Миньор отказа Левски от титлата

Отборът на Миньор (Пк) успя да удържи Левски за нулево равенство и по този начин на практика отказа "сините" от борба за титлата. В този момент момчетата на Ясен петров и Гонзо изостават със 7 точки от Литекс и много трудно ще съумеят да наваксат изоставането.

Обратно в новината

Коментари - Миньор отказа Левски от титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Лески трофей може и да не видят тази година, обаче цура, може и евротутнири да не види !

Тя титлата е била само в мокрите сънища на Боратков и Светлан Василев, пардон Гонзьо. Ха, ха, ха,!

Абе, защо не си гледахте порнографията от 21:00, а коментирате неща, които ни най-малко не ви засягат? Грухтете си там и си бъркайте по дупките!

-А бе Вие е...вате ли се с нас, аз съм трето поколение Левскар, ама такава безпомощност не помня...!? -А бе Батков ти мазохист ли си, я марш на всички продажници Левски и символ и религия, който не я заслужава, да си ходи...!?

а бе загубени играчи на левски ниъе тука в чужбина все оче живеем с обичта за големия левски.....ако няма да играете от срце махаъте се от там ине ни почерняваъте синйото минало....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За пореден път съдията подпираше Левски,като за груби нарушения не показва картон,а някои от тях бяха толкова груби,че трябваше да бъдат отстранени,но съдията както обикновено не видя нарушение.

събрали се една сюрия олигофрени и искат да са отбор, да, ама само искат...

Какво искате от Технически директор (Гонзо) който е с основно образование и треньор който не смее да се наложи в отбора? Батков съсипа отбора. Освен за перачница за пари и криене на данъци за друго изобщо не мислят. Жал ми е Какво искате от Технически директор (Гонзо) който е с основно образование и треньор който не смее да се наложи в отбора? Батков съсипа отбора. Освен за перачница за пари и криене на данъци за друго не само за Левски (защото навремето бях левскар) а и за целия Български футбол защото през такава съдба минаха или минават и ЦСКА и Славия и Локо София/пловдив и Ботев. Абе с две думи с това ръководство на БФС забравете за Български футбол, за класиране на Световно или Европейско. АМИН

Не пушка,а прашка ! А това е резултат от народната любов !

все едно леФски са имали шанс за титла ...... смех

аман от чорбали

не куппувате мачове и ето колко можете скапаняци