Барса е отбор номер 1 за последните 20 години

Тимът на Барселона бе обявен за тим номер 1 за последните 20 години според класация на Международната федерация за футболна история и статистика (IFFHS), предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Барса е отбор номер 1 за последните 20 години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебати глупостите хахаха Ето класацията без субективен фактор : Световен №1 - Милан - 4 световни клубни титли За Европа класацията е следната : Отбор № 1 - естествено Реал Мадрид 9 титли на Европа Отбор № 2 - Милан 7 титли Отбор № 3 - Ливърпул 5 титли къде са тия Барса и селяндурите от манчестър с техните пикливи по 3 титли хахаха

А Левски е 192-ри!!! Къде са "евробойците" от ЦеКа (опашкарите на Европа) ???

А Левски е 192-ри!!! Къде са "евробойците" от ЦеКа (опашкарите на Европа) ???

кажете ми кой отбор спечели 3/три/пъти щампионската лига и този отбор не е първи.тазе класация е пълен въздух.

в последните 2 години сум сугласен.. обаче мога имена като ман утд реал мадрид и баъерн мунчен са мн по големи от на барса преди 10 години..

Е какво не разбираш. Да не би САФ да рита. Това, че е най-добрия треньор, не прави автоматично и тима му най-добър.

да не би ман.ъун. да са по добри

тап за 20 години в барса са се сменили поне 5-6 трениора

НАИ ДОБРИЯ ОТБОР Е МИЛАН ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г. ЩЕ ПРИПОМНЯ - МИЛАН - БАРСА 4:0 ПРЕЗ 1994 В АТИНА, ФИНАЛ ЗА КЕШ. ИЦО СТОИЧКОВ Е В СЪСТАВА НА БАРСА, НО НЕ ПОМАГА. 4ТЕ ГОЛА ПАДАТ ЗА 50 МИН, И ДЕСАИ ПОДАВА ТОПКАТА НА БАРСА, ЗА ДА НЕ ГИ НАПРАВЯТ ЗА СМЯХ

Я ти сега направи верния избор: кой е най-добрият футболист на Бг за 2009? Гонзо, Топчо, Мечо или Рабех? Я кажи да се посмеем :)

Колкото и тъжно и неприятно да е за тебе и такива като тебе,драги "???" или колкото и въпросителни да си сложиш, "Барселона" е далеко преди всички!

хехехехе,няма такава глупост....

до ??? как може да си толкова злобен???

Много ясно !! Барса са си най-добрите :)

Е как най добър треньор е съра а най-добър отбор е Барса?! Този избор май е същия цирк като избор на най-добър футболист на България за 2009.