Батков напира Гонзо да се върне в игра за Левски

Мениджърът на Левски Георги Иванов може да се завърне на терена, научи "Меридиан Мач", цитиранo от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Батков напира Гонзо да се върне в игра за Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

батков ван от футбола и ватре в затвора хижо де пута

викам да пуснат батко ша им е тарам хем е едур кат шаран :)))

Мустакатият помак за пореден път показа простотията си. Че пари вече няма е ясно, затова който може да ходи изправен що годе, дали куц, къорав или сакат, да слага обувките и да ходи да помага. Гонзо освен че е слабоумен, е и доста глупав за да го направи! Е на това се вика голям отбор с още по-голям управник. Пародията е пълна, и добре, че първият кръг взимат служебно точки, та да ги броим все още за отбор!

Гонзо срещу цска и литекс. Удоволствието е голямо, но всяко нещо си има време. Гонзо е централен нападател, халф, директор, треньор. Остава и на вратата да го сложи и да му плаща една заплата. Батков яко е закъсал за пари. Да не се меси в чисто футболните въпроси, независимо, че е собственик, а да търси стратегически инвеститор в Япония, Азербаджан, Русия или където намери, ако Майкъл Черни няма пари.

Поредната измишльотина в стил "г.а."! Писна ми от полюциите на нашите спортни журналя!

апхаххахха гонзо в игра.. я се стегнете бе.егати стиснатото говедо е батков. не може да купи свестен нападател ми ще пуска пенсионери да играят.само знае да продава. ал4ен идиот. БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !