Коментари - Любо Пенев: Представихме се добре в Лига Европа | Корнер.dir.bg
назад

Любо Пенев: Представихме се добре в Лига Европа

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след загубата с 0:3 от Рома, че отборът се е представил добре като цяло в Лига Европа, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев: Представихме се добре в Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 29

ми как ша не е добре само три парзала изядоха :))) трябва да се забрани с указ участието на бг отбори в европа че вече ни взеха за мезе и подигравка там...

Браво Любчо! Браво чичовото! Знаех, че с Гонзо сте еднакви по акъл, но вече имам и доказателството. Наистина сте с представяне на светлинни години пред Левски, който вече има срамен рекорд на слабаци. Но е откровена дебилщина да говориш, че сте играли добре в лига Европа. Вие добре само духахте супата на големите своите противници. Независимо дали играеха със своите титуляри или с резервите си. Тук парите за селекция нямат нищо общо. Но има общо размера на заплатите и за какво им се плаща. Не селекцията а старанията на тренировки и спазване на безупречен режим правят играта. Защо малко не погледат изпълненията на статични положения, например, на Петър Жеков, Димитър Якимов, Георги Аспарухов, Христо Бонев. Особено на ъгловите удари на Атанас Михайлов. Има ли днес играч, способен да премаже стената и да счупи греда, като Никола Котков? Откога няма двойка играчи, като Попов и Дерменджиев? Да си чувал за сърцатата игра на Спиро Дебърски, Иван Колев и Андрей Желязков? Откога български футболист, дори и на тренировки не е е вкарвал във вратата директно от ъглов удар? Би трябвало да знаеш, че твоят чичо, великият умен и коректен играч Димитър Пенев в определен период го сравняваха в играта с Бекенбауер. На техниката на Димитър Якимов се възхищаваха. А Аспарухов откровено не го пуснаха да играе навън. Ха сега кажи по едно коледно "наздраве" на великите си играчи и да си избършат устните от супата.

ЧИЧОВОТО, ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ БЕ, УСЛУГА ЩЕ НАПРАВИШ НА ЦЕЛИЙ БЪЛГАРСКИ НАРОД ....

да го духате скапани говеда.цска шампион.ша ви видим вас довечера скапани левскари

Да бе,Любо, добре е, само с три гола паднахте.

Тук е излишно да се спори ЦСКА или Левски са по зле.Явно не ставаме за Европейския футбол.А Любо какво да го коментираме,с толкова средства -толкова.Я вижте ,има ли някой беден отбор да продължава напред.Това е истината.

Л. Пенев е левскар, а Батков чорбар.

Абе тоя тъп нахалник няма ли да го разкарат собствениците най-накрая. Те не разбират ли че при такова представяне нито един от 52-та футболисти няма да продадат? Какво като Чичовото играе тенис на двойка с бат Бойко, трябва да съсипе отбора ли сега?

Само заглавието е достатъчно да се спукаш от смях. Представям си какво е "зле", ако това е "добре" :))))))))

"Аз мисля, че се представихме добре"=осрахме се добре.

Знае ли Пенев какво са спортно-технически качества и футболни умения

Не добре, а добре според възможностите си. Това Любо по-далече от зурлата си не вижда. Като брат близнак на Гонзо.Всичко това плюс некадърни и корумпирани арбитри води до дълъг и дълбок упадък на бг футбола.

Да дава господ живот и здраве на чичовото и още дълги години да ръководи червените.

Думите на Пенев ме карат да си спомня нещо от ученическите години в техникум Киров. Мой съученик имаше много двойки за срока и класния предложи на родителите да го отзоват от техникума и да го насочат към нещо по-леко Моя съученик възрази с думите"Не съм толкова слаб ученик защото имам и някои отлични оценки".Действително той имаше по всичко 2 с изключение на физкултурата, където имаше 6.Така, че самооценката не е най-добрият подход!!!

Зле е представянето на отбора,а Любо щом казва че е добре така да е.

А след като довечера Левски падне от Лацио утре ще каже, че са се представили страхотно. Взеха точка, а врага с нула.

ега ти виждането.

Тоя Любчо пак се изказа неподготвен. Никога не го е бивало чичовото, нито като футболист-нито като треньор. Абе луда работа. Гледайте европейски футбол и не се занимавайте с глупости.

А,Левски - отлично,БРАВО български титани !...

как не го е срамммм пффффффффффффф аре яко дим

Да ти скъсат гъза от бой и да го наричаш "добре се представихме" е олигофрения! Но др. любо пенев си получава по 50,000лв на месец и това наистина е "добро представяне"......

Не мисля, че е добро, а великолепно представянето, само дето ако съберем резултатите на Левски и ЦСКА, пак няма да стигне за трето място, но съм съгласен, че представянето е по-добро от следващата година

"Тази наша загуба автоматически се превръща в победа"

Любо Пенев- тази година групи, догодина може и нещо повече. Демек - тази година хуй, догодина дебел такъв!

Леле,тоя е за лудницата!Кьде си се представил добре,бе чедо...че ви млатиха като круши,скапани псевдо евробойци!!!

Да бе направо супер се представихте в Лига Европа - Евробоеца изби рибата, егати смеха. Само за един отбор се сещам, който може да се представи още по-добре, колкото и да ми е тъжно - Левски, но те поне не се наричат Евробоец да се излагат още повече! А бе България и футбол е като Кения и ски - абсурд!

Е не бъди скромен направо отлично се справихме . Аз като фен на ЦСКА спрях телевизора 70 мин не защото немога да гледам как пада любимия отбор ама щото не ми се гледаше доиграване на мач .

Идеално даже! От Барса ще пращат цял щаб да проучи тактиката ви за да се справи така успешно като вас с Шампионска лига.

само тиго видя това представяне.класирането показва обратното,с селекция от ботев и сливен не става,тези отбори се бореха дане изпаднат,значи смятаи какви футболисти са