Бербо: Горд съм с рекорда, следващата цел е ШЛ

Димитър Бербатов пристигна в България. Новият рекордьор по отбелязани голове с фланелката на националния отбор даде първото си интервю, след като вече е едноличен лидер в голмайсторската листа с 48 попадения и остави на второ място легендата Христо Бонев, който има 47, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Горд съм с рекорда, следващата цел е ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината е че Бербо е добър футболист не пречи на националния отбор както пише по надолу,но журналистите прекалено много се занимават с него???защото няма друг/нищо не идва отдолу/младежите ни са пълна скръб.Но че не е велик не е.За това са нужни освен футболни и други човешки качества,които ги няма при него по рождение.И не трябва да го виним за това.Нека да играе колкото може и колкото треньора прецени в мачовете.умерено да се отразяват изявите му като на всички други футболисти.А за бъдещето,гответе се за двубои като тези с Малта и Кипър,защото реалноста ни води на там и трябва да свикнем или постепенно да спрем да гледаме толкова на футбола а да обърнем внимание на тези които трябва да бъдат наказани,глобени и съдени за положението в което превърнаха България/не в частност футбола/за сметка на нацията с грабителско лично облагодетелстване,което и до ден днешен остана безнаказано....А не е ли прекалено късно за това...???

Едно въпросче. Дали има будала във футбола, който да тича като олигифрен по целия терен, да не дава на чуждите халфове въобще да дишат, да не дава да се бие удар към своята врата вътре в пеналта и въбще такъв? Още въпросчета. Всеки мач да му забират коленете и да играе на инжекции, а нощем........от болка. Да тича и до чуждата врата и да подава на величия (рекламни лица), дето да чукнат топката без сила към вратата и от 200 такива подавания - едно да влезе "елегантно". И да не взима една стотинка, да е оплюван за това, че не стига всичко ами същевременно не варди чуждия вратар, че напътства отсреща играчите си. А сега си представете един такъв защитник - пълна машина за България, дето освен освен Трифон, другиго е нямало. Щото момчето тичаше, че няма де да иде. И как ще се лекува човек в България и що да се напъва, като съдията свири само за столични отбори, пък там квито са жени. Отговорче: в света на филмите има един такъв играч - супермен, но нали се сещата, че и той няма да си троши краката за бейби? А сега с ръка на сърцето си признайте истината за бейби - мойе и да прави хубави голове, ма никой няма да играе за него! Поне аз не бих.

Ами какво да ти кажа, от въпроса ти разбирам, че никога не си играл футбол (в което в крайна сметка няма нищо лошо), но когато играеш в отбор в който повечето не стават за нищо нормално е че отбора няма как да върви а и ти дори да имаш супер качества мн трудно можеш да изпъкнеш. Само помисли, че във всички отбори в които е играл досега е бил лидер. Например в Тотнъм, който не е отбор с кой знае каква класа за Англия беше мотора на отбора, но поне другите момчета се раздават а не са като почти всички куци коне в нашия национален отбор, на които като им подадеш топката не знаят какво да правят с нея. Даже не знам как е успял да вкара толкова голове в спорт, който е изцяло колективен и както сам Берба каза не може да се очаква, че три птички ще движат цял един отбор - просто няма такъв отбор в света - Надявам се бях изчерпателен и си ме разбрал...

В България има една много голяма истина за ВСИЧКИ нас,които живеем в тази страна. "Не е важно на мен да ми е добре,важното е на Вуте да му е зле"..... Нека се развива момчето.

Хайде като ти си голям разбирач,кажи каква полза е донесъл за страната си Бербо.Класирал ни е за голям форум ли?Или си мислиш,че България става по известна ли?Цялата полза е лична само за футболиста,че си пълни банковата сметка.Няма нищо лошо,но поне да играе със същото желание и за Родината си,както се натяга в Манчестър.Тогава съм сигурен,че никой няма да го плюе.

Жена ми разбрахме че за Шампионската мечтаеш к....о !!! а за националния на България какво ще кажеш !!! по добре не казвай нищо !!!

Дано на класираш за Европейското че ще требва да те пенсионираме и тебе безславно.

Ейййй много разбирачи тук беее, Бербатов цял свят го признава, в момента е една от най-големите звезди на един от най-големите отбори в света, става голмайстор на България за всички времена и т.н. може да се изброява още мнооооооого!!! И вместо ние в България да се радваме, че имаме такъв футболист (както биха направили навсякъде по света), ние се скъсваме да го плюем и да умаловажаваме успехите му, които все пак са успехи и за нашата страна! Ето защо винаги ще сме на това дередже, но и май си го заслужаваме, само жалко за тези, които вече мислят, като истински европейци и не Бай Ганьовците (които за съжаление са много голямо мнозинство)! На всички критици на Бербатов мога само да кажа, може би сър Алекс разбира малко от футбол и затова даде толкова пари за него, но съм сигурен, че те веднага ще кажат, че ако бяха те Манчестър щеше да постигне още по-големи успехи хахахахаахха И между другото съм от Левски

На всички тук в този форум предлагам само част от коментариите в различни спортни издания! ... изводите са за Вас :-)) новини Бербатов проваля България Жестоката реалност - Бербатов, в оковите на посредствена България «Звездата не играе нищо. По-добре да се маха. Барби пак скатава." Това са само част от репликите, които се изсипват все по-често по адрес на единствения качествен футболист на България ... 27.03.08 21:19 новини Венейбълс: Бербатов е виновен за провала на Тотнъм Легендарният английски треньор Тери Венейбълс обвини Димитър Бербатов за неуспехите на Тотнъм в настоящия шампионат. “Шпорите“са на последно място в Премиършип и според Венейбълс именно българският нападател е виновен за провала на тима. Това е и темата, ... 30.09.08 08:39 новини Бербатов си вкара автогол в Белград Нападателят избяга точно като Стоичков преди десет години В онази юнска вечер преди десет години един смугъл тип с нахлупена на очите шапка с козирка се измъкна от изхода на стадион “Феликс Болаер“ в Ланс. Там, отзад, нямаше кой да го види. Всички бяха ... 21.11.08 11:26

Хората искат да кажат,че може и не 48,а само 28 гола да си вкарал,но когато трябва,във важните мачове,а не в контроли срещу отборчета като Малта или в мач като с Грузия без значение.

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА БАРБИ, ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА БРИЛЯНТИНЕНАТА ТИ ПРИЧЕСКА И ДИАДЕМАТА! УСПЕХ И В КОНКУРСА ЗА НАЙ-ДОБРА БЪЛГАРСКА МЪЖКАРАНА ЗА ГОДИНАТА, А ФУТБОЛА ОСТАВИ НА МЪЖЕТЕ! УСПЕХ НА МОДНИЯ ПОДИУМ!...

На Берби ще му кая само едно-футбола е колективен спорт,и в него целите на отбора са по важни от разни индивидуални рекорди.и 200 гола да вкараш ,ако са срещу Малта ,Сан марино,Андора и други такива ,а един път не си играл на световно,и не си вкарал важен гол като Стоичков и Лечков например,ти никога нема да станеш велик играч...добър да ,но не и легенда..това е от мене.иначе много уважавам Бербатов,но искам отново да имаме силен национален отбор,а не некакви лигльовци дето мислат само за пари.

Бребо - твойто поколение е нула във футбола. Може да се прегръщате със Стилян колкото си искате на празни трибуни. Пък головете за националния ти си знаеш колко струват - Малта, Естония, Албания. За един мач Ицо, Трифон, Балъков и Лечков са допринесли повече от цялата ви банда, дето ни мъчите да ви гледаме толкова години.

Браво !

Жив и здрав да е ,довечера пия едно и за него ! а на завистливците - спрете се малко ,бе хора ....

Научи се да пишеш!

тоя вече прекалява, кютай се там у миньорския градец и си прибирай милионите и си трай, че си най-големия късметлия във футбола, а за повече не си отваряй устата, че си просто един футболист от най-средна европейска ръка, покажете срещу какви отбори са головете на бербатов в националния

Браво,Митко!Бъди жив и здрав,пази се от контузии и успех в Манчестър!Дано се сбъднат мечтите ти!А сега се порадвай на малката Деа и майка й!

Другия път като играете с "Горно надолнище"може да надминеш и Пеле!Успех!

даи берби ся ша спретне още няколко класни контроли със сан марино, андора, лухембург и лихтенщеин да си подсилеш рекорда :))))))))))))

Ето сега всички които го боготворят,да видят за кого играе Бербо.За него било по важно рекорда,а не победата.А бе мърльо,значи ако бяме паднали 5:4 щеше пак да си много доволен,защото си подобрил рекорда.Това са сегашните ни национали.Играят за своето его,а не за Родината.

Много се радвам за Бербо, само така, пожелавам ти само успехи занапред.

Берба, да си жив и здрав, дълго време още да ни радваш с твойте футболни подвизи!