Маратонът Ел Класико започва!

Някои твърдят, че е каприз на съдбата, но грешат. В поредицата от 4 издания на Ел Класико няма нищо случайно. Тя просто е следствие от мощта и величието на двата колоса. На двата най-харизматични, богати и класни клуба в света.

Обратно в новината

Коментари - Маратонът Ел Класико започва! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам кво няма в англия но хората правят мачове дето и тез не могат направи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то и в махалата чат пат стават яки футболни спектакли, че ако дойдеш да гледаш ще вземеш и билет да си купиш, а сега за мача какво да кажем, когато най-силните отбори играят не винаги е зрелищно, аз като гледам два слона да се млатят по джискаверито ми се струва, че не е кой знае какво, айде със здраве и ега да поживеете в англята и да походите на мачове там, а не само да плямпате от бг, че и по-разбирачи излезнахте и от сърове и всичко

един човек с не-българско мислене да срещна тук. хората от цял свят казват че в англия е наи-трудното и зрелищно първенство на планетата,нашите спецялисти в българия казват че не било така.

1:1

поздравления за статията! Много добра

"Тя просто е следствие от мощта и величието на двата колоса..." ??? юлиян иванов явно е фен на испанският футбол,в което няма нищо лошо, но според мен истината е че тя просто е следствие на това че в испания има само два отбора. :)))

и двата са по силни от всеки английски, не разбирам какво се дървите на испания, нито те са го измислили футбола, нито са по-богати от англичаните, нито са повече по население, обаче кажи речи ги бият по всичко на клубно и национално равнище. Е дай ми като си толкова отворен по-голямо английско дерби! Кое? Има едно, което може да е достойно на това, между ман и пул, обаче нито стадионите са им по-големи, нито световната аудитория, нито пък качеството им е такова. И кое не е верно? Че са колоси ли? Само не ми казвай, че Челси, Сити или Арсенал са колоси имат още много, докато настигнат големите. Иначе кой не му е кеф да гледа испанците да не ги гледа, аз не гледам англичани щото живея в испания, нз като се преместя на острова некой ден може и да започна, сега си чакам мача по ла секста и статийката наистина си я бива.

...за разлика от прехвалената Англия, която няма нито един!