Юнайтед изхвърли Челси, чака Шалке на 1/2-финал

Манчестър Юнайтед се класира на полуфиналите в Шампионската лига след победа с 2:1 над Челси в реванша на "Олд Трафорд".

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед изхвърли Челси, чака Шалке на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мача не ми хареса. Съра трябва да е благодарен, че не Анчелоти, а Абрамович определя състава. Не ми харесва как играе Чичарито, както никога не съм харесвал Индзаги. Берба каза в края на рекламата, че е много важно в какъв отбор играеш. Аз бих казал, че е важно да играеш. В този отбор няма да има много шансове да играе. Трябва да чака контузии или наказание за някой от титулярните нападатели или лош за отбора резултат, за да влезе. Все си мисля, че класата му заслужава много повече. Бих казал дори, че кариерата му в този клуб е в опасност. Трябва да се бори да напусне, а не да остава.

За мен е уникален играч. Един от последните романтици във футбола. Искам да го гледам, но разбирам че не се вписва в стила на игра на отбора-бърз и агресивен. Разберете че няма никаква конспирация срещу него. Просто не отиде в подходящ за него отбор. Все пак добрата новина за него е, че отбора продължава да играе на три фронта, така че може би ще играе поне в половината от оставащите мачове за първеството и ще може да се бори да стане голмайстор. Пожелавам му в неделя да вкара гол на Уембли, за да си гарантира евентуално участие на финала.

"Отборът на Димитър Бербатов, който остана резерва......" XA XA XA XA XA

Абсолютно слаб мач, явно нивото в Англия вече се доближава до това на западналите италинско и немско първенства. Но толкова могат, което ми подсказва, че ако се доберат за пореден път до финала ще берат голям срам и ще отнесат много голове. Пияницата Ферги трябва да си ходи!

E то тогава според теб кое първенство не е западнало, испанското ли, само с два отбора, или може би нашето мило родно първенство????

Как може да храните Бербатов при положение, че не е играл ? Какво го коментирате ? Ако игаеше и не беше направил нищо да го коментираме ама така няма снисъл. Ако играеше можеше и с повече да бият. Нищо не се знае така че е безмислено. Интересното е че когата играе прави много и почти винаги вкарва головове и пак е крив на всички. Немога да разбера и това е .

Коментарите на Jezoff и на Иван са приятни, верни и интелигентни.Поздравявам ви! А не мен Беробо не ми е крив никога, брилянтен, умен, гениален! Дори с леко забавените си движения по терена демонстрира убийствена техника и винаги "мозъка" на играта.

Брат, няма какво да разбираш. Българската завист и злоба нямат граници. Той затова бербо на пук на такива глупаци ги мачка. Пожелавам му от все сърце да стане гол майстор в Англия и да затвори устите на такива маулумници!!

Не говоря за световна конспирация, а за простия факт, че отборът като цяло не можа да приеме с отворени обятия Митко. Защото той дойде като изградена, завършена звезда със съответното самочувствие. Тогавашното ядро Руни-Роналдо-Тевес съзря заплахата за собственото си величие и се постара да не се превърне Митко в новата суперзвезда на Юнайтед. Какво е сега положението - Ронко и аржентинчето ги разхвърляха, първият не блести особено на фона на многото звезди в Реал, а вторият продължава да мрънка и да се оплаква в Сити, а Рунко 1.5 год се молеше и надяваше Берба да му помогне да си върне формата, като компенсира собствената му слабост за да може да се забрави падението му. Равносметката от цялата работа е, че нашето момче се държа най-достойно и по мъжки, понасяше си и устоя на несгодите и отново гордо се изправи, както и ще го направи отново. Ето това индивидуалистичните западняци не могат да му простят - как успява да удържи собственото си его, да дава, без да очаква в замяна и пак да блести и да доказва класата си.

При положение, че Юнайтед играе на 3 фронта, срещу различни съперници, много ясно, че Сър-а ще си прави сметка да остави свежи футболисти на скамейката - дали за ФА къп или за първенството, а това дали Бербатов е играл или не... Пак казвам - Бербатов е заявил, че иска да приключи кариерата си в Манчестър Юнайтед - т.е. няма да изкарат пари от него - вижте за Чичарито е друга история - обиграват го и като му се вдигне цената ще го продадат. Всичко е бизнес - дори във футбола.

Поздравления за Юнайтед - справиха се добре, но Челси бяха невъобразимо слаби и обезверени. На Торес ще му трябва психотерапевт за да се върне във форма. Тези 50 млн му тежат доста повече от 30-те на Берба. В това отношение нашето момче по-добре понесе бремето. Дрогба все още е една класа над хлапето. В същото време Юнайтед показа най-отборната игра от доста време насам. Не мога да не похваля Гигс, Карик, Руни, Парк, Нани, че дори и Евра - всички те изнесоха мача и бяха учудващо прецизни в сравнение с предишните си изяви. Все пак смятам, че играха с 10 човека и Шишарко няма особен принос за победата. Особено второто полувреме той практически не участваше. Нямаше нито едно успешно отиграване с изключение на гола, където просто нямаше как да пропусне. Между другото 90% от головете му са подобни. Абсолютно вярно е, че е много важно да се пласираш правилно, но в същото време се сещам за безброй подобни ситуации, когато Бербатов е бил на мястото на Чичарито и не е получавал толкова прецизни подавания, дотам дори, че не са се и опитвали. "Как така стана че накриво ритнах тоя път?..."

Тъй е то ... само за Руни не съм съгласен, че беше толкова прецизен снощи - виж пак колко сгрешени пасове имаше ... не просто леко неточни ами детински грешки - имаше едно връщане, което ако не беше го оправил Видич с последни сили щеше да има Дрогба сам срещу вратаря ... това си мислех през целия мач - при толкова грешни подавания никой не го критикува - не че играе лошо, ама идеален също не е ...

Или модераторатора е страшно зает човек,или има субективна цензора на форума.

Ако бъдем обективни Ман Юнайтен спечели с късмет и помощ от съдията. Голът на Ернадес беше от засада. Имаше и отсъждания, които бяха пресилени. Да, в тази схема на Съра, Бербатов не се вписва.Но нека да ги видим срешу немския отбор.Съвсем различен стил от английския. И е много наивно да отписвате Бербатов при тази програма, която очаква отбора. Не разбрахте ли,че всичко е пари и бизнес. Никакви сантименти няма вече в тази игра.

добре че не го разбирате никак този спорт,че какво щяхме да правим в противен случаи феновете на юнаитед ако вие бяхте на кормилото на този отбор...?

Можем да започнем с граматика. За първи път виждам толкова много грешки в толкова кратко изречение. Аз съм бивш републикански шампион по силов трибой - това ми позволява да разбирам от спортен дух. Ще ми бъде интересно да прочета за Вашите спортни постижения. Може би сте прав - аз съм един от малкото хора в България, които не разбират от футбол. А феновете на Юнайтед могат да бъдат спокойни - неслучайно Алекс Фергюсън е Сър и толкова дълго време е капитан на кораб. Един съвет - не трябва само да четеш, трябва и да виждаш и разбираш посланията на думите. Без злоба - фенове като Вас винаги смятат, че разбират най-добре играта, без самите те да имат спортни постижения. Останете със здраве.

Време е патриотичните чувства да отстъпят място на истината. Г-н Бербатов постигна мечтите си, създаде семейство и остави името си в историята на футбола. Щастлив мъж, който постигна толкова млад невероятен баланс в живота си. А сега нека всички, които имат мъжество и кураж намерят сили в себе си и поднесат извиненията си на "Уиски помпата"; "Мухата без глава"; "Егоистичния циганин" и "Пикаещият на улицата". Колкото и да ни се иска нито Искър е най-дълбока, нито Витоша е най-висока. Както винаги съм твърдял нашите герой са - Веско Топалов, Петър Стойчев, Йордан Йовчев, Калоян Махлянов / но според Вас те се съзтезават в индивидуални спортове/ ами затова ще Ви прибавя Любо Ганев. Извинете ме, но не мога да ги сравня с Бербатов. Жалко е , че когато Бербатов не играе тук не се коментира. А днес Манчестър Юнайтед показаха страхотен дух и решителност.

голяма работа като не е играл в този мач, не смятам, че трябва да се правят трагедии от това... все пак това е отбора на Манчестер Юнайтед а не на Митко Бербатов... той си е все така гениален както винаги

Не е тъка!Митко не е бита карта.Как можеш да пишеш че Руни не е хулиган?Изневеряващ 2 пъти на бременната си съпруга,пикаещ насред улицата пиян погледа на полицай,псуващ като спирач на влак ,отказа се от МЮ,после се върна.Наричат го Генно модифициран обект,защото тича като индианец на растояние от 80 км. Старият Сър си го заслужи,защото Митко играеше много силно. Всички се учудват защи старият Сър прави подобни работи-стопира едни играчи и ги гони а други задържа?Задържа младите,обучава ги, после след като им спре развитието след 2-3 г ги продава.Защо?Защото всеки мениджър взема процент от продажната цена на играча..МЮ е неща като ферма за производство на ездителни коне.Това е истината.Казах го.Пияч не само на уиски но и на бяло вино.Страхотен "Пич",най-големият в тази професия-никой не отрича това.Чичерито като разиграващ футболист е гола вода,но има страхотен голов нюх.Беше най-слабият снощи.

... а Христо Стоичков !!!???

SH

Отличен коментар!!! Напълно съм съгласен, но ще си позволя да направя едно допълнение и уточнение: - "СТРАХОТЕН МАЧ ЗА БЕРБАТОВ НА ТИТУЛЯРНИЯ МУ ПОСТ - НАЙ-ДОБРА ШКУРКА НА РЕЗ.СКАМ. НА МАН.ЮН."!!!... Даже Жи-Сунг Парк (оплюван постоянно от заслепените "барбирони") показа, че е по-полезен и надежден от обичния им манекен....

А бе, SHit, ти си постоянен като кукувица от часовник. Пий хапчетата редовно и нема да имаш грижи...

Един доста неубедителен мач срещу паднал духом противник не може да е причина нито за хули, нито за извинения... Всички прякори, изброени от теб, са просто резултат на желанието на хората да виждат по-често Бербатов, както Еквадорците например искат Валенсия, португалците - Нани и т.н. Да, феновете може и да са заслепени от кумирите си до известна степен, но безграничната омраза от какво се провокира - това за мен е непонятно. Простата логика говори, че ако някой не ти харесва или дори те дразни като спортист, би следвало да го игнорираш и да обръщаш внимание на тези, които ти допадат, не да хулиш самоотвержено. Тук оставаме с впечатлението, че някои имат личен мотив и направо се празнят от злоба при всеки повод (не визирам теб). Това е доста странно...