Стоилов: Камбуров щв замести Бербатов

Националният селекционер Станимир Стоилов разкри, че нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров ще замести Димитър Бербатов за предстоящите две контроли срещу Белгия и ЮАР, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Стоилов: Камбуров щв замести Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не става дума кой кого ще замести.трябва да се гради нов отбор. но с какви играчи-в бг нищо,навън от изток нальчик, терек, мерек и т.н.,западна конференция предлага стенли и марто.край.край и на бг футбола. след 94-та много от тогавашните герои надянаха управленски тоги в бг футбола и ето...като изключим залязващата ни тройка от англия,вижте кой къде и как играе.определено мисля, че в този повече от 10год. период хората от футбола съсипаха не малко таланти--бадема,цецо генков,домо,коприваров, на път е делев.който малко да се докаже, хоп на тезгяха. лафа за лакомия гъз всеки го знае, но трябва и акъл. е,ще чакаме да им дойде.

Абе... умник, става въпрос за замяна, или допълване на освободената бройка в националния, а не в основния състав, както се опитвате да манипулирате баламите... или и вие сте такива, а?!