Батков: Какви промени да правя?

Собственикът на Левски Тодор Батков не бе особено доволен, след като "сините" на практика обрекоха сезона си с равенството в Перник и вече почти нямат шанс да вземат трофей през този сезон.

Обратно в новината

Коментари - Батков: Какви промени да правя? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необходимо е: 1. Да се научат да си подават точно 2.Да се научат, че не винаги трябва да стрелят към вратата, а понякога и в най-удобния момент за стрелба - да подават на друг футболист 3. За халфовете да бъде закон: да подават напред топката , не да я връщат винаги назад. 4.При корнери винаги да има човек,който да чака "дълга" топка, а не много често топката да прелетява всички наши футболисти и да излиза в корнер

като за начало махни този мустак, че мязаш на турска кино звезда

Пробвай да обръснеш мустака препускайки на Куц Кон по Празна Гара :-)

В България всеки мафиот си има футболен отбор.

На първо място НИКОГА повече да не пуска в игра Огнянов, Тасевски, Даниел Младенов. Каквото ще да ги прави, само да не се мотаят по терена, че нищо не става от тях. Останалите да спрат с чалготеките и да тренират как да уцелват вратата по 24 часа на ден!!!

промените ше ги направиш като си варнеш парите на гозо чак тогава ше го изгониш а ния левскарите след това и тебе мустакат ганио *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешен плач...

ееееееееее не сте честни колко пати садиите подкрепиха литех този сезон. иги правят искуствено шампиони да и ем честито после в евротурнирите парви втори предварителен крак и до там.бадков не е виновен виновниса самите фудболисти неразбирам дори половинататапаци какво правят в левски ииииидори пари им дават за това.

на калпава ракета, космоса и пречи....