Коментари - Слаби оценки за играчите на ЦСКА в Италия (видео) | Корнер.dir.bg
назад

Слаби оценки за играчите на ЦСКА в Италия (видео)

Медиите в Италия не бяха ларж при поставянето на оценки за футболистите от ЦСКА, които снощи паднаха с 0:3 от Рома, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Слаби оценки за играчите на ЦСКА в Италия (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 12

хвани цска та удари "левски". присмял се харбел на щарбел...

Няма ли кой да махне тоя псевдотреньор и супернахалник, който съсипа и отбор, и футболисти. Кои са тези фенове дето го покрепяли, платеният фен Дучето ли? Не сте ли наясно че заради такъв "треньор" и такъв шеф на агитка (продажен) ЦСКА постепенно съвсем ще остане без публика, а само 20-30 от платените приятели на Дучето ще ходят по екскурзии

От всяко дърво свирка не става

Лошо тръгна оная практика от великото участие на отбора на народа в групите на ШЛ. Там ни надуха главата медиите колко велики са сините момчета с 0 точки и 1:17.. И ето го резултата - сега още малко остава да кажат, че ЦСКСА се е представил успешно.. падениеее!

Никакви оценки не ни интересуват, важното е треньора да е доволен, а той смята че са се преставили добре, но догодина иска да са подобре, т.е.сега имат една точка, адогодина да имат две.

az_klavdii ти нищо не разбираш от футбол а не италианците.Тимонов е един от футболистите,които трябва да останат в ЦСКА неговата задача е най-тежка играе момчето,лошото е 4е Любо го държи резерва и губи физи4еска форма и сработване.Само човек който е дълбоко в тази игра може да прозре качествата на този играч.Такива като тебе изобщо не трябва да коментират.Ако има специалист пове4ето от играчите особено в защита не стават за ЦСКА.Да останат Делев,Платини,Тимонов,Янчев,и още двама най-много.Но не си мислете 4е италианците не разбират тази игра......

Голям отбор-голяма супа!!!! много съм доволен!!!

Важното че имахме желание да...победим...следващия път със сигурност..

Каква шестица на Тимонов ? Та той една топка не можа да поеме , един точен пас не можа да отправи . Пълна дупка ! Наистина италианците нищо не разбират от футбол . Жал ми е за този нещастен отбор с още по-нещастен треньор . От сто години съм от ЦСКА , но такъв резил не съм преживявал . Жалко , много жалко за великото име на ЦСКА едно време из Европа и света .

И аз съм на мнение, че Любо Пенев е по-голям капацитет...хахаха

.....айде бе,ако бяха спечелили,щеще да пише че имат високи оценки,играха си добре,но все пак Рома си е по добрия отбор

Какво разбират италианците от футбол? Великият Любо Пенев каза, че са играли добре. А те, някакви си дето станали няколко пъти световни шампиони и спечелили някоя и друга КЕШ и Шампионска лига се правят на разбирачи.