Гранден, Янев, Маркиньос и Манчев аут от състава на Андоне

Новият старши треньор на ЦСКА Йоан Андоне обяви групата от 18 човека, на която ще разчита за утрешния двубой срещу Локомотив Пловдив, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гранден, Янев, Маркиньос и Манчев аут от състава на Андоне | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bakayoko ти си най-големия смешник,който съм чел..

Ето какви са моите наблюдения върху състава: защитата получи някакъв облик, но след продажбата на Иванов и освобождаването на Котев там има дупка до Митрески и няма втори централен защитник - опасно. В центъра има разбивачи - Янчев, Морозс, и Св. Петров, но няма креативен йграч - Маркиньос контузен, Гранден контузен, кой ще раздава пасове? В нападение е най-добре - има Платини, Панку, Саидходжа, Делев, Петре ...

но коя година ще спечели титлата това е голямата вапросителна

Вижда се, че слабото звено в отбора е защитата, която е в експериментален вид все още. Полузащитата е на най-високото ниво за нашият футбол, и там има играчи абсолютно равностойни, и който и да е титуляр би се представил на очаквано високо ниво. Нападението е зона в която още трябва да се работи, защото макар и доказали се, играчите нямат натрупан опит като съотборници! Утрешният мач с Локо Пд ще покаже синхрона който Андоне се опитваше да внесе, а след първите 3-4 мача ЦСКА ще има и нужната игрова тактика, която ще го отведе на първото място, и ще му даде нужната сигурност за спечелване на шампионската титла.