Литекс надви Левски след изпълнение на дузпи

Литекс се класира за полуфиналите на турнира за Купата на България, след като надви Левски с 5:3 след изпълнение на дузпи.

Обратно в новината

Коментари - Литекс надви Левски след изпълнение на дузпи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докторе,докторе,не виждаш ли че след като забраниха на гара дембеле,да употребява алкохол и него го няма вече,наистина левски не е този коити искаме да бьде.

Ако постоянно се търси вината в съдията, работа е много зле. И журналистите са мног виновни. Ако при ситуацията с Бодуров е имало претенции за дузпа, то след 5 минути в наказателното поле на Левски имаше 100% дузпа за игра с ръка. Но това не се пише, не се коментира, може би защото Литекс не реве като ГОнзо. Но журналистите не трябва да припяват на истреиците от Левски - съдията пожали левски на няколко пъти. Иванов ако беше си получил заслужения червен карто, Кривия ако беше изгонен още с влизането си (груб идиотски фал още в първата ситуация). Смешно е точно Левски да реве от съдии

През цялото време левскарите се ритаха умишлено като коне - особено през второто полувреме, и изпотрошиха краката и главите на ловчанлии, явно авторът на горният пасквил е почули свежи инструкции от ВКР Батков какда отразява мача и затова говори врели некипели за някакъв си качествен футбол и за липса на грубости

Руиз

Искали чужд рефер, бък бесни! Да не би Гонзо да мисли, че чуждият рефер ще свири само за "Левски"? Поздравления за Литекс и за неговия треньор Любо Пенев. А в ЦСКА не го оцениха. Дали затъва "Левски" или не, не мога да кажа, но че Литекс бяха по-добри, това е факт, Пък нали по-добрият побеждава. В "Левски" пречи според мен грандомащината, самозалъгването, мисълта за непогрешимост. Фейрплеят ,безкористността, всеодайността и честността бяха качества на "Левски" отпреди много години.

Видяхме как Левски превъзхождаше Литекс по всички линии ! И ако датчанина не се подвеждаше по симулациите на Дока и компания...едва ли щеше да се стигне до дузпи ! Жалко само , че сега няма пак да играем със свинете, та да им наритаме гъ...вете !

Тебе болили те още г....цето 26 февруари или ти мина и пак го искаш.Жалко че Литекс ни предвари та ви го нахлузи.Боли нали боли.Само че това няма да епоследно за това си стягай д...то

ДОКАТО ТОВА ГОВЕДО ГОНЗО Е В ЛЕВСКИ НИЩО ДОБРО НЕ ГО ОЧАКВА ОТБОРА ,МАКАР ЧЕ АЗ СЪМ МНОГО ПО ГОЛЯМ ОТ НЕГО И НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА МИ Е СИН .НЕ СТАВА САМО С ГОЛИТЕ МУ ИДЕИ ОТКАКТО Е В ЛЕВСКИ ОБОРА ЗАТЪВА ВИДНО ЗА ВСИЧКИ Е ИЗБРАЛ СИ Е БЕЗГЛАСНАТА БУКВА ЯСЕН ПЕРТОВ И СЕ ПРАВО НА НА ГОЛЯМ СПЕЦ А ВСЪЩНОСТ Е ГОЛА ВОДА КАЗВАТ МУ ГО ВСИЧКИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ НАСКО И ДРУГИ ТА ДО КОЙ ЛИ НЕ ЩЕШ,НО ЕДНО СИ ЗНАЕ БАБА /ГОНЗО/ И ЕДНО СИ БАЕ.КАК НЕ МОГАТ ДА СЕ ОЗЪЗНАЯТ ЗАПА;ЯНКОВЦИТЕ ,ЧЕ ТОЙ НЕ НЕ МУ ДОРАСЛА ГЛАВАТА ДА ВОДИ ЛЕВСКИ НЯМА ДОРИ И ТРЕНИОРКА ТАПИЯ ДА ДОКАТО В ЛЕВСКИ НЯМА ДА ПРОЛОПСА ОТБОРА ВИЖДА СЕ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ДОКЪДЕ ЗАТЪНА И КЪДЕ СЕ НАМИРА???????

явно ти живееш в обор щом само говеда виждаш но за чорбарите това е техния дом

Без коментар: Двата тима направиха изключително атрактивен двубой, като, за разлика от предишни дербита, преобладаваха качествените футболни отигравания, а не спорните ситуации и грубите влизания.......Малко след това Иво Иванов получи жълт картон след грубо влизане в краката на Дока Мадурейра......Папа Диуф нахлу в наказателното поле и бе избутан от Иво Иванов.......Ларс Кристоферсен посочи бялата точка, след което бе обграден от футболистите на "сините", които бурно протестираха. Бесен бе и спортният директор на ЛевскиГеорги Иванов......Иванов влезе грубо в краката на Том. НЯМАМ ДУМИ

БАТКОВ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ВЗЕМЕ СЪДИИ ОТ МАРС.А БОЯДЖИЯТА ОТ ГЕРМАНИЯ ДА СИ ТЪРСИ НОВ ОТБОР.С НЕТЪРПЕНИЕ ВИ ЧАКАТ ОТБОРА НА П А Т К А-ПЕРНИК.

Добре де ,Георги Иванов бурно реагирал когато датският съдия отсъдил дузпа!Ами нали лично той настяваше за чужди съдии!

Честито на Литекс - бяха по-добри във всяко отношение, уефски играха както винаги грубо и страхливо и логично загубиха. Всъщност тона е единственият адекватен изход от мачовете на уефски, когато съдиите не ги подпират, БФС не им е уредило мача и батков не е платил на противника - просто герена не разбира от футбол - никога не е разбирала, няма и за в бъдеще да се научи, защото са разглезени милиционерски балерини !

Драги ми смехурко, ти дори не си гледал мача, а коментираш!!! Наглец и дебелоок дебелосерец си ти усерко. Само ще те попитам, колко положения имаха латекс-а? И отговор не искам.

Тази игра е на голове бе смръдльо.Какво ме интересуват положенията ти.Те и шахтьор имаха повече положения от Барса и какво.Като не искаш отговор затвори си смрадливата уста че смърди

Мача беше равностоен, дори Левски имаше повече голови положения, а при дузпите може всичко да се случи и не винаги по-добрия печели. Ако Левски бие, квичиш че са купили мача, ако губят, че са просто слаби, и в двата случая плюеш. Така е, кервана си върви, User-a грухти. Няма да се оправи никога положението , докато такива заслепени комплексари като тебе постоянно се изказват неподготвени

некадарни са управляващите в левси бездарни са фудболистите в отбора до кога ше чакаме тоя ясен петров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.