Бербо: След няколко години може да ви оправя футбола

Капитанът Димитър Бербатов потвърди, че се отказва от националния отбор на България.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: След няколко години може да ви оправя футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти първо си оправи играта в юнаитед,да те еа в куция кон да те е а. заради теб изтървахме титлата този сезон. глупак. дано те продадат през лятото...

Бербатов,благодаря за чудесните емоции,които си оставил в мен с играта си! за мен винаги е било удоволствие да те гледам на терена! желая ти много успехи и всичко наи-хубаво в професионален и личен план! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пълен кретен, щял да оправи футбола, ами защо сега не го оправи, поне да помогне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е нали Боби, Насето и МърчУ го оправят де... Питай тях що се опитваме да излезем от топ 50 на планетата...

на кои да помогне ????? на тебе кадето го псуваш и го наричаш кретен !!!!!ето заради такива изроди като тебе бербо се оттегли от н. отбор !!!!!!!!!!!!долна нация сме и долна ще останем !!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

eй сега и от -Мана-да се махнеш по хубав от теб няма да има,ходи си играй на село манекенчо

какво ще оправиш бе кукло БАРБИ ти теб си неможа да оправиш и да се сработиш с националния та щял пък чак да оправи футбола в българия като не е вече активен че ти беше ли въобще някога активен кукло дори и юнайтед вече те няма никакъв сакатулнико дори пък даже бил голмайстор 1 на българия за всички времена не трябва дори и да си мисли че може да се мери някой от бившите ни златни футболисти

Майтап бе, хора! Що не се смеете?

Додо добре им каза на говедата,нека гледат сега геррманзи,испанзи и др ритнитопкофзи.радваите се говеда и плууите по един велик фоотболист,така както и викахте по камата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че кое му е великото на този фукльо маникенски какво направи той нищо но приказките му са големи СЛЕД ГОДИНИ КОГАТО НЕ Е АКТИВЕН ЩЯЛ ДА НИ ОПРАВИ ФУТБОЛА "ЛАЙНАР" И НИЩО ПОВЕЧЕ Е ТОЙ ЕДИНСТЕВЕНО ПАРИТЕ СА МУ В ПОВЕЧЕ НА КУКЛАТА БАРБИ

Какви говеда те е... пък теб бе, кална рожбо на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево? Какво общо има изгрухтяното от теб с темата за Бербатов? Аз като съм левскар и същевременно - фен на Бербо - къде попадам в жалката ти свинска класация? А и докога свинете ще се правите, че много го обичате - вие ако сте забравили, има такива като мен, дето помнят как грухтяхте "Бербатов, свинята - на м.... !"!!! Свинска ви работа!

зязя, цървула си е цървул. вари го, печи го, ЦЪРВУЛ - ТИ!!!

лайнар

Бербатов, след като се пенсионираш от футбола, да не станеш политик? Защото явно си се заразил и започваш да говориш като такъв.

Че кой е казал, че щом довчера сме викали, че е некадърен, днес сме решили, че е кадърен. Като си го харесваш - гледай си го, какво ти пречи. На мен не ми харесва и толкоз. Ние може да сме говеда, но не си издигаме идоли като теб. Нали знаеш как наричат хората с идолите?? Хаха. Хайде сега иди му направи една сви..а, за да се успокоиш.

националният отбор ще загуби много. жалко! да му пожелаем успех!

Хайде говеда, започвайте да плюете, че Бербатов не е българин, че е изоставил националния отбор. Вече имате нов повод. Довчера сипвахте помия върху него, че е некадърен. Вие, които осрахте Бг футбола чрез омраза към другите, агентурно-милиционерски и комунистическо-мафиотски подмолни мръсотии. Изгонихте най-добрия футболист на съвременна България. Радвайте се! Ликувайте, говеда!

Какви говеда сънувашпак бе, кална рожбо на Централния Свиневъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево?! И ти ли забрави когато Бербатов беше футболист на вашия отбор как целия сектор Гей грухтеше по негов адрес "Бербатов, свинята - на май..ти в у..тата!"? Ех, къса е свинската памет!!!

1 ПО МОЖЕНЕ И ИНТЕЛИГЕНТНОСТ !!!