Коментари - Сър Алекс: Само играч като Берба може да направи нещо подобно | corner.dir.bg
назад

Сър Алекс: Само играч като Берба може да направи нещо подобно

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов отново получи похвала за играта си от мениджъра на тима сър Алекс Фъргюсън, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Само играч като Берба може да направи нещо подобно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

Говориш наизуст и много глупости! Тъжното е че има заблудени хора като теб, а не това, че няма класни футболисти от Левски в момента, ЦСКА - отбора по времето на комунизма, в който са задължавани да играят най-добрите.... или отбора на Илия Павлов и след това на не по-бедният Васил Божков - ех..... и хората вярват в истинската добра игра на ЦСКА, мечтиииии....

бербо е супер

де куконата ...де

Май на Сър Алекс му пуши главата и се чуди как да разкара нашата звезда.

де... куконата ..............

не знам защо, но ми се струва, че сър алех хвали бербатов, за да може да го "продаде"( да се оттарве) на по-добра цена, защото в момента за него не дават 1 пени. защо ли ???

Досега му съобщаваха головете, които е вкарал, сега почнаха с асистенциите. We are going dooooooown!

Тони Монтана се появи пак. Вече е напълно скъсал с реалността - този, който се изказал не бил Аф, а онзи, който направил паса пък бил Гонзо. Еми евала на такъв пич като ТМ, пере нищо не признава. Може някой път и той самият да вкара гол на МЮ.

Кукла Барби играла цял мач?Невероятно....

в най-реномирани клубове на ЕВРОПА - БАРСА, МАН. ЮНАЙТЕД,МАРСИЛИЯ,Сент ЕТИЕН,Байрен,Астън Вила,ХамбургерШФ, Манчестър сити,са били и ще бъдат само български футболисти, минали през най големия наш клуб - ЦСКА. Балъчето ДОКОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ,ЧЕ швабите са голям отбор само потвърждава съсипващия синята публика извод. Горепосочените отбори без последния са еврошампиони!Затова капацитети от Подуене и Центр.баня шшт,тихо,ама много тихичко ,щото нали знаете къде играха Гиби,Гонзо,Насето и какви титли взеха - е аз не се сещам,ама за вас си е синя гордост!

Бербатов е най-добрият български футболист и е смешно и жалко да бъде оплюван от хора, които никога не са ритали топка! Също така е глупаво да се делим на червени и сини, когато става въпрос за футболист, който отдавна не играе в България. А, че Бербатов е футболист от световна класа въобще не трябва да се коментира,защото е всеизвестен факт!

Оги е напълно прав и още нещо - аз пък си спомням как ЦСКА-рите го псуваха и се радваха като малки деца, когато го прададоха, че чак и се ебаваха, че го взимали да носи топките. Та ЦСКА-рите да се скрият някъде на тема Бербатов, щото не всички са със свинска памет като тяхната.

Стига с това "някое говедо да се изкаже"! Ето аз съм говедо откакто съм се родил и ще се изкажа - Бербатов е прекрасен футболист и е от школата на Пирин, а не от ЦСКА, както съм казвал и преди - чорбарите да не се бият в гърдите за неговите успехи, зашото те не са тяхни!!! Относно Бербатов - харесвам го много, но си спомням какво видяха очите ми - 2 пъти сам срещу вратавя на мач Левски - ЦСКА се спъна сам от топката! И все пак - това няма никакво значение - тогава беше неопитен все още, но е факт защото съм го видял с очите си! Поздравления Митко, да получаваш похвали от най-добрия треньор в света е прекрасно, пък критиките от малките, злобни душици от България нямат значение! Само напред и нагоре! Аз съм с теб! :)

еи ми в левски ли да го прти бе севдо ли си псевдо ли си не те знам. аиде коментираи гонзо циганчето и не се занимаваи с митко.

ест бербатов е номер 1 !

Какво ти разбира сър Алекс от футбол? Някое говедо да се изкаже, е те това е капацитет...

Баце, нормално то мочето било левскарче като малък но уви баща му го пратил в ЦСКА-ската кончина :)

тони даи на български душа

да, ама немое да вкара гол на ЛЕВСКИ на празна врата :)

така е, само бербо може такива пасове

ALEX ,DID NOT SAY THAT .IT IS THE AGENTS OF SO CALLED BARBATOV