества в някой от мачовете сега щяхме да сме на Световното. В някой срещи малко не ни достигна и това беше нежеланието на Бербатов за игра! Казах!

Така е които не може да играе има късмет

невероятно!!! българя успя да превземе непревземаемата малтийска крепост!!! българите юнаци се доказаха за пореден път в неравния бои срещу футболното величие малта. къртовски им труд и безпрецедентните безсънни нощи в чалготеките най-сетне показаха резултат в повалянето на колоса в световния футбол малта!!! браво българя юнаци :)

то остава да не бият и гранда малта... сега е ред за контрола срещу андора или сан марино :)

БРАВО!!!

малта???

Те са играли с Малта бе. Това не е кой знае какъв повод за презненство.

ТАКАААА,,,,ЗА ГОЛМАЙСТОРА ОСТАВАТ РЕКОРДИТЕ,А ЗА ПЛЮВАЧИТЕ СРЕДЕН ПРЪС ВЪВ РУНТАВИЯ ИМ ГЪС.

Браво на Бербо, естествено ако беше левскар щеше да има 3 дни национални празници - но как така се случва най-великите Български футболисти да са ЦСКА-ри ... какво не им достига на Геренци, за да играят футобл ? Сега имат премиер левскар, шеф на БФС левскар, членове на БФС левскари, съдии левскари, журналисти левскари - хм, но просто нямат талантливи футболисти левскари, а само лигави и ревливи балерини, издигани на висота единствено от гореописаните личности - в това им е проблема ха ха !

Браво на Бербо,но лошото е че сега тука разбирачите на "български" футбол,ще кажат че е било само късмет и че топката е попаднала сама в вратата,благодарение на това че "пешеходеца" Бербатов пак се е разхождал....Бербо,незнам до кога ще се оставиш да те унижават тези в отбора които си мислят че са футболисти,и те замерят с техните камъни по главата,най-добре си ела в Манчестър и не поглеждай вече за игра в български отбор,знаеш какво мисли за теб целия остров тук,и мисля че тук са истинските ти фенове,в БГ само ти завиждат,защото никога,ама НИКОГА няма да стигнат твоето ниво,убедена съм ще надминеш и Стоичков,дори без златна топка!Успех за напред,и знай че скоро ще си най-добрия.

Кой сега е номер 1 ?! Стига критики от злобните българи, които не ценят какво имат! Давай Митко - само напред и нагоре! Ти го заслужаваш, защото си свестно момче, то ти се личи от километри, а българина не обича успелите, той иска само деградирали типове да има за коментиране!

хубаво е че бихме, ама трябваше да се класираме или поне на бараж да идеме